Υδροχόοι, Ιχθύες και ακόμη 3 ζώδια από τα 12 θα περάσουν πολύ δύσκολα - Οι προειδοποιήσεις της Λίτσας Πατέρα

Οι ημερήσιες (26/8) αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Υδροχόοι, Ιχθύες και ακόμη 3 ζώδια από τα 12 θα περάσουν πολύ δύσκολα - Οι προειδοποιήσεις της Λίτσας Πατέρα

Η Λίτσα Πατέρα σήμερα Παρασκευή 26/8 από νωρίς το πρωί προειδοποίησε τα 12 ζώδια μέσα από τις αστρολογικές της προβλέψεις. Γνωρίζαμε ήδη πως ο Αύγουστος μέχρι το τέλος του είναι δύσκολος, όμως τώρα είναι καιρός να το εμπεδώσουμε.

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 26/8 από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Αν νιώθετε νευρικότητα, τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι εκεί για να σας στηρίξουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Φανείτε ευέλικτοι αν ένα πλάνο σας δεν προχωράει ακριβώς όπως το έχετε σχεδιάσει. Θέματα σπιτιού ευνοούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε πολλές υποχρεώσεις, με συζήτηση όμως μπορείτε να αποφύγετε εντάσεις (ειδικά αν εργάζεστε).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα ένα οικονομικό θέμα προχωρά, παρά την ταλαιπωρία που έχετε υποστεί το περασμένο διάστημα.

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στο ζώδιο σας μπορείτε να φέρετε τις εξελίξεις πιο κοντά στα θέλω σας, υπάρχουν όμως πιεστικές οφειλές...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την παρουσία του Άρη σε θέση κόντρα, είστε στο μάτι του κυκλώνα, αποφύγετε ρίσκα και προτιμήστε να προετοιμάσετε τα βήματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι σας βοηθούν είτε πρακτικά, είτε ηθικά, όμως ένα θέμα εργασίας ή υγείας χρειάζεται πολύ λεπτούς χειρισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα κοινωνικής ζωής προωθούνται, ωστόσο ζητήματα που σχετίζονται με τους αγαπημένους σας (ειδικά με παιδιά αν είστε γονείς), είναι πιεστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Βλέποντας τα πράγματα πιο σφαιρικά, καταφέρνετε πολλά. Ζητήματα σπιτιού ή οικογένειας όμως... "καίνε"!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια οφειλή σήμερα θα μπορούσα να τακτοποιηθεί, μολονότι κάποιες καταστάσεις στο κοντινό σας περιβάλλον μοιάζουν... εμπόλεμες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα οικονομικό θέμα συνεχίζει να προκαλεί αναστάτωση! Αποφύγετε τις έντονες αντιδράσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Πιθανώς να έχετε μαζέψει μέσα σας παράπονα από καιρό. Αποφύγετε τα ξεσπάσματα!

Λίτσα Πατέρα ζώδια σήμερα 26/8

Τα ζώδια που αυτή την εβδομάδα θα ζοριστούν στη δουλειά

ΚΡΙΌΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα είστε πρόθυμοι να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας, καθώς ο κυβερνήτης του χάρτη σας, ο Άρης, κάνει τετράγωνο με τη νέα σελήνη στην Παρθένο στις 27 Αυγούστου. Τέλεια ευκαιρία να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει στις καθημερινές σας συνήθειες και ρουτίνες. Απλά φροντίστε να ρυθμίζετε τον εαυτό σας, Κριε γιατί ως ζώδιο της φωτιάς, είναι πολύ εύκολο για εσάς να φορτώσετε τη μέρα σας με νέες εργασίες και προσπάθειες. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε ένα πράγμα στη λίστα υποχρεώσεων σας κάθε φορά, θα είστε εντάξει - και αυτή την εβδομάδα η κατάσταση θα ζορίσει.

ΚΑΡΚΊΝΟΣ

Στις 27 Αυγούστου, μια νέα σελήνη θα πραγματοποιηθεί στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας, προτρέποντάς σας να δώσετε προτεραιότητα στην τελειοποίηση των δεξιοτήτων και των χόμπι σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να παραλάβετε μερικά νέα βιβλία, έναν νέο προγραμματιστή ή ημερολόγιο ή οτιδήποτε σας επιτρέπει να κεντράρετε στη συλλογή και την οργάνωση νέων πληροφοριών. Απλώς φρόντισε να μην κατακλύζεστε με πολλά νέα δεδομένα τώρα, Καρκίνε, γιατί ως ζώδιο, είναι σημαντικό για σένα να ρυθμίζετε τις υποχρεώσεις σας. Αποκτάτε πολλές νέες ειδικότητες και θα πρέπει να δοθεί αποτελεσματική προτεραιότητα σε αυτές, ώστε να μπορείτε να τις αξιοποιήσετε σωστά.

ΥΔΡΟΧΌΟΣ

Στις 25 Αυγούστου, ο Ερμής θα μετατοπιστεί στον ένατο οίκο σας των ταξιδιών, της γνώσης και της σοφίας, προτρέποντάς σας να διευρύνετε το μυαλό σας και να αγκαλιάσετε νέες φιλοσοφίες. Θα είστε πρόθυμοι να συμμετάσχετε σε πολλές δραστηριότητες τώρα, ειδικά σε αυτές που αφορούν άλλους ανθρώπους. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο μάθημα γιόγκα ή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι με μερικούς φίλους. Ταυτόχρονα όμως, η πίεση στη δουλειά αυξάνει το στρες σας. Προσπαθήστε να μανουβράρετε τις κινήσεις σας!

ΣΚΟΡΠΙΌΣ

Στις 27 Αυγούστου, η νέα σελήνη στην Παρθένο θα φέρει νέα ξεκινήματα στον 11ο οίκο των φίλων και των κοινωνικών ομάδων σας, προτρέποντάς σας να οργανωθείτε και να φέρετε δομή σε αυτήν την περιοχή. Σίγουρα θα εμπλακείτε σε παραγωγικές δράσεις αυτήν την ημέρα. Ωστόσο, με τον Άρη στους Διδύμους στον όγδοο οίκο σας θα είναι σημαντικό να θέσετε κάποια υγιή όρια ανάμεσα σε εσάς και την ομάδα σας στη δουλειά τώρα, πριν πνιγείτε από τις υποχρεώσεις.