Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 2 Αυγούστου

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 2 Αυγούστου

Ποια ζώδια θα έχουν μια εύκολη ημέρα και ποια θα δυσκολευτούν με την τύχη τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 2 Αυγούστου, ενώ είτε εδώ και τις προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη.

Αναλυτικά οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 2 Αυγούστου

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, φρόντισε να αφήσεις ελεύθερα τα συναισθήματα σου να εκδηλωθούν και θα δεις πως θα λειτουργήσει υπέρ σου αυτή η συμπεριφορά, ιδίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπίτι, οικογένεια και συγγενικές σχέσεις!

Ταύρος

Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, έχεις την ισχυρή ανάγκη, αλλά και την ικανότητα, να έχεις στενές επικοινωνιακές επαφές με τους άλλους και καταφέρνεις με τα πλούσια εκφραστικά σου μέσα, να μάθεις ευχάριστα νέα, να έχεις χαρούμενες επικοινωνίες και συναντήσεις και βεβαίως, να πετύχεις αρκετούς από τους προσωπικούς σου στόχους!

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, θα κινηθείς ορθά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, γεγονός που θα σε βοηθήσει, για να βεβαιωθείς τις ειλικρινείς προθέσεις των άλλων απέναντι σου! Καλό θα ήταν, να μην βιάζεσαι την σημερινή ημέρα, αφού θα χρειαστεί κάποιο διάστημα να περάσει, προκειμένου να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς!

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, έχεις την ευκαιρία και την δυνατότητα να κινηθείς όπως πρέπει, με ευθύτητα και ειλικρίνεια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Εκδηλώνεις αυτό που επιθυμείς και διαπιστώνεις πως στόχοι και επιθυμίες, εκπληρώνονται πολύ πιο εύκολα!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα εκφράζεσαι και θα ενεργείς συνεσταλμένα ή ακόμη και φοβισμένα, αν η διαίσθηση σου στο προστάζει! Μαθαίνεις τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου και σήμερα μία αποκάλυψη θα σου δείξει το δρόμο της αλήθειας και θα καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι, όσον αφορά όλες τις διαπροσωπικές σου συναναστροφές.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου Μην διστάσεις να σε παρασύρει, να σε ενθουσιάσει και να σε συναρπάσει, με ο,τιδήποτε νέο σου φέρει η όψη αυτή! Μην ξεχνάς, πως ακόμα κι αν ξεπεράσεις όρια, οι φίλοι θα είναι πάντα στο πλευρό σου, ιδίως σήμερα!

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, θα καταφέρεις με ευκολία να προσελκύσεις την καλή γνώμη των γύρω σου και φυσικά τον σεβασμό τους! Πιθανόν για αυτόν τον λόγο τώρα, προτιμήσεις να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που σου είναι κατά κάποιο τρόπο χρήσιμοι και φτιάχνουν την κοινωνική σου εικόνα!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, θα απολαύσεις τον θαυμασμό, την αξιοπιστία και την γενναιοδωρία των προσώπων που θα συναναστραφείς! Θα νιώσεις μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, μέσα από επαφές, ειδήσεις, συζητήσεις, συναντήσεις επίτευξη υψηλών στόχων και επικοινωνίες!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, θα καταφέρεις με την πειθώ και την διορατικότητα σου, να μεταδόσεις τις σκέψεις σου στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και έρχεσαι σε επαφή! Η οξυδέρκεια σου, σε συνδυασμό με την σοφία και την διαίσθηση σου, θα φέρουν λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα σου!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, είσαι αποφασισμένος να ηρεμήσεις και κυρίως να εξομαλύνεις και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Έρχεσαι κοντά με ανθρώπους που μέχρι πρότινος, ήσασταν απομακρυσμένοι, για διάφορους λόγους!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να εκπληρώσεις υψηλούς στόχους, με πρακτικότητα, μεθοδικότητα και ορθολογισμό! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είσαι εξυπηρετικός, μετριόφρων και σεμνός, γεγονός που εκτιμάται από τους άλλους!

Ιχθύς

Μία άκρως απολαυστική ημέρα, είναι η σημερινή για σένα, φίλε Ιχθύ! Με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, οι γύρω σου, εκδηλώνουν άμεσα και γρήγορα τον θαυμασμό τους και το ενδιαφέρον τους για σένα και κυρίως, για την ανανεωμένη φλογερή, αξιαγάπητη και δοτική σου προσωπικότητα!

Ζώδια Τρίτη 2 Αυγούστου

Τα ζώδια που θα έχουν μικρές ερωτικές ανατροπές αυτή την εβδομάδα

ΛΈΩΝ

Δεν χρειάζεται να σου πω ότι το καλοκαίρι είναι η εποχή σου. Άλλωστε, η ηλιακή σου περιστροφή πραγματοποιείται από τις 22 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου, καθιστώντας σε πρωταγωνιστή της καλοκαιρινής σεζόν! Ωστόσο, τα γενέθλιά σου δεν είναι ο μόνος λόγος που απολαμβάνεις την αγάπη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο Δίας θα φέρει τόση ομορφιά στον περιπετειώδη ένατο οίκο σου, που θα μπορούσε να σου συστήσει κάποιον που ΠΟΤΕ δε θα περίμενες να ερωτευτείς. Μάλλον, λοιπόν, ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσεις ότι σου αξίζει μια σχέση που είναι τόσο σταθερή όσο και ρομαντική.

ΖΥΓΌΣ

Αυτό το καλοκαίρι σου φέρνει τόση αγάπη και ομορφιά, ειδικά όταν πρόκειται για την ερωτική σου ζωή. Εξάλλου, ο Δίας θα περάσει τη σεζόν διασχίζοντας τον έβδομο οίκο των σχέσεών σου, ενθαρρύνοντάς σε να αγκαλιάσεις οτιδήποτε αφορά την ενθάρρυνση και τη θετικότητα στις σχέσεις σου. Προσελκύεις αρειμανίως θαυμαστές, επίδοξους μνηστήρες και φίλους σαν μαγνήτης, οπότε αγάπησε την ικανότητά σου να αποκτήσεις τη σχέση που πάντα ήθελες! Ωστόσο, καθώς ο Κρόνος συνεχίζει να κινείται στον ρομαντικό πέμπτο οίκο σου, μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να αντιμετωπίζει οτιδήποτε δυσκολίες στο να εκφράσει αυτά που νιώθει. Μην ανησυχείς, καθώς, θα συναντήσεις κάποιον που μπορεί και θέλει να χειριστεί τα σκαμπανεβάσματα, τα κάτω σου και οτιδήποτε σου δημιουργεί ανασφάλεια.

ΤΟΞΌΤΗΣ

Αν κάποιος πρόκειται να έχει ένα "καυτό" καλοκαίρι, είσαι εσύ. Δεν εκπλήσσεσαι, σωστά; Είσαι ένας άγριος και ελεύθερος Τοξότης και το καλοκαίρι είναι η τέλεια ατμόσφαιρα για να εξωτερικεύσεις τον ιδιαίτερο εαυτό σου! Επειδή ο Δίας θα περάσει τη σεζόν σκορπίζοντας μαγεία στον πέμπτο οίκο διασκέδασης και ευχαρίστησης, έχεις ΣΙΓΟΥΡΑ τη διάθεση να φλερτάρεις! Αν λαχταράς ένα κύμα ρομαντισμού, μην αποπάρεις το συναίσθημα γιατί κάτι θέλει να σου πει. Αυτό είναι το καλοκαίρι που θα ερωτευτείς, θα φιλήσεις κάποιον δίπλα στο κύμα και θα ζαλιστείς από τον πόθο. Γιατί όχι;

Pink.gr