Ανησυχητικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη - Ποια ζώδια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες

Οι ημερήσιες (29/7) προβλέψεις του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανησυχητικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη - Ποια ζώδια θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες

Τις ημερήσιες (29/7) αστρολογικές του προβλέψεις έκανε ο Κώστας Λεφάκης, αναφέροντας πως ορισμένα ζώδια θα περάσουν από μερικές δυσκολίες, κάνοντας λόγο ακόμη και για θέματα υγείας. Από την άλλη, η Λίτσα Πατέρα μίλησε για την Σελήνη στον Λέοντα.

Τα ζώδια σήμερα 29/7 από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Διαχειριστείτε έξυπνα τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα και συνεχίστε να είστε συντηρητικοί στα οικονομικά σας. Όσοι είστε σε διακοπές, αποφύγετε τις ακατάλληλες δραστηριότητες και παρέες.

Ταύρος

Για εσάς η βασική προσοχή είναι ακόμα μια φορά οι σχέσεις σας με τα χρήματα και οι αντίστοιχες ανάγκες που εύκολα εσείς δημιουργείτε στον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Υπερασπιστείτε την καριέρα σας και συμβάλετε για το άνοιγμα νέων προοπτικών στη ζωή σας. Εκείνο πάντως που θα σας λείψει είναι ο ανεφοδιασμός όπως επίσης και το γεγονός ότι θα πιεστείτε την ώρα που δεν θα το περιμένετε και στα κοινωνικά σας.

Καρκίνος

Προσπαθήστε να έχετε υπομονή την ώρα που τα γεγονότα τρέχουν και μην λειτουργείτε εις βάρος της υγείας σας. Η περίοδος αυτή εντείνει τις υποχρεώσεις προς τους άλλους.

Λέων

Είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο μιας διάθεσης καταπίεσης από ανθρώπους που συνυπάρχετε, σε βασικούς τομείς. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι αποφεύγοντας αντιθέσεις.

Παρθένος

Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε μεταβατική φάση. Επικεντρώστε τις δραστηριότητες σας τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι σας.

Ζυγός

Αισθητές θα είναι οι καθυστερήσεις τόσο στα οικονομικά όσο και σε απαντήσεις τρίτων σε θέματα που παίζουν σημαντικό ρόλο για εσάς αυτήν την εποχή.

Σκορπιός

Αν και είναι δύσκολη η περίοδος αυτή, ωστόσο βελτιώνει την διάθεση σας και το πνεύμα της περιπέτειας μέσα σας. Αισθηματικά τα πράγματα βελτιώνονται αλλά μέσα από αρκετά εμπόδια.

Τοξότης

Ξεπεράστε τις πικρίες που σας έδωσαν κάποια περιστατικά, συγχωρήστε κάποιους συνεργάτες ή φίλους για την συμπεριφορά τους απέναντι σας και εντοπίστε τους νέους στόχους που έχετε ανάγκη να υπάρχουν.

Αιγόκερως

Παρόλο που πολλά διαφορετικά θέματα θα σας απασχολήσουν θα πρέπει να διατηρήσετε ένθερμο το ενδιαφέρον σας για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας

Υδροχόος

Η περίοδος αυτή πληθαίνει τις υποχρεώσεις και την εργασία για τους περισσότερους από εσάς. Παράλληλα όμως σας βοηθά να διακριθείτε για τις ικανότητες σας.

Ιχθύες

Στα αισθηματικά σας η κατάσταση εξακολουθεί να είναι διακυμαινόμενη ενώ στα σχέδια σας δεν αποκλείεται να αφήσετε κάτι, κρίνοντάς το ακατάλληλο για αυτή την ημέρα.

Πηγή: Elle.gr

Προβλέψεις ζωδίων 28 Ιουλίου

Κάποια ζώδια θα ερωτευτούν σφόδρα αυτό το καλοκαίρι

ΚΑΡΚΊΝΟΣ (22 ΙΟΥΝΊΟΥ - 22 ΙΟΥΛΊΟΥ)

Παρά το γεγονός ότι είναι ζώδιο του νερού, το ζώδιό σας ξεκινά την πιο καυτή εποχή του χρόνου, κάνοντας αυτή την εποχή να ασχολείται αποκλειστικά με εσάς, Καρκίνε. Το θερινό ηλιοστάσιο θα αναδείξει την αίσθηση του εαυτού και της ταυτότητάς σας, ενώ ταυτόχρονα θα ρίξει φως στις σχέσεις σας με τους άλλους, ιδιαίτερα στις 28 Ιουνίου, καθώς η πανσέληνος στον Αιγόκερω φωτίζει τον έβδομο οίκο σας.

Καλείστε να μάθετε πώς να φροντίζετε τους άλλους χωρίς να παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες τώρα, οπότε γύρω από την πανσέληνο φροντίστε να αξιολογήσετε πώς σας εξυπηρετούν οι σχέσεις σας, όχι μόνο το αντίστροφο.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ (22 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ - 19 ΙΑΟΥΑΡΊΟΥ)

Καθώς το θερινό ηλιοστάσιο φωτίζει τον έβδομο οίκο των σχέσεών σας στις 21 Ιουνίου, οι ρομαντικές σας προσπάθειες θα μπουν στο επίκεντρο.

Αυτή η εποχή είναι η ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας με τους άλλους. Έχετε την τάση να καταπιέζετε τα συναισθήματά σας αλλά οι άνθρωποι καταλαβαίνουν τι υπάρχει ακριβώς μέσα από την πανοπλία σας. Αφήστε αυτό το καλοκαίρι να είναι μια περίοδος όπου θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να είστε ευάλωτοι και να ερωτευτείτε!

ΙΧΘΎΣ (19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ-20 ΜΑΡΤΊΟΥ)

Στις 21 Ιουνίου, ο ήλιος θα μετατοπιστεί στον πέμπτο οίκο της οικειότητας και της δημιουργικής έκφρασης, φέρνοντας φρέσκια, συναρπαστική νέα ενέργεια στην ερωτική σας ζωή. Είστε το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να έχει ένα καυτό καλοκαίρι, αν και μπορεί μια σχέση να μην διαρκέσει απαραίτητα για πάντα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αγκαλιάσει το διασκεδαστικό, χαλαρό κομμάτι της γνωριμίας με κάποιον νέο χωρίς καμία προσδοκία. Ως ζώδιο του νερού, αναζητάτε συναισθηματικό βάθος στις σχέσεις σας με τους άλλους και τώρα που η εποχή του Καρκίνου είναι εδώ, σίγουρα θα είστε σε θέση να εμπλακείτε περισσότερο συναισθηματικά.

Pink.gr