Για 1 μόνο ζώδιο ξεκινάει τέλεια η εβδομάδα - Η Λίτσα Πατέρα φέρνει ευχάριστες προβλέψεις για τους...

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Για 1 μόνο ζώδιο ξεκινάει τέλεια η εβδομάδα - Η Λίτσα Πατέρα φέρνει ευχάριστες προβλέψεις για τους...

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε το πρωί της Δευτέρας 11/7 η Λίτσα Πατέρα, όπως κάνει και κάθε μέρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενώ και η MagicF' Ariel έχει προειδοποιήσει μερικά ζώδια.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα δεν θα μπορούσε να ξεκινά καλύτερα για εσάς, αφού η Σελήνη είναι στον Τοξότη και σας γεμίζει με αισιοδοξία! Προσοχή όμως στα έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η περίοδος πλέον θα έχει και πολλά σημεία που θα σας κουράσει, σήμερα πάντως προσέξτε τις κινήσεις σας σχετικά με οφειλές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάντε το βήμα στις σχέσεις και προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προσοχή στο παρασκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο νους σας είναι σε… διακοπές, όμως η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να είναι πολύ παραγωγική για θέματα δουλειάς.

ΛΕΩΝ

Αυτή η Δευτέρα τονίζει την δημιουργικότητά σας, αν όμως πρέπει να εργαστείτε σε κάτι που απαιτεί αφοσίωση, τότε ίσως… δυσκολευτείτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ακούστε τους οικείους σας και επιλύστε ένα ζήτημα σπιτιού, αρκεί να βεβαιωθείτε ότι κάνετε την σωστή επιλογή.

ΖΥΓΟΣ

Μέρα για συμφωνίες, επαφές και συναντήσεις! Ο κυβερνήτης σας μάλιστα, η Αφροδίτη σε καλή όψη με τον Κρόνο, σταθεροποιεί τα βήματά σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πια σε μια περίοδο που οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς, σήμερα πάντως μπορείτε να προωθήσετε οικονομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα δύσκολα κανείς θα σας χαλάσει χατίρι με την Σελήνη στο ζώδιό σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με… τσαγκαροδευτέρα μοιάζει η σημερινή ημέρα, καθώς θα προτιμούσατε να μην χρειάζεται να ασχοληθείτε με κουραστικές υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι προωθούν τα σχέδιά σας, ωστόσο το κλίμα στο σπίτι και την οικογένεια ίσως είναι έντονο. Προσοχή σε μικροατυχήματα ή αδιαθεσίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα; χρωματίζεται με τα επαγγελματικά και τις υποχρεώσεις, μπορείτε πάντως να δείξετε τα ταλέντα σας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια

Αυτά τα ζώδια θα κάνουν νέες γνωριμίες αυτή την εβδομάδα

ΤΑΎΡΟΣ

Ταύρε, έχεις περάσει αρκετό διάστημα μόνος σου, προβληματισμένος με τα υπαρξιακά σου και αναζητώντας νόημα στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτή τη βδομάδα, ήρθε η ώρα να πάρεις την απάντησή σου στα θέματα που σε μπερδεύουν, αφού θα γνωρίσεις ένα άτομο το οποίο θα σε κάνει να δεις τη ζωή με νέα ματιά και να θέσεις νέους, αισιόδοξους στόχους για το μέλλον. Πρόσεχε μόνο τις κινήσεις και τους χειρισμούς σου, γιατί αυτός ο άνθρωπος αξίζει να έχει μια θέση στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Εσύ, Παρθένε, έχεις ανάγκη από πίστη και αισιοδοξία στην επαγγελματική σου ζωή. Μια τυχαία γνωριμία θα σταθεί αφορμή για να δεις πιο σοβαρά το μέλλον σου και να κυνηγήσεις τους στόχους σου όσον αφορά τη δουλειά σου και αυτό που αγαπάς να κάνεις. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να στραφείς σε κάτι τελείως διαφορετικό.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Ως δυναμικός και κοινωνικός Τοξότη, αγαπάς τις νέες γνωριμίες και τους ενδιαφέροντες ανθρώπους. Αυτή η εβδομάδα, λοιπόν, είναι για εσένα ιδανική, αφού θα κάνεις τρεις νέες γνωριμίες με άτομα που θα σου διηγηθούν ιστορίες και θα σου μάθουν πράγματα για τη ζωή, που θα σε συναρπάσουν και θα σε κάνουν να σκεφτείς αλλιώς.

Πηγή: pink.gr