Μπερδέματα σε ερωτικά και οικονομικά για 5 ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης έδωσε εξηγήσεις από νωρίς το πρωί...

Οι ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις (26/8)

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπερδέματα σε ερωτικά και οικονομικά για 5 ζώδια - Ο Κώστας Λεφάκης έδωσε εξηγήσεις από νωρίς το πρωί...

Αισθηματικά ζητήματα δραματοποιούνται σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, σήμερα Παρασκευή 26/8, ενώ για άλλους θα υπάρξουν μπερδέματα στα οικονομικά. Από την άλλη η Λίτσα Πατέρα μίλησε για ορισμένες δυσκολίες.

Τα ζώδια σήμερα 26/8 από τον αστρολόγο, Κώστα Λεφάκη

Κριός

Επιδείξτε διπλωματία αλλά και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και περισσότερη αφοσίωση στον στόχο σας. Οι άλλοι σας στηρίζουν περισσότερο όταν σας καταλαβαίνουν.

Ταύρος

Προσέξτε τις μετακινήσεις και τον τρόπο με τον οποίο δίνετε περιθώρια στους άλλους να έχουν λόγο στη ζωή σας. Ότι κάποιοι άνθρωποι σας αγαπούν, δεν σημαίνει ότι έχουν και δίκαιο όταν προσπαθούν να σας πείσουν για τις απόψεις τους.

Δίδυμοι

Κάποιοι από εσάς είστε ενισχυμένοι και από συνεργάτες ή φίλους με τους οποίους σας συνδέει κοινό συμφέρον. Η εργατικότητά σας ανταμείβεται.

Καρκίνος

Αισθηματικά και προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν εντονότερα από άλλες φορές. Φροντίστε να τα αντιμετωπίσετε με ηρεμία και αποφασιστικότητα.

Λέων

Υπάρχουν περιθώρια για να οργανώσετε καλύτερα τις δραστηριότητές σας. Αισθηματικά, πολλοί από εσάς θα βρεθείτε σε βαθιά νερά, αλλά φροντίστε να ακολουθήσετε το ρεύμα και θα φτάσετε σώοι στον προορισμό σας.

Παρθένος

Οικονομικά φροντίστε να υπενθυμίσετε σε κάποιους χρόνιους οφειλέτες σας τις υποχρεώσεις τους απέναντί σας. Κοινωνικά, οι ευκαιρίες φαίνεται να ανεβάζουν τους τόνους και τους ρυθμούς τους σε αυτόν τον τομέα.

Ζυγός

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε αρκετές πόρτες ανοιχτές και μπορείτε να επιλέξετε που θα καταφύγετε στα δύσκολα. Η μέρα φέρνει απρόοπτα, τα οποία μπορείτε να αντιμετωπίσετε.

Σκορπιός

Επαγγελματικά και οικονομικά δεν προβλέπονται σημαντικά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας, ενώ η διάθεση των άλλων για φλυαρία θα σας κουράσει περισσότερο από άλλες φορές.

Τοξότης

Αισθηματικά απολαύστε αυτά που μπορείτε και γίνετε περισσότερο κοινωνικοί στις δραστηριότητές σας. Γεμίστε τις μπαταρίες σας με ότι σας αναζωογονεί και σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.

Αιγόκερως

Αισθηματικά μπορεί να μην καταλαβαίνετε τις επιλογές του συντρόφου σας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και η άλλη πλευρά καταλαβαίνει απόλυτα τις δικές σας.

Υδροχόος

Το διάστημα που διανύουμε είναι περισσότερο ικανοποιητικό στις εξελίξεις του. Τακτοποιήστε τυχόν εκκρεμότητες σε όλους τους τομείς και ελευθερωθείτε από αγκυλώσεις που σας καθυστερούν.

Ιχθύες

Επιδιώξτε συναντήσεις με ευχάριστους ανθρώπους. Προσεγγίστε άτομα αμοιβαίας συμπάθειας και εξηγήστε καλύτερα τα σχέδιά σας. Οι ελεύθεροι έχετε περισσότερες πιθανότητες να εστιάσετε σε κάποιο δυνητικό σύντροφο.

Πηγή: elle.gr

Προβλέψεις ζωδίων 25/8

Τα ζώδια που θα επιστρέψουν στη δουλειά με μεγάλη επιτυχία

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κάνετε μια μεγάλη αλλαγή σχετικά με την παραγωγικότητα, τη δική σας και των συναδέλφων σας. Προσέξτε μόνο όταν ανακαλύψετε τα προβλήματα που κάνουν τη δουλειά να τραβάει την ανηφόρα, αντί να αναλάβετε δράση και να τα επιλύσετε, μην καταλήξετε να ασχολείστε με πιο ανούσια θέματα. Προσπαθήστε να φτάσετε στην καρδιά του πραγματικού προβλήματος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας είναι βέβαιο ότι θα παρατηρήσουν την ευγενική γενναιοδωρία σας. Αυτό στα επαγγελματικά σας, θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια εξαιρετική ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι εύκολο τώρα να αναλάβετε πρωτοβουλίες, ειδικά αν αντιλαμβάνεστε ότι κάποιος κοντά σας είναι αναποφάσιστος. Σπάνια δυσκολεύεστε να πάρετε ακόμη και δύσκολες αποφάσεις, αλλά τώρα είναι σημαντικό να μετρήσετε τα «θέλω» και τις ανάγκες της ομάδας, πριν ενεργήσετε!

Πηγή: pink.gr