Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά - 3 ζώδια "κινδυνεύουν" σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά - 3 ζώδια

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου 9/7 η Λίτσα Πατέρα, όπως κάνει και κάθε μέρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με τον Κώστα Λεφάκη ταυτόχρονα να προειδοποιεί για τις ζόρικες μέρες που έρχονται.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα θα σας απασχολήσει σήμερα. Όμως η επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή απαιτεί χαμηλούς τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να έχετε κάποια διλήμματα όσον αφορά σχέσεις ή συνεργασίες, ενδεχομένως και λόγω του Άρη στο ζώδιό σας πλέον...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά μπερδεμένοι βρίσκεστε την περίοδο αυτή. Τόσο τα επαγγελματικά (κοινωνικά) όσο και τα οικονομικά σας απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε τις επιλογές σας! Η συναισθηματική σας ζωή και η ανάγκη για δράση σας οδηγούν σε επιτυχία, αρκεί να μην βιάζεστε.

ΛΕΩΝ

Τα διλήμματα δεν λείπουν την περίοδο αυτή, όμως ένα εργασιακό θέμα υπόσχεται πολλά. Η διαίσθηση θα σας βοηθήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το κοντινό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες, ωστόσο να είστε διαλλακτικοί, ίσως οι άλλοι να έχουν.. δίκιο!

ΖΥΓΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει, ακόμα και μια διαφωνία με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Η συναισθηματική ζωή σας υπόσχεται πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλά τα διλήμματα που φέρνει η αυριανή σεληνιακή έκλειψη που λειτουργεί ήδη, όμως η καθημερινή σας ζωή, οι ενασχολήσεις και οι συναντήσεις σας απορροφούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλύτερα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας την περίοδο αυτή. Εκεί υπάρχουν καλές προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φίλοι πιθανώς να λένε σκληρές αλήθειες, ενώ πιθανώς κάποιοι στόχοι θα απαιτούν περισσότερη προσπάθεια για να υλοποιηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά τα διλήμματα που σας προβληματίζουν. Μυστικά σχέδια και συναντήσεις, αλλά και οικονομικές συναλλαγές δεν λείπουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σεληνιακή έκλειψη που κορυφώνεται αύριο δείχνει κάποιες εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, όμως η Σελήνη από τον Σκορπιό δίνει ώθηση στις υποθέσεις σας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

Τα ζώδια που λένε πάντα σε όλα «ναι»

Κριός

Επειδή ούτως ή άλλως θέλεις συνέχεια να κάνεις πράγματα, καταλήγεις να αναλαμβάνεις πολλές ευθύνες, σε σημείο να φτάσεις να αμελείς τον εαυτό σου, για να μην κακοκαρδίσεις τους άλλους. Όλο αυτό, μπορεί να σου βγει σε κακό, αν δεν προσέξεις.

Καρκίνος

Σαν Καρκίνος, θέλεις οι αγαπημένοι σου να είναι χαρούμενοι, για αυτό και δύσκολα θα πεις "όχι". Τι και αν ξέρεις ότι δεν έχεις χρόνο ή τα απαραίτητα skills, θα κάνεις τα πάντα για να ευχαριστήσεις τους ανθρώπους σου. Περιμένεις πάντα όμως την επιβράβευση, για κάθε καλή πράξη σου.

Ζυγός

Το δείχνει και το ζώδιο σου: Βάζεις τα πράγματα στη ζυγαριά. Και επειδή πάντα θέλεις να κρατάς τις ισορροπίες, θέλεις να τα έχεις καλά με όλους, δεν αντέχεις τους καυγάδες και βρίσκεις λύση μόνος σου για να μην έχεις να ακούς. Πολλές φορές, προκειμένου να γλυτώσεις τους διαπλικτισμούς, λες "ναι" σε όλα.

Πηγή: pink.gr