Επιτέλους καλά νέα από τη Λίτσα Πατέρα - Λέοντες, Ταύροι και άλλα 7 ζώδια θα πάρουν "ανάσα"

Οι ημερήσιες (19/8) αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιτέλους καλά νέα από τη Λίτσα Πατέρα - Λέοντες, Ταύροι και άλλα 7 ζώδια θα πάρουν

Μπορεί ο Αύγουστος να είναι λίγο δύσκολος για ορισμένους, ωστόσο, η Λίτσα Πατέρα έφερε ευχάριστα νέα για κάποια ζώδια. Η αστρολόγος πραγματοποίησε τις ημερήσιες (19/8) προβλέψεις της και μετέφερε όλες τις εξελίξεις της Παρασκευής.

Τα ζώδια σήμερα από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Η δυναμική όψη Αφροδίτης-Δία αυτή την περίοδο μπορεί να απογειώσει τις υποθέσεις σας, φροντίστε όμως τα βήματά σας να είναι μετρημένα, για να μην… προσγειωθείτε!

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι το βραδάκι ασχολείστε αποκλειστικά με τα θέλω σας, η όψη Αφροδίτης-Δία όμως σας καλεί να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από το βραδάκι και μετά το μυαλό σας στρέφεται στις πιο προσωπικές σας υποθέσεις, ενώ η καλή όψη Αφροδίτης-Δία μέλλει να δώσει νέα πνοή στα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δίνετε μάχες για την καριέρα αυτή την περίοδο, όμως είναι κάτι που σας ανταμείβει. Μέχρι το βραδάκι πάντως σήμερα, μπορείτε να δείτε φίλους.

ΛΕΩΝ

Αν είστε γεννημένοι τον Ιούλιο τότε αυτή την περίοδο με την ευεργετική επίδραση της όψης Αφροδίτης-Δία, μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι το βραδάκι η μέρα κινείται σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, ενώ η καλή όψη Αφροδίτης-Δία μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε οικονομικές υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αν είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, τότε γίνονται σπουδαίες κινήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ οι του Οκτωβρίου έχουν πολλές υποθέσεις να λύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε όλο το βάρος σας στα επαγγελματικά, καθώς μπορείτε να επιτύχετε πολλά, ενώ αν υγεία είχε ταλαιπωρηθεί, έχετε πολλές ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο μπορείτε να καταφέρετε πολλά με τα δημιουργικά σας σχέδια, οι του Δεκεμβρίου πάντως έχουν να τακτοποιήσουν εκκρεμότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε χρόνο στο σπίτι και τις υποθέσεις του (ή με τους οικείους σας) καθώς μπορείτε να ανταμειφθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην σας πτοούν οι δυσκολίες, αυτή η περίοδος έχει πολλές ευκαιρίες και βοήθεια, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα οικονομικό θέμα έχει τα φόντα να προχωρήσει πολύ καλά, ενώ σήμερα μέχρι το βραδάκι στηρίζεστε στις επαφές σας.

Τα ζώδια που θα επιστρέψουν στη δουλειά με μεγάλη επιτυχία

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κάνετε μια μεγάλη αλλαγή σχετικά με την παραγωγικότητα, τη δική σας και των συναδέλφων σας. Προσέξτε μόνο όταν ανακαλύψετε τα προβλήματα που κάνουν τη δουλειά να τραβάει την ανηφόρα, αντί να αναλάβετε δράση και να τα επιλύσετε, μην καταλήξετε να ασχολείστε με πιο ανούσια θέματα. Προσπαθήστε να φτάσετε στην καρδιά του πραγματικού προβλήματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας είναι βέβαιο ότι θα παρατηρήσουν την ευγενική γενναιοδωρία σας. Αυτό στα επαγγελματικά σας, θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια εξαιρετική ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι εύκολο τώρα να αναλάβετε πρωτοβουλίες, ειδικά αν αντιλαμβάνεστε ότι κάποιος κοντά σας είναι αναποφάσιστος. Σπάνια δυσκολεύεστε να πάρετε ακόμη και δύσκολες αποφάσεις, αλλά τώρα είναι σημαντικό να μετρήσετε τα «θέλω» και τις ανάγκες της ομάδας, πριν ενεργήσετε!

Πηγή: pink.gr