Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Δύσκολες στιγμές για Ταύρους, Σκορπιούς και... - Η Λίτσα Πατέρα σήμανε συναγερμό από νωρίς το πρωί

Οι ημερήσιες (18/8) αστρολογικές της προβλέψεις

Δύσκολες στιγμές για Ταύρους, Σκορπιούς και... - Η Λίτσα Πατέρα σήμανε συναγερμό από νωρίς το πρωί
Ζώδια 18.08.2022 08:08
Από Youweekly Team

Η Λίτσα Πατέρα πραγματοποίησε τις ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Η αγαπημένη αστρολόγος (δείτε ποιο είναι το τηλεοπτικό της μέλλον), θέλησε να προειδοποιήσει από νωρίς τα ζώδια που θα δυσκολευτούν σήμερα, Πέμπτη 18/8.

Τα ζώδια σήμερα 18/8 από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα συνεχίζει να σας προβληματίζει, ωστόσο η καλή όψη Αφροδίτης-Δία υπόσχεται τύχη σε αισθηματικά και οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Από σήμερα θα πρέπει να κρατάτε χαμηλά τους τόνους και να τακτοποιήσετε πρώτα όσα πρέπει να γίνουν, ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φροντίστε να προετοιμάσετε σωστά τα βήματά σας καθώς η κάθε ατασθαλία θα μπορούσε να βγει στην επιφάνεια τις επόμενες ημέρες. Δράστε συνετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι στόχοι σας σήμερα, αλλά τις μέρες που έπονται, ίσως χρειαστούν πιο ευέλικτες λύσεις. Επίσης, εξετάστε με προσοχή τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάτω από την ευνοϊκή επίδραση του Δία σίγουρα θα γλυκάνει το κλίμα! Όλοι γοητεύονται από εσάς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα επαγγελματικό θέμα σας φορτίζει αυτές τις μέρες, ωστόσο αν φανείτε ευέλικτοι μπορείτε με το μυαλό σας να βρείτε λύσεις!.

ΖΥΓΟΣ

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα ήδη από σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες θα σας χρειαστούν. Μπορεί να πρέπει να τους καθοδηγήσετε ή να τους δώσετε λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα μεγεθύνει πιεστικές καταστάσεις που προϋπάρχουν. Έχετε όμως εύνοια σε οικονομικά και καριέρα (κοινωνική ζωή).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθείτε σήμερα να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως, μην αμελείτε όμως και την φροντίδα του οργανισμού σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία της Σελήνης σε φιλική θέση για το ζώδιό σας δείχνει πως βρίσκετε δημιουργικές λύσεις στα όποια προβλήματα πιθανώς να σας απασχολήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη μέρα πιθανώς να φέρει στο προσκήνιο όσα σας έχουν απασχολήσει εδώ και καιρό στο σπίτι. Τα ζητήματα καρδιάς όμως είναι στα συν, χάρη στην Αφροδίτη!

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή ημέρα δεν υπόσχεται την ηρεμία που έχετε ανάγκη. Δείτε το δικό σας μερίδιο ευθύνης στα πράγματα.

Τι θα συμβεί όλη την εβδομάδα με τη Νέα Σελένη στην Παρθένο

Αλλαγές στρατηγικής σε επαγγελματικά ζητήματα, προσωπικές πεποιθήσεις, σενάρια ζωής, αλλά κυρίως στο πλαίσιο με το οποίο δημιουργούμε και εξελίσσουμε τις σχέσεις μας φέρνει αυτή η εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Καλό θα είναι να μην επιτρέψουμε σε ανατροπές και εντάσεις να μας στερήσουν την ευκαιρία να διαφοροποιηθούμε από λάθος επιλογές και κινήσεις, στρεφόμενοι είτε στην υπερβολή είτε στις καταχρήσεις (δείτε και τις προβλέψεις της Λίτσς Πατέρα για σήμερα 17/8).

Από τον Γιώργο Ανεστόπουλο/ www.heliofoto.gr για το περιοδικό YOU

Κριός

Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και εστιάστε με σοφία και ωριμότητα στην επίλυση επί της ουσίας των θεμάτων που προκύπτουν. Οι παιδικοί θυμοί και οι εκτονωτικοί καβγάδες, μόνο χάωση και απορύθμιση θα σας επιφέρουν. Σημαντικά ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό τομέα σας ωθούν να πείτε την αλήθεια έξω από τα δόντια, αλλά και να δεχτείτε ισχυρή κριτική από τους συνομιλητές σας.

AstroTip: Δείξτε προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορές εκτός ορίων που υποκινούνται από θυμό και ανωριμότητα και είναι βέβαιο πως θα σας εκθέσουν.

Ταύρος

Σημαντικά ξεκαθαρίσματα στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα φορτίζονται αυτές τις ημέρες, φέρνοντας σας αντιμέτωπους με την αλήθεια ως έχει αλλά και τις ευθύνες που επείγει να αναλάβετε. Σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, σας βοηθούν να βρείτε ουσιαστικές λύσεις τόσο σε πρακτικά όσο και σε συναισθηματικά ζητήματα. Η περίοδος σας εφιστά την προσοχή σε ανατροπές στον προσωπικό και επαγγελματικό τομέα, αλλά και σε πρακτικά θέματα.

AstroTip: Αποφύγετε συγκρούσεις με ανώτερους και συνεργάτες και στρέψτε υπέρ σας αποκαλύψεις και ανατροπές.

Δίδυμοι

Ισχυρά αντιφατική είναι αυτή η περίοδος για εσάς, φέρνοντας στο προσκήνιο έντονες αποκαλύψεις και ανατροπές, που ξεδιπλώνουν εξελίξεις, ξεμπλοκάροντας θέματα επικοινωνίας αλλά και σχέσεων. Από την άλλη, με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας, σας ζητά να είστε προσεκτικοί σε κάθε σας δραστηριότητα. Ισχυρές ανατροπές, αποκαλύψεις αλλά και χαοτικά γεγονότα, μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με ψυχραιμία, δείχνοντας παράλληλα προσοχή στην ψυχική και σωματική σας ισορροπία.

AstroTip: Πάρτε τις σωστές πληροφορίες από τους κατάλληλους ανθρώπους, χωρίς να αρκεστείτε σε υπεραισιόδοξα σενάρια και υποσχέσεις.

Προβλέψεις ζωδίων 17/8

Καρκίνος

Χειριστείτε με προσοχή θέματα που αφορούν οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, αποφεύγοντας συγκρούσεις και ανατροπές,

προωθώντας με ψυχραιμία και διαύγεια λύσεις που σας συμφέρουν. Στον προσωπικό τομέα, συζητήσεις με τον σύντροφο ή κοντινά σας πρόσωπα προωθούν, όχι πάντα με ήρεμο τρόπο, ξεκαθαρίσματα. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, εσείς χρειάζεται να λάβετε τα μέτρα σας αν θέλετε να στεφθούν με επιτυχία οι στόχοι σας. Αξιοποιήστε αυτή την δύσκολη περίοδο βάζοντας σε τάξη ζητήματα της καθημερινότητας σε κάθε τομέα, αλλά και εκκρεμότητες του παρελθόντος, κλείνοντας οριστικά δυσλειτουργικές καταστάσεις.

AstroTip: Αν έλθετε αντιμέτωποι με φόρτο εργασίας και υποχρεώσεις που ξεπερνούν τα όρια των δυνάμεων αλλά και των αντοχών σας, χειριστείτε το με ψυχραιμία χωρίς να διαρρεύσετε σε υπερσυναισθηματισμούς. Βάλτε τα όρια σας εκεί που πρέπει.

Λέων

Δώστε προσοχή αυτή την περίοδο σε υποσχέσεις τρίτων για την επίλυση σημαντικών για εσάς θεμάτων αλλά και ευκαιρίες, που όμως κρύβουν παγίδες. Στον συναισθηματικό τομέα, δείξτε προσοχή σε ισχυρές αποκαλύψεις και ανατροπές που εύκολα μπορούν να σας οδηγήσουν σε ακραίες συγκρούσεις χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο επιλέξτε να αφήσετε πίσω σας οριστικά ανώριμες επιλογές και συμπεριφορές, παίρνοντας την δύναμη στα χέρια σας αλλά και την ευθύνη των αποφάσεών σας.

AstroTip: Η δύσκολη αυτή περίοδος θα στεφθεί με επιτυχία μόνο αν σταθείτε αντάξιοι των προκλήσεων και πάψετε να κρύβεστε πίσω από χαώσεις, πρόσωπα και γεγονότα.

Παρθένος

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, αυτή η περίοδος σας εφιστά την προσοχή σε επαγγελματικές αλλά και προσωπικές ανατροπές μέσα από ισχυρές αποκαλύψεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της ψυχικής και σωματικής σας υγείας και σεβαστείτε τα όρια των αντοχών σας. Όσο δύσκολη κι αν είναι αυτή η περίοδος, εσείς χρειάζεται να χειριστείτε με ψυχραιμία και αποστασιοποίηση ζητήματα που περιέχουν ανατροπές και παρασκήνιο, αποφεύγοντας να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

AstroTip: Αποφύγετε υπονομευτικές κινήσεις τρίτων οργανώνοντας κάθε παράμετρο σε νομικές διαδικασίες, οικονομικά ζητήματα αλλά και θέματα σχέσεων.

Ζυγός

Σημαντικές συζητήσεις με στόχο να επανα-διαπραγματευτείτε θέματα σχέσεων και συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο όλες αυτές τις ημέρες. Στόχος σας χρειάζεται να είναι η εξυγίανση δυσλειτουργικών καταστάσεων του παρελθόντος και σε καμία περίπτωση η ανακύκλωσή τους. Ζητήματα υγείας είναι σημαντικό να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα, ενώ σημαντικές ανακατατάξεις στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα σας ζητούν να χειριστείτε με ισορροπία προσωπικά αλλά και πρακτικά ζητήματα.

AstroTip: Στραφείτε στην καλύτερη οργάνωση αλλά και την ισορροπία σχέσεων και συνεργασιών, απευθυνόμενοι με απόλυτη σαφήνεια και ξεκάθαρη θέση στους συνομιλητές σας.

Σκορπιός

Σημαντικές ανακατατάξεις σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων αλλά και οικονομικών ζητημάτων που εκκρεμούν εδώ και καιρό έρχονται στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες. Αποφύγετε αλαζονικές συμπεριφορές και συγκρούσεις και αναλάβετε με ωριμότητα τις ευθύνες που σας αναλογούν, ζητώντας και από την άλλη πλευρά να κάνει το ίδιο. Ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα, σας δείχνουν τον τρόπο για την καλύτερη εξέλιξή σας, αποφεύγοντας οικονομικά ρίσκα αλλά και παγίδες και υπονομεύσεις.

AstroTip: Ζητήματα που αφορούν την καλύτερη ισορροπία με τους συνεργάτες και τον σύντροφό σας, χρειάζονται βαθιές αλλαγές με γνώμονα την αλήθεια ως έχει.

Τοξότης

Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί αυτή η περίοδος, με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο, μιας και πυροδοτεί ανατροπές, αποκαλύψεις και ισχυρές συγκρούσεις. Μην προχωρήσετε σε καμία περίπτωση χωρίς να έχετε την απαραίτητη διαύγεια σε επαγγελματικές συμφωνίες, νομικές διαδικασίες αλλά και συζητήσεις που αφορούν θέματα σχέσεων. Αποφύγετε υπερβολές και τα υπεραισιόδοξα σενάρια, που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν, μετρώντας προσεκτικά την κάθε σας κίνηση.

AstroTip: Αποφύγετε να παλινδρομήσετε σε συμπεριφορές που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι δεν σας οδήγησαν σε καμιά θετική εξέλιξη στο παρελθόν.

Αιγόκερως

Αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα βγαίνουν στο προσκήνιο με στόχο να ανασχεδιαστούν πιο ολοκληρωμένα ελλείψεις του παρελθόντος. Στον τομέα των σχέσεων θα χρειαστεί να προωθηθούν «γενναίες» αλλαγές και να ξεκαθαριστούν θολά σημεία με ευθύνη και ωριμότητα. Αναζητήστε τα πρόσωπα που μπορούν να σας στηρίξουν σε αυτή σας την προσπάθεια. Με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο, οι ανατροπές που δημιουργούνται θα λειτουργήσουν σταδιακά υπέρ σας τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, αν εσείς οργανωθείτε κατάλληλα.

AstroTip: Βάλτε σε μια σειρά ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, την δουλειά ή τον σύντροφό σας, απαλλάσσοντας τον εαυτό σας αλλά και τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας από πίεση, ένταση και άγχος.

Υδροχόος

Η περίοδος είναι φορτισμένη με αρκετή ένταση και ισχυρές ανατροπές. Στρέψτε το δυναμικό αυτών των ανατροπών υπέρ σας αλλάζοντας τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Σημαντικές συζητήσεις φέρνουν στο φως διαφωτιστικές αλήθειες, που δημιουργούν ισχυρές

ανατροπές κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Στηρίξτε αυτή τη δύσκολη περίοδο τον εαυτό σας, διατηρώντας την ψυχική σας ισορροπία όποιες και αν είναι οι συνθήκες.

AstroTip: Σημαντικές επαφές μπορούν να αποδώσουν εξαιρετικά θετικά για εσάς σε κάθε τομέα, αν τις χειριστείτε με ταχύτητα, ευστροφία, δυναμισμό και ρεαλισμό. Εστιάστε σε πρωτότυπες λύσεις και φορτίστε με όλη την θετικότητα και την δημιουργικότητα σας στόχους.

Ιχθύες

Με την Νέα Σελήνη απέναντι σας, η περίοδος φορτίζει με ανατροπές κάθε τομέα της ζωής σας. Αποφύγετε να επαναπαυτείτε σε ελπίδες και φαντασιώσεις, κοιτώντας την πραγματικότητα κατάματα και στοχεύοντας σε ρεαλιστικές ουσιαστικές λύσεις. Μην αρκεστείτε σε σκόρπιες πληροφορίες άγνωστης ή αβέβαιης προέλευσης. Αντίθετα αναζητήστε τες από την καλύτερη πηγή.

AstroTip: Αποφύγετε κινήσεις πανικού και χειριστείτε με μεγάλη προσοχή θέματα οικονομικά, επαγγελματικά, νομικών διαδικασιών αλλά και υγείας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 18 Αυγούστου

Ο Δεκαπενταύγουστος φέρνει προβλήματα σε 7 από τα 12 ζώδια - Δύσκολη εβδομάδα σύμφωνα με τον Λεφάκη

Share