Πολύ δύσκολες ώρες για Παρθένους, Σκορπιούς και ακόμη 3 ζώδια - Ο Λεφάκης μιλά για εμπόδια και συνομωσίες

Οι ημερήσιες 31/8 αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πολύ δύσκολες ώρες για Παρθένους, Σκορπιούς και ακόμη 3 ζώδια - Ο Λεφάκης μιλά για εμπόδια και συνομωσίες

Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, η Αφροδίτη βρίσκεται σε όψη με τον Ποσειδώνα. Αυτό σημαίνει περιστασιακές δυσκολίες στις ερωτικές υποθέσεις. Ενώ, ο Άρης όψη με Ποσειδώνα σημαίνει πως το θάρρος και ο δυναμισμός υποσκελίζει εμπόδια και συνωμοσίες. Από την άλλη γενικά ο Σεπτέμβρη μπαίνει με ζόρια.

Τα ζώδια σήμερα 31/8 από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Βεβαιωθείτε ότι οι εξελίξεις στην εργασία δεν κρύβουν παγίδες για εσάς. Η υπομονή σας εξαντλείται από κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα που σας αφορούν, αλλά δεν πρέπει να ξεπεράσετε τα όριά σας!

Ταύρος

Οικονομικές εκκρεμότητες επιστρέφουν και σας ταλαιπωρούν και χρειάζεται ψυχραιμία ώστε να είστε πιο αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας.

Δίδυμοι

Ό, τι και αν σας ταλαιπωρεί, φροντίστε να μην το μεταδίδετε στους δικούς σας ανθρώπους! Ακολουθήστε το ένστικτό σας στις καινούριες γνωριμίες και φροντίστε να μην είστε τόσο αυστηροί με κάποιους από τους συνεργάτες σας.

Καρκίνος

Μυστικές συμφωνίες, απρόοπτα, ειδικές σχέσεις, είναι στο προσκήνιο και θα πρέπει να κινηθείτε αριστοτεχνικά. Ένα ταξίδι φαίνεται να παρεμβάλλεται στα σχέδιά σας, αλλά είναι απαραίτητο και αρκετά προσοδοφόρο.

Λέων

Αισθηματικά οι εξελίξεις είναι ευχάριστες, συγκριτικά με τις ταλαιπωρίες του τελευταίου διαστήματος. Οι ελεύθεροι προβλέπεται να μην χαίρεστε την ελευθερία σας για πολύ ακόμα!

Παρθένος

Η μέρα ανεβάζει την ένταση στις δραστηριότητές σας. Είναι η περίοδος που θα κληθείτε να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις, να καλύψετε οικονομικές εκκρεμότητες και να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας στην εργασία.

Ζυγός

Αισθηματικά φανείτε ευέλικτοι χωρίς να θίγετε την υπομονή του συντρόφου σας. Μια είδηση βελτιώνει αναπάντεχα την καθημερινότητά σας!

Σκορπιός

Το συναίσθημα είναι σε επαγρύπνηση αυτήν την εποχή και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο εκτίθεστε. Οικονομικά μπορείτε να τακτοποιήσετε τώρα κάποιες εκκρεμότητες.

Τοξότης

Οι πολλές υποχρεώσεις σας αναγκάζουν να μην τηρήσετε κάποιες από τις υποσχέσεις σας και αυτό σας αναγκάζει σε προσπάθειες αποκατάστασης του κλίματος με τον σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Οικονομικά υπάρχουν έξοδα, αλλά κάποια συμφωνία και κάποια έκτακτα μικρά έσοδα αναπτερώνουν το ηθικό σας! Η οικογένεια είναι και πάλι στο προσκήνιο και θα πρέπει να φροντίσετε για τις ειδικές της ανάγκες.

Υδροχόος

Είστε σε καλύτερη διάθεση από ότι υπήρξατε πρόσφατα και αυτό σας κάνει περισσότερο αποτελεσματικούς στις κινήσεις σας. Διατηρήστε ένα χαμηλό προφίλ σε ανταγωνισμούς, αλλά εξασφαλίστε τα εφόδια που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε.

Ιχθύες

Οικονομικά φροντίστε να διαχειριστείτε αποτελεσματικότερα το πορτοφόλι σας και μην δημιουργείτε αναίτια, νέες υποχρεώσεις! Μια κρυφή σας σχέση, ή επιθυμία χρειάζεται καλύτερη κάλυψη.

Πηγή: elle.gr

Τα ζώδια σήμερα (31/8)

Εσωτερική φωτογραφία: PixaBay/ Quique

Τα 4 ζώδια που έχουν κρυφό θαυμαστή στη δουλειά

ΚΡΙΌΣ
Ο Ήλιος στον Παρθένο σας έχει βοηθήσει να δείτε την πραγματική σας αξία κι αυτό ...βγαίνει προς τα έξω. Έτσι, δεν ήταν δύσκολο να μαγνητίσετε το νέο συνάδελφο που ήρθε στο γραφείο και είδε από την πρώτη στιγμή το πόσο ξεχωριστό άτομο είσαι. Μπορείς να τον πλησιάσεις και να του ζητήσεις να βγείτε, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα. Που ξέρεις, μπορεί και αυτό το άτομο να κρύβει χιλιάδες όμορφες εκπλήξεις!

ΚΑΡΚΊΝΟΣ
Στο νέο σου εργασιακό περιβάλλον, είναι μάλλον δύσκολο να επικεντρωθείς στο να αναγνωρίσεις χαρακτήρες, καθώς επικεντρώνεσαι στη δουλειά σου και τις επαγγελματικές σχέσεις. Υπάρχει όμως κάποιο άτομο που σε βρίσκει τρομερά ενδιαφέρουσα και δε βρίσκει την κατάλληλη στιγμή για να στο δείξει. Άνοιξε τα μάτια σου ...

ΖΥΓΌΣ
Υπάρχει κάποιος στο γραφείο που έχει χαμηλότερη θέση από εσένα και γι' αυτό το λόγο ντρέπεται να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Πρόκειται για κάποιον άνθρωπο χαμηλών τόνων που έχει αποκλειστικά ρομαντικά αισθήματα για εσένα. Θα του έδινες μια ευκαιρία;

ΥΔΡΟΧΌΟΣ
Στη δουλειά εκτός από συναδέλφους έχεις και φίλους. Δεσμούς που με το πέρασμα του χρόνου δημιουργήθηκαν και είναι ισχυροί. Καμιά φορά όμως οι τόσο στενές σχέσεις γίνονται ερωτικές χωρίς να το καταλάβουμε. Κατάλαβες για ποιο άτομο μιλάμε; Για το συνάδελφο που θεωρούσες φιλαράκι σου, όμως εκείνος δε σε βλέπει πλέον έτσι. Χρειάζεται προσοχή για να μη τον πληγώσεις...