"H Νέα Σελήνη στον Λέοντα..." - H Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί τα ζώδια για το τέλος του Ιουλίου

Όσα ενημέρωσε πως θα συμβούν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

H Λίτσα Πατέρα μέσα από το προφίλ της στο Instagram μίλησε για τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, αποκαλύπτοντας ποιους τομείς θα ευνοήσει αλλά και πότε θα γίνει τοξική η παρουσία του Ερμή στον Λέοντα. Ποια όμως ζώδια επηρεάζει μέχρι τον Αύγουστο η Πανσέληνος του Ελαφιού;

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

«Φίλοι μου, η Νέα Σελήνη στον αισιόδοξο Λέοντα, σε ευνοϊκή όψη με τον Δία (που βρίσκεται και πάλι σε ζώδιο της φωτιάς) θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα, ενώ θα φέρει διάθεση με χαρά και αισιοδοξία. Το καλοκαίρι είναι εδώ και πρέπει να το χαρούμε, ωστόσο προσοχή στις μετακινήσεις, όσο και στις εντάσεις που αφορούν στις σχέσεις.

Η παρουσία του Ερμή στον Λέοντα, σε δυσαρμονική όψη με Άρη-Ουρανό θα μπορούσε να δημιουργήσει σημαντικές εντάσεις και αναταράξεις στην επικοινωνία (προσοχή στα παιδιά). Η όψη αυτή θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια τα όποια κακώς κείμενα υπάρχουν σε τομείς όπως τα Μ.Μ.Ε. Σχέσεις θα μπορούσαν να διαρραγούν. Προσοχή λοιπόν σε σφοδρές διαφωνίες, αλλά και σε ατυχήματα. Στο τέλος Ιουλίου δημιουργείται μια ιδιαίτερα τοξική ατμόσφαιρα...», έγραψε.

Αυτά τα ζώδια δεν έχουν καθόλου χιούμορ

Λέων

Ο Λέων μπορεί να κάνει χιούμορ, αλλά επειδή θέλει όλη την προσοχή επάνω του, συνήθως υπερβάλλει. Καταντάει να προσπαθεί πολύ για να είναι σούπερ αστείος. Κάποιες φορές αυτό του βγαίνει, ενώ άλλες, απλώς καταντάει κουραστικός. Πρέπει να χαλαρώσει και να βρει το χιούμορ στην καθημερινότητα, χωρίς υπερβολές.

Αιγόκερως

Δεν φημίζεται για το χιούμορ ή την εκδηλωτικότητα του και πολλοί τον θεωρούν απρόσωπο και σνομπ, αλλά αν χαλαρώσει μπορεί να γίνει πραγματικά η ψυχή της παρέας. Το μόνο που έχει να κάνει, είναι να σταματήσει να παίρνει τόσο σοβαρά τον εαυτό του και θα λυθείς απευθείας.

Ιχθύς

Λατρεύουν να λένε και να ακούν μεγάλες και αστείες ιστορίες, όμως μπορεί να παραγίνουν ενθουσιώδεις, χάνοντας έτσι το ενδιαφέρον των άλλων. Θεωρούν ότι μια ιστορία είναι καλή μόνο αν σκάνε όλοι στα γέλια στο τέλος και δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό δεν είναι πάντα πιθανό.