Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 | Επικοινωνία

«Δείχνει κλιμάκωση των εντάσεων» - Σημαντική προειδοποίηση από την Λίτσα Πατέρα

Η συμβουλή από την αστρολόγο

«Δείχνει κλιμάκωση των εντάσεων» - Σημαντική προειδοποίηση από την Λίτσα Πατέρα
Ζώδια 05.08.2022 10:24
Από Ίρις Βίλα

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριοασμό στα social media είναι αρκετά ενεργή καθώς δημοσιεύει τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις της. Έτσι, το πρωί της Παρασκευής 5/8 έδωσε την δική της συμβουλή. (Δείτε επίσης τις ανησυχητικές προβέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη).

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Μεταξύ άλλων , η Λίτσα Πατέρα στην συμβουλή της τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Η Σελήνη από τον Σκορπιό δείχνει κλιμάκωση των εντάσεων και των αντιπαραθέσεων».

Τα ζώδια που θα υποφέρουν μέχρι τις 9 Αυγούστου

Καλό θα είναι να δώσουμε προσοχή στον προσωπικό, οικογενειακό και στον τομέα της επικοινωνίας, και να αποφύγουμε να αντιμετωπίσουμε με επιπόλαιο τρόπο προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Η συνειδητοποίηση πως τον τελευταίο καιρό κουβαλάμε στην πλάτη μας περιττά βάρη, θα μας οδηγήσει σε νέες ισορροπίες.

Από τον Γιώργο Ανεστόπουλο/www.heliofoto.gr για το περιοδικό YOU

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Κριός

Σημαντικές εξελίξεις θα φέρει αυτή η εβδομάδα, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, αρκεί να είστε σε εγρήγορση. Αν και οι διακοπές συνεχίζονται και το κλίμα φαίνεται χαλαρό, τα γεγονότα τρέχουν. Κάθε καινούρια αρχή αυτή την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον τομέα των σχέσεων, χρειάζεται αργά και σταθερά βήματα αλλά και ωριμότητα για να οδηγηθεί στην επιτυχία και την σταθερότητα.

AstroTip: Η ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τον υπερενθουσιασμό, τις επαναλήψεις λαθών και τις πρόχειρες επιλογές και να μην επαναλάβετε τρόπους και συμπεριφορές που σας κόστισαν στον παρελθόν.

Ταύρος

Οι επόμενες ημέρες φέρνουν έντονη κινητικότητα και ευκαιρίες στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Οριοθετήστε σχέσεις και συνεργασίες, αποφεύγοντας κρυμμένες παγίδες και επιλέξτε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να μη διαρρέετε σε άσκοπες κινήσεις, κρατώντας χαμηλά τους τόνους και αποφεύγοντας την απολυτότητα, τις έντονες συζητήσεις και τις αντιπαραθέσεις.

AstroTip: Φτιάξτε από τώρα ρεαλιστικές στρατηγικές και αναζητήστε τις ευκαιρίες εκείνες που θα σας βγάλουν από τελματωμένες επιλογές. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να το πετύχετε, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης.

Δίδυμοι

Οι τομείς που κινητοποιούνται για εσάς περισσότερο είναι ο συναισθηματικός και ο επαγγελματικός. Επαφές με κοντινά πρόσωπα και συζητήσεις γύρω από θέματα που σας απασχολούν, μπορούν να σας δώσουν λύσεις μόνο αν εσείς δεν εμπλακείτε σε καυγάδες και εντάσεις, και ακούσετε με προσοχή όσα οι συνομιλητές σας έχουν να σας πουν.

AstroTip: Όσο κι αν ο ενθουσιασμός σας, σας στρέφει προς την υπερβολή, αλλά και το να θέλετε τα πράγματα να εξελιχθούν γρήγορα, προσπαθήστε να κάνετε μικρά και σταθερά βήματα, που θα σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε και να ανακουφιστείτε.

Καρκίνος

Χειριστείτε τις επόμενες ημέρες εποικοδομητικά ευκαιρίες αλλά και επαφές σε κάθε τομέα, με σκοπό να δείτε τα πράγματα να εξελίσσονται. Αξιολογήστε τα όσα συμβαίνουν σωστά με γνώμονα τη λογική και την πραγματικότητα και όχι τις υπερβολές ή δικές σας φαντασίες. Αποφύγετε τις συναισθηματικές υπερβολές και τις αντιπαραθέσεις και χειριστείτε τον τομέα των σχέσεων και της επικοινωνίας με ειλικρίνεια, μέτρο και κατανόηση. Το ίδιο ισχύει και στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα.

AstroTip: Δώστε προσοχή σε θέματα μετακινήσεων, επικοινωνίας αλλά και σε συζητήσεις με τον περίγυρό σας που περιέχουν μπερδεμένες καταστάσεις.

ζωδιακές προβλέψεις μέχρι 9 Αυγούστου

Λέων

Αυτές τις ημέρες αποφύγετε κάθε υπερβολή και στηριχθείτε μόνο σε δεδομένα που αποδεικνύονται στην αντικειμενική πραγματικότητα και όχι στο πως εσείς ή οι γύρω σας θα θέλατε να είναι τα πράγματα. Επαγγελματικά, οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα μπορούν να μπουν σε μια νέα θετική βάση, αν ασχοληθείτε με αυτά με θετικό τρόπο και τακτοποιήσετε πρακτικές εκκρεμότητες, των οποίων η λύση θα δημιουργήσει ασφάλεια σε εσάς και τους γύρω σας.

AstroTip: Χειριστείτε έξυπνα και με μέτρο τη διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων και την επαφή με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτά.

Παρθένος

Έντονα συναισθηματικά γεγονότα που χρειάζονται αντιμετώπιση και όχι απώθηση φέρνει η εβδομάδα. Δείξτε προσοχή σε επαγγελματικά ζητήματα που περιέχουν συναισθηματική φόρτιση και παρασκήνιο, και ενδέχεται να σας χαώσουν, αν δεν τα διαχειριστείτε με ψυχραιμία και λογική. Στραφείτε σε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να δώσετε ρεαλιστική δομή αλλά και ισχυρή στρατηγική στους στόχους σας, ενώ στον προσωπικό και συναισθηματικό τομέα, είναι η ώρα να ξεκαθαρίσετε με γενναιότητα αδιευκρίνιστα σημεία που αφορούν τις σχέσεις σας.

AstroTip: Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται στα αισθηματικά σας, είτε πρόκειται για την αναθέρμανση, είτε για νέες γνωριμίες.

Ζυγός

Διευθετήσεις, τόσο στον οικονομικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα, μπορούν να εξελιχθούν θετικά, μόνο αν κρατήσετε τις ισορροπίες και παρακάμψετε τα εμπόδια και τις ανατροπές, που προκαλούνται αυτή την περίοδο. Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε διευθετήσεις στον οικογενειακό και προσωπικό τομέα, μην ξεχνάτε πως η περίοδος ευνοεί τις υπερβολές και τον ενθουσιασμό, γεγονός που μπορεί να μην σας οδηγήσει σε ξεκάθαρες συμφωνίες.

AstroTip: Λειτουργήστε αυτοδύναμα και σε απόσταση από τα ζητήματα των γύρω σας, όσο σοβαρά και αν είναι αυτά, στρέφοντας την ενέργεια σας σε στόχους σας, είτε στον προσωπικό ή στον επαγγελματικό τομέα.

Σκορπιός

Κινηθείτε δυναμικά τόσο σε επαγγελματικές συναντήσεις, όσο και στον προσωπικό τομέα, και επιλέξτε να στηριχτείτε σε όσους θέλουν την ουσιαστική εξέλιξή σας. Εκτός από τη συναισθηματική πλευρά των πραγμάτων, συνυπολογίστε και την πρακτική και ρεαλιστική, ώστε οι επιλογές σας να είναι πιο ολοκληρωμένες και βιώσιμες. Διευθετήστε τα ζητήματα που εκκρεμούν, ώστε να μπορέσετε να χαλαρώσετε ουσιαστικά.

AstroTip: Μην αφήσετε αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος να σταθούν εμπόδιο σε μια καινούργια πορεία εξέλιξης σε κάθε τομέα. Κατανοήστε πως οι ευκαιρίες και οι καινούριοι δρόμοι που ανοίγονται για εσάς χρειάζονται μια εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση από αυτή του πρόσφατου παρελθόντος.

Τοξότης

Δώστε προσοχή σε ζητήματα σε κάθε τομέα που περιέχουν παγίδες, αντιπαραθέσεις, ανατροπές, αποκαλύψεις, παρασκήνιο, υπερβολές, εξαπατήσεις και εξιδανίκευση που σας παραπλανά. Δώστε προσοχή σε συναισθηματικές σχέσεις και την οικογένειά σας και αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις. Σημαντικά ζητήματα που εκκρεμούν και σας αγχώνουν εδώ και καιρό περιορίζοντας την αυτοδυναμία σας, είναι σημαντικό να ιδωθούν με προσοχή, ώστε να σας βοηθήσουν να αναλάβετε τις σωστές ευθύνες, που θα σας απελευθερώσουν από περιττά βάρη.

AstroTip: Αν και είναι περίοδος διακοπών, ίσως χρειαστεί να δώσετε ενέργεια σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που χρειάζονται οργάνωση, μένοντας μακριά από αλαζονικές συμπεριφορές αλλά και υπερβολές.

Αιγόκερως

Αποφύγετε άκρα έντονου συναισθηματισμού και άτεγκτης λογικής και επιτρέψτε στον εαυτό σας μερίδιο στην ξεκούραση και την χαλαρότητα. Οι νέοι δρόμοι που ανοίγονται μπροστά σας, χρειάζονται και νέες αντιλήψεις, καθώς τα στερεότυπα του παρελθόντος αποδεικνύουν καθημερινά ότι δεν οδηγούν πουθενά. Δώστε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας να δομήσει τους καινούριους τρόπους της εξέλιξής σας.

AstroTip: Θετικές επαφές στον προσωπικό τομέα είναι σε θέση να σας προσφέρουν στήριξη, αρκεί να την ζητήσετε έντιμα και με ταπεινότητα.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλο το δυναμικό σας, ώστε να αποφύγετε παγίδες και πλάνες και να αξιοποιήσετε τις σημαντικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε κάθε τομέα. Κρατήστε αποστάσεις από εκρήξεις θυμού και παρορμητικές κινήσεις που θα στρεβλώσουν παρά θα διευκολύνουν τη θέση σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό σας τομέα.

AstroTip: Επιλέξτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας, κυρίως απέναντι στον εαυτό σας, και μην επιλέγετε να μένετε εγκλωβισμένοι χωρίς λύσεις και διεξόδους.

Ιχθύες

Τηλεφωνήματα και συναντήσεις με φίλους και συνεργάτες, σας δίνουν ιδέες σχετικά με επαγγελματικά αλλά και προσωπικά σχέδια που κάνετε και την προώθησή τους. Εποικοδομητικές επαφές και συναντήσεις σε κάθε τομέα σας δίνουν αρκετές ευκαιρίες για να δρομολογήσετε πρακτικούς στόχους, αλλά και να ανταλλάξετε όμορφα συναισθήματα. Κρατήστε το μέτρο και την πειθαρχία σε θέματα οργάνωσης, αποφεύγοντας εντάσεις και χαώσεις.

AstroTip: Αξιοποιείστε επαγγελματικές ευκαιρίες, δείχνοντας την απαραίτητη προσοχή σε επικοινωνιακές χαώσεις και εντάσεις, και επιλέξτε να βάλετε όρια σε χαοτικές συναισθηματικές διαδικασίες, τόσο δικές σας όσο και τρίτων.

Διαβάστε εδώ, επίσης, αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Παρασκευή 5 Αυγούστου

Προβλήματα και μπλεξίματα για 1 ζώδιο - Ποιους προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης

Share