7 από τα 12 ζώδια θα περάσουν πολύ δύσκολη Τετάρτη - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί τους...

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
7 από τα 12 ζώδια θα περάσουν πολύ δύσκολη Τετάρτη - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί τους...

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε το πρωί της Τετάρτης 3/8 ο Κώστας Λεφάκης, όπως κάνει καθημερινά, ενώ το ίδιο έκανε νωρίτερα και η Λίτσα Πατέρα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για σήμερα 3/8

Κριός

Η μέρα δεν είναι πολύ καλή με επίκεντρο τις δυσκολίες που αιφνίδια θα προκύψουν στα οικονομικά σας. Υποστηρίξτε μια συμφέρουσα λύση!

Ταύρος

Η ημέρα δείχνει την πιθανότητα μιας κρίσης σε μια επαγγελματική σας σχέση ή το πρόβλημα ενός δικού σας ανθρώπου στο οποίο πρέπει να ενσκήψετε.

Δίδυμοι

Θα μεσολαβήσουν διάφορα γεγονότα και πολλοί άνθρωποι θα σας κουράσουν. Προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωμένα και μην φορτώνεστε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε.

Καρκίνος

Η ημέρα δεν είναι εύκολη και φέρνει νέες περιστάσεις σε οικογενειακές και αισθηματικές σχέσεις.

Λέων

Σας απασχολούν οι αντιστάσεις των άλλων στα σχέδιά σας. Ο χαρακτήρας τους είναι περιστασιακός όμως και δεν επηρεάζει πολύ τις εξελίξεις.

Παρθένος

Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι στα πρακτικά και οικονομικά σας και μην καταλήγετε σε αντιδραστικές αποφάσεις και βιαστικές αναθεωρήσεις.

Ζυγός

Η μέρα τονίζει την νευρικότητα την οποία καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να την μετατρέψετε σε δημιουργική δράση.

Σκορπιός

Η διάθεσή σας επιβεβαιώνει τις ποικίλες σημερινές σας δραστηριότητες , αλλά και έναν μικρό περιορισμό των οικονομικών σας, λόγω εξόδων.

Τοξότης

Είναι η περίοδος που κλείνει παλιούς λογαριασμούς που σας επηρέασαν ψυχολογικά και συναισθηματικά. Επωφεληθείτε από συμπτώσεις και συγκυρίες.

Αιγόκερως

Προσοχή χρειάζεται γιατί η μέρα είναι νευρική στην επικοινωνία, δύσκολη στην συνεννόηση και επεισοδιακή στις μετακινήσεις.

Υδροχόος

Άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος θα σας καταπιέσουν και μια αισθηματική σχέση σας θα απειληθεί κάτω από το βάρος μιας λάθος εκτίμησης.

Ιχθύες

Ελέγχετε τις ιδιοτροπίες σας και μην εκφράζετε τις αδυναμίες και τους φόβους σας ανοικτά. Παραμείνετε αυτάρκεις αλλά και ψύχραιμοι.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για σήμερα 3/8

Η Αφροδίτη του Αυγούστου: Προσοχή! Από 11/8 σε Καρκίνους και...

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά και καλό μήνα! Φτάσαμε αισίως στον Αύγουστο, ένα μήνα πολύ μυστήριο, γεμάτο από αστρολογικά μπουρίνια, να όμως που η Αφροδίτη όπως φαίνεται έχει τον χαβά της.. και εμείς μαζί της!

Και που λέτε, ο Άρης ο ζαβολιάρης, βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο του Ταύρου και λένε πως πλησιάζει τον Ουρανό, που βρίσκεται επίσης στον Ταύρο και αντιλαμβάνεστε πως αυτό είναι ένα super πικάντικο κοκτέιλ από μόνο του! Και κάπου εκεί ανάμεσα εμφανίζεται η Αφροδίτη σα την τσου-τσου.. και σώνει κάπως την κατάσταση, αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια αυτό! Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του... διαβάστε την συνέχεια εδώ.