Εξαιρετική η σημερινή μέρα για 1 ζώδιο σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα - Τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα 11

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξαιρετική η σημερινή μέρα για 1 ζώδιο σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα - Τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα 11

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για όλα τα ζώδια όσον αφορά τον Αύγουστο μοιράστηκε το πρωί της Τετάρτης 3/8 η Λίτσα Πατέρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενώ και ο Κώστας Λεφάκης προειδοποίησε μερικά ζώδια.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για σήμερα 3/8

ΚΡΙΟΣ

Η πίεση των προηγούμενων ημερών καταλαγιάζει και μπορείτε σήμερα να επωφεληθείτε από σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα σας... βράζετε με διάφορα, όμως είναι εξαιρετική ημέρα για να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέρα που ευνοεί την χαρά, την διασκέδαση, αλλά και την "απόδραση" από όσα σας πιέζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σπίτι και η οικογένεια μπορούν σήμερα να έχουν καλά νέα! Το παρελθόν διδάσκει!

ΛΕΩΝ

Ατελείωτες επαφές, συζητήσεις, δρόμοι και συναντήσεις! Μπορείτε να χτίσετε γέφυρες επικοινωνίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε και ενέργεια και θέληση για να πετύχετε στόχους, ειδικά σε οικονομικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Ο αυστηρός Κρόνος είναι σύμμαχος σας και σταθεροποιεί τα σχέδια σας! Μιλήστε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετική για να προετοιμάσετε το επόμενο βήμα. Οι μέρες που ακολουθούν έχουν ένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα από παρέες καταφέρνετε περισσότερα, ενώ ένας στόχος σας υλοποιείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τρέχετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα (παιδιά), σήμερα όμως βελτιώνετε το γόητρο σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αφήσετε ούτε στιγμή να χαθεί από την σημερινή ημέρα, καθώς λειτουργεί σαν μαξιλαράκι, πριν τις κουραστικές μέρες που ακολουθούν!

ΙΧΘΥΕΣ

Ρυθμίζετε με ευκολία μια οφειλή, ενώ παρά τις εντάσεις, εσείς χρησιμοποιείτε την πειθώ σας.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για σήμερα 3/8

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για όλα τα ζώδια για τον Αύγουστο

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας αποφασίζει να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας, προετοιμάζοντας σταδιακά την αποχώρησή του από αυτό. Το πρώτο μισό του μήνα οι διαρκείς όψεις του Άρη με τον Ουρανό, τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα βάζουν τα οικονομικά σας σε διάφορες περιπέτειες. Περιορίστε κάθε ακραία καταναλωτική δράση. Μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Η οικογένεια σας στηρίζει, ενώ από τις 11 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα σας θυμίζει μετά από καιρό πώς είναι να απελευθερώνεστε ερωτικά και να φλερτάρετε. Όσο κι αν εμπιστεύεστε κάποιον όμως, αποφύγετε να τον εμπλέξετε στα οικονομικά σας. Στο τέλος του μήνα θα νιώσετε ότι σας έχουν εκμεταλλευτεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πρώτες ημέρες εξελίσσονται εκρηκτικά. Ο Άρης και ο Ουρανός σμίγουν στο δεκαήμερό σας παρασύροντάς σας σε επαναστατικά ξεσπάσματα και ρίσκο, ενώ λίγες ημέρες αργότερα το τετράγωνο Άρη - Κρόνου επιδρά τιμωρητικά. Προσέχετε ατυχήματα, εντάσεις, βιασύνη. Από τις 11 η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει την πιθανή επανεμφάνιση στον ορίζοντα μιας παλιάς σχέσης ή σας κάνει νοσταλγικούς και σας οδηγεί στο καταφύγιο της οικογενειακής θαλπωρής. Την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου ο Άρης θα τονώσει τη σωματική και ψυχική σας ενέργεια, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να εκδηλώσετε επιθετικότητα. Στις 20 μπαίνετε σε περιπέτειες οικονομικές και καταναλωτικές, που θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά διαφορετικά ξεκινά και τελειώνει ο Αύγουστος για εσάς. Παραμένετε σωματικά και ψυχολογικά αποδυναμωμένοι, ενώ πολλοί έχετε την τάση να αναβάλλετε υποχρεώσεις που σας περιορίζουν ή σας αγχώνουν. Ο Δίας κινείται ανάδρομα, μεταθέτοντας για αργότερα την εκπλήρωση κάποιου σχεδίου, και σας κρατά σε απόσταση με ένα πρόσωπο σημαντικό ή με μια ομάδα ανθρώπων. Καλό θα ήταν να χαλαρώσετε τουλάχιστον μέσα στο πρώτο εικοσαήμερο του μήνα, γιατί μετά σας περιμένουν πολλά. Ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σας, ανεβάζοντας την ένταση στη ζωή σας. Στις 27 και 28 ερωτικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να οδηγήσουν σε χωρισμό έναν καλοκαιρινό έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πρώτες ημέρες του Αυγούστου κυλούν με έντονη δράση, βιασύνη και επιπολαιότητα. Προσέχετε τα ατυχήματα, ιδιαίτερα όσοι ασχολείστε με τα ομαδικά σπορ. Με τον Άρη στον Ταύρο μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να αφήσετε στην άκρη τις έμμονες ιδέες, τις προκαταλήψεις και τις αγκυλώσεις από ομάδες. Η Αφροδίτη σάς επιφυλάσσει μια ευχάριστη συναισθηματική εμπειρία ή ένα αισθησιακό διάλειμμα την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, ενώ μετακινήσεις, ταξίδια, διακοπές ευνοούνται. Φορτίστε τις μπαταρίες σας και μαζέψτε δυνάμεις γιατί όταν, μετά τις 21, θα επιστρέψετε στη δουλειά, τα πράγματα θα είναι λίγο πιο δύσκολα και με τη Νέα Σελήνη στις 27 η ενεργητικότητά σας θα είναι κάπως πιο περιορισμένη.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας των γενεθλίων σας ξεκινά με την πιθανότητα μιας μυστικής σχέσης αλλά και με μια σειρά από εκρηκτικές όψεις του Άρη. Οι αλλαγές θα είναι σφοδρές στον επαγγελματικό στίβο και εσείς θα περάσετε σε μια φάση ανεξαρτησίας και ελεύθερης κινητικότητας. Η ελευθερία, όμως, έχει το τίμημά της. Δυσκολίες και καθυστερήσεις θα προκύψουν στις 11. Νέοι έρωτες, ένας μήνας του μέλιτος ή ένα ρομαντικό ταξίδι είναι πάντα ανοιχτές πιθανότητες για εσάς ή για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Από τις 20 περνάτε σε μια ασυνήθιστα μακρά περίοδο έντονης κοινωνικής ζωής. Νέες φιλίες και νέα συλλογική δράση θα προκύψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τις 4 ο κυβερνήτης σας, Ερμής, περνά στο ζώδιό σας και βοηθά στην καλή σας επικοινωνία με το κοινωνικό σας περιβάλλον. Ευνοούνται επίσης οι μετακινήσεις και τα ταξίδια. Αποφεύγετε, όμως, πολύβουα μέρη. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11 έχετε την τάση να αναδιπλώνεστε στον εαυτό σας και να διασκεδάζετε παρατηρώντας τις συμπεριφορές των άλλων. Είναι κατάλληλη εποχή για σπορ και διακοπές, γεγονός που αποτελεί προτεραιότητα για εσάς. Με την επιστροφή στη δουλειά, στις 20, ο Άρης περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, αυξάνοντας τις ευθύνες σας στον επαγγελματικό τομέα. Αλλά οι μπαταρίες σας είναι πια φορτισμένες.

ΖΥΓΟΣ

Το εκρηκτικό κλίμα των τελευταίων ημερών του Ιουλίου συνεχίζεται και τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, ενώ μέχρι τις 10 θα μπορούσε να προκύψει ακόμα και ένας χωρισμός κατά τη διάρκεια διακοπών. Αν έχετε παιδιά ή αν περνάτε τις διακοπές σας με αγαπημένα πρόσωπα, οι σχέσεις σας μπορεί να περάσουν μια σοβαρή κρίση. Όμως, μετά τις 11 θα βρείτε κατανόηση στους φίλους και θα επιδιώξετε να βγαίνετε. Ο εκνευρισμός σας δεν αποκλείεται να ανακύψει στις 22, ενώ οι ρυθμοί σας ανεβαίνουν καθώς πολλαπλασιάζονται οι υποχρεώσεις σας. Η αντίθεση Αφροδίτης - Κρόνου στο τέλος του καλοκαιριού θα σας βρει με μια φιλική σχέση μείον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με τη σύνοδο Άρη - Ουρανού, όψη που ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη και σας κάνει να βγαίνετε συχνά από τα ρούχα σας. Στις 7 το τετράγωνο Άρη - Κρόνου ρίχνει λάδι στη φωτιά. Το τέλος της δυσαρμονίας αυτής σας ανακουφίζει, ενώ γύρω στις 11 θα επιδιώξετε να νιώσετε ρομαντικά και ήρεμα. Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στις 20 θα εγκαινιάσει μια περίοδο γεμάτη αντιφάσεις, αλλαγές και σύγχυση. Μπορεί να προγραμματίσετε μια ιατρική εξέταση ή ένα χειρουργείο. Ίσως έρθετε σε σύγκρουση με άτομα της οικογένειάς σας. Στις 20 η ατμόσφαιρα θα ανακτήσει τη γλυκύτητά της και οι αντιθέσεις θα αρθούν σταδιακά, σηματοδοτώντας την επιστροφή σας στην ηρεμία.

undefined

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Ταύρο κρατά αργούς αλλά σταθερούς τους ρυθμούς των εξελίξεων στη δουλειά. Οι εργασιακές υποχρεώσεις σάς βαραίνουν και, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε διακοπές, το μυαλό σας θα είναι στη δουλειά. Με τον Ερμή στην Παρθένο από τις 5 θα γίνετε αυστηροί κριτές, με αποτέλεσμα οι φίλοι να σας απομονώσουν. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 12 το κλίμα αλλάζει και ο μήνας γίνεται απολαυστικός, με νέες ερωτικές γνωριμίες και έντονη ψυχαγωγία. Βέβαια, αν βρίσκεστε μπροστά στην ανάγκη για λήψη μιας σοβαρής απόφασης σχετικά με τον ερωτικό σύντροφο, μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πρώτες ημέρες του Αυγούστου θα είναι άκρως αντιφατικές. Ο Άρης συναντά τον Ουρανό προκαλώντας απρόσμενες εξελίξεις στις σχέσεις και τα σχέδιά σας, ενώ το τετράγωνό του με τον Κρόνο δυναμιτίζει το κλίμα και προκαλεί ψυχρότητα, ίσως και χωρισμούς. Από την άλλη, σας προστατεύει μια Αφροδίτη που σας θυμίζει πως το απρόσμενο είναι πολλές φορές ευπρόσδεκτο και πως ο ρομαντισμός δεν σας έχει εγκαταλείψει. Από τις 20, με τον Άρη στους Διδύμους και την ανάδρομη πορεία του Δία στον Κριό, η δουλειά θα γίνει το κύριο μέλημά σας και το εργασιακό περιβάλλον θα μετατραπεί σε πηγή άγχους και υπερέντασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πρώτες ημέρες του Αυγούστου είναι έντονες. Φυλαχτείτε από ατυχήματα, αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα της οικογένειάς σας ή άτομα κύρους και κινηθείτε συντηρητικά. Αν βρίσκεστε σε περίοδο διακοπών, αποφύγετε να κουβαλήσετε μαζί σας άγχη και οικογενειακές έγνοιες, ώστε να μην δηλητηριάσετε τις ημέρες της απόδρασής σας. Με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας γύρω στις 18 θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα όμορφο ταξίδι με το άλλο σας μισό, γεγονός άλλωστε που έχετε μεγάλη ανάγκη. Ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους στις 20 και υπόσχεται ενέργεια, διάθεση για πρωτοβουλίες και επίτευξη στόχων. Θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτή τη θέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Άρη - Ουρανού και το τετράγωνο Άρη - Κρόνου μπορεί να αναστατώσουν το καλοκαίρι σας αυτές τις ημέρες. Γύρω στις 3 προσέξτε τα μικροατυχήματα και τα σπασίματα, που μπορεί να δυσκολέψουν τις διακοπές σας. Υπάρχει η πιθανότητα οι διακοπές να αναβληθούν, ίσως γιατί θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε κάποιον στη δουλειά. Από τις 10 έως τις 18 ο Ερμής ευνοεί τις συνεργασίες. Ο Άρης στους Διδύμους από τις 20 και ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιό σας από τις 23 ξαναφέρνουν στην επιφάνεια ένα παλιό οικογενειακό σας ζήτημα και μάλιστα σε περίοδο αλλαγών και μετακινήσεων.