Επεισοδιακή η σημερινή 7/8 μέρα για 1 ζώδιο - Σούσουρο με την πρόβλεψη του Κώστα Λεφάκη

Ποιο από τα 12 προειδοποιεί;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επεισοδιακή η σημερινή 7/8 μέρα για 1 ζώδιο - Σούσουρο με την πρόβλεψη του Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε το πρωί της Κυριακής 7/8 ο Κώστας Λεφάκης, όπως κάνει καθημερινά, ενώ και η Λίτσα Πατέρα έχει μοιραστεί τις προβλέψεις της όλο τον Αύγουστο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για σήμερα 7/8

Κριός

Όσοι υποφέρετε από μοναξιά προσπαθήστε να βρείτε τα θετικά της ησυχίας σας και μην ανοίγετε τώρα καινούριες περιπέτειες.

Ταύρος

Κίνηση, συζητήσεις, καινούριες ιδέες και σχέδια θα σας απασχολούν σήμερα, όπως και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας.

Δίδυμοι

Η ημέρα είναι επεισοδιακή αλλά ταυτόχρονα και ενδιαφέρουσα. Μην ξοδέψετε την δραστηριότητα σας σε άσκοπες μετακινήσεις.

Καρκίνος

Φροντίστε να συναναστρέφεστε και να συζητάτε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να συμβάλουν θετικά στην πρόοδο σας.

Λέων

Με τους περιορισμούς που έχετε υποστεί, επαγγελματικά ανοίγονται ορίζοντες που μόνο με πολύ κόπο είναι δυνατό να αποκτηθούν.

Παρθένος

Αισθηματικά έχετε χάσει λίγο την πραγματικότητα. Αυτό δεν θα πείραζε αν δεν σας δημιουργούσε ψυχολογικές μεταπτώσεις που μειώνουν την δημιουργικότητα σας.

Ζυγός

Η ημέρα απαιτεί επιστράτευση στα πρακτικα, εργατικότητα και υπομονή. Οι άλλοι εξακολουθούν να έχουν απαιτήσεις από εσάς!

Σκορπιός

Παραμείνετε επιφυλακτικοί στις επαφές σας με τους άλλους και μην βασίζεστε στις υποσχέσεις εκείνων που δεν σας πείθουν για την συνέπεια τους.

Τοξότης

Οργανώστε τις επαφές και τις κινήσεις ή τις μετακινήσεις που θα κάνετε. Ελέγχετε την κατανάλωση του χρόνου και του χρήματος προκειμένου να μην είναι περιττή.

Αιγόκερως

Αποφύγετε νομικές επιπλοκές, απερίσκεπτες κουβέντες και λάθη στην ερωτική σας συμπεριφορά. Όσοι αντιμετωπίζετε θέματα υγείας, φροντίστε τις σχετικές σας ανάγκες.

Υδροχόος

Προσπαθήστε να συνηθίσετε την παρουσία του Άρη στον Ταύρο καθώς θα σας κρατήσει για μεγάλο διάστημα μάχιμους στην υπεράσπιση των οικονομικών σας.

Ιχθύες

Η μέρα καθυστερεί λίγο την χαρά που πρόκειται να ζήσετε στον αισθηματικό ή στον επιχειρηματικό τομέα της ζωής σας.

Πηγή: elle.gr

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για σήμερα 7/8

Χωρισμένο στα 2 το σύμπαν λόγω Αφροδίτης και Άρη - Ποια ζώδια θα ευνοηθούν και ποια όχι

Kαλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια απίστευτα διχασμένη αστρολογικά Κυριακή μας ξημέρωσε! Χωρισμένο το σύμπαν στα δυο, από τη μια η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας μοιράζουν αγάπες και λουλούδια και από την άλλη ο Άρης και ο Κρόνος ρίχνουν το περιβόητο «μπουρλότο» και ότι προκύψει!

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) βρίσκονται σε ένα απίστευτα ρομαντικό mood. Έχουν όρεξη για αγάπες και λουλούδια. Για βόλτες χέρι-χέρι στην παραλία, για καυτά φιλιά κάτω από το Φεγγάρι! Όμως πρέπει να γίνει έτσι όπως εκείνοι θέλουν και όχι όπως οι άλλοι! Καλή σας επιτυχία λοιπόν!

Βέβαια, τίποτα δεν είναι απόλυτο, μιας που Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, βάλλονται από τον Άρη και τον Κρόνο, Κυριακάτικο! Έχουν ακεφιές οι πλανήτες αυτοί, ο Άρης ξεσκεπάζει οτιδήποτε είναι άκρως ενοχλητικό, ή πονηρό, ή μυστικό και ο Κρόνος τιμωρεί, τον φταίχτη της παρέας! Σε τεντωμένο σχοινί περπατούν οι Σκορπιοί, αφού θα χρειαστεί να διαλέξουν πλευρά! Ή της Αφροδίτης, ή του Άρη! Ω μοντιέ!

Μια όμορφη Κυριακή, γεμάτη... διαβάστε περισσότερα εδώ.