«Χρειάζεται δίπλα του μια όμορφη ...» - Η Πατέρα αποκάλυψε στοιχεία για τη νέα την παρουσιάστρια του Πρωινού

«Ήταν πολύ συγκινημένος...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Χρειάζεται δίπλα του μια όμορφη ...» - Η Πατέρα αποκάλυψε στοιχεία για τη νέα την παρουσιάστρια του Πρωινού

Η Λίτσα Πατέρα πιάστηκε το Σάββατο 9/7 από την κάμερα του ''Όλα Γκουντ'' και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε η πολύ πετυχημένη αστρολόγος σχολίασε το μέλλον του ''Πρωινού'' που ανήκει μετά την τρανταχτή αποχώρηση της Φαίης Σκορδά.

Εννοείται πως μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια και της ευχήθηκε κάθε καλό στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Στη συνέχεια, όμως αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιάγκα με τον οποίο θα συνεχίσει την συνεργασία της και του χρόνου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ποια θα είναι η γυναίκα, που θα τους πλαισιώσει.

Οι δηλώσεις της Λίτσα Πατέρα για την ομάδα του Γιώργου Λιάγκα στον Αντ1

«Δε ξέρω ακόμα ποιος θα είναι μαζί με τον Γιώργο γιατί ακόμα παίζονται. Όπως και να χει εγώ είμαι ΑΝΤ1 και όποιον και να φέρουν θα τον βοηθήσω. Το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου εγώ δεν το έχω ακούσει. Μέχρι τώρα από όσα έχω ακούσει μάλλον γυναίκα θα βρίσκεται δίπλα του και μάλλον έτσι πρέπει. Ο Γιώργος είναι ένας άντρας που χρειάζεται δίπλα του μια όμορφη παρουσία για τα υπόλοιπα θέματα.

Ήταν πολύ συγκινημένος ο Γιώργος σήμερα. Τον αγαπάω ιδιαίτερα και μακάρι να πάει καλά και όλοι να πάνε καλά και η Φαίη, της έδωσα την ευχή μου».

Αυτή η γυναίκα θα πάρει την θέση της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1

To Πρωινό έριξε αυλαία το μεσημέρι της Παρασκευής (8/7), με τον Γιώργο Λιάγκα να ευχαριστεί την ομάδα του για ακόμη μία επιτυχημένη σεζόν και τη Φαίη Σκορδά να αποχαιρετά οριστικά με δάκρια στα μάτια μετά από 10 ολόκληρα χρόνια τον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ το συγκινητικό αντίο της).

Το τηλεοπτικό μέλλον της επιτυχημένης παρουσιάστριας παραμένει προς το παρόν αχανές μιας και η ίδια δεν έχει πάρει ξεκάθαρα θέση, ενώ η μία φήμη διαδέχεται την άλλη (δείτε εδώ ποιο κανάλι τη διεκδικεί πολύ δυναμικά).

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Λιάγκας θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν στο κανάλι του Αμαρουσίου, εκεί όπου θα αναλάβει μία ενημερωτική εκπομπή, χωρίς ψυχαγωγία. Στην εκπομπή αυτή προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του, ωστόσο έχει ακουστεί έντονα πως στο νέο του αυτό ξεκίνημα θα τον ακολουθήσει ο Τάσος Τεργιάκης.

Τα πράγματα αλλάζουν σημαντικά, όμως, στο θέμα της γυναίκας που θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Ενώ μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, από αυτό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μέχρι και της Ιωάννας Μαλέσκου, αλλά τώρα ένα νέο όνομα έρχεται να πέσει στο τραπέζι και να αλλάξει δεδομένα. Πρόκειται για την... διαβάστε την τηλεοπτική αυτή βόμβα στο Tv-24.gr