3 ζώδια θα υποφέρουν οικονομικά σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη - Δύσκολη η σημερινή 2/9 μέρα για τους...

Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
3 ζώδια θα υποφέρουν οικονομικά σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη - Δύσκολη η σημερινή 2/9 μέρα για τους...

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε το πρωί της Παρασκευής 2/9 ο Κώστας Λεφάκης, όπως κάνει καθημερινά, με τον ίδιο να προειδοποιεί για ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες εξελίξεις, την ώρα που η Λίτσα Πατέρα ενημερώνει τα 12 ζώδια για το τι θα τα βρουν τον Σεπτέμβριο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός

Τα οικονομικά σας φαίνεται να σας απασχολούν πολύ έντονα σήμερα, και θα πρέπει να χειριστείτε με ιδιαίτερη προσοχή κάποιες συναλλαγές σας. Αξιοποιείστε τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες.

Ταύρος

Αφιερώσετε περισσότερο χρόνο με κάποιες κοινωνικές σας επαφές ή υποχρεώσεις, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μία ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία. Αναζητείστε μία καλή παρέα.

Δίδυμοι

Μην υπερεκτιμάτε κάποια άτομα που μπορεί να σας υποσχεθούν πολλά σήμερα, και φροντίστε να είστε πιο συντηρητικοί με κάποιες οικονομικές σας αποφάσεις.

Καρκίνος

Μία δύσκολη μέρα στην δουλειά σας που εγκυμονεί πολλούς κινδύνους. Προσέξτε βασικά νομικά θέματα και διαφυλάξτε τα μυστικά σας. Η υγεία σας μπορεί να κλονιστεί τώρα.

Λέων

Η επιπολαιότητά σας μπορεί να σας κοστίσει σήμερα. Δείξτε τώρα τον πραγματικό σας εαυτό και να μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας. Προσέξτε το οδήγημά σας.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την αρχή μίας πολύ καλής περιόδου για να περάσετε όμορφα και να αποκομίσετε ουσιαστικά οφέλη από την ερωτική σας διάθεση.

Ζυγός

Μην κάνετε σχέδια που δεν έχουν ρεαλιστική βάση τώρα. Ίσως κάποιες λεπτομέρειες να διαφεύγουν της προσοχής σας και να οδηγηθείτε σε λάθη. Μάθετε να συγχωρείτε τον σύντροφό σας.

Σκορπιός

Η εργασία σας θα σας προετοιμάσει από τώρα για κάποιες σημαντικές εξελίξεις. Κάποια νέα δεδομένα έχουν διαμορφώσει νέες συνθήκες στην ερωτική σας ζωή.

Τοξότης

Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και προσπαθήστε να δείτε την ζωή σας μέσα από ένα πιο φιλοσοφικό πρίσμα. Αναγνωρίστε τις ανάγκες τού συντρόφου σας.

Αιγόκερως

Ασχοληθείτε το πρωί με κάποιες γραφειοκρατικές σας εκκρεμότητες, και προσπαθήστε μετά να αναπτύξετε τις δημιουργικές σας ικανότητες στην δουλειά σας.

Υδροχόος

Στραφείτε στο περιβάλλον τού σπιτιού σας για να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας. Ασχοληθείτε με την διακόσμησή του, και προχωρήστε σε κάποια έξοδα που είχατε στο πρόγραμμα.

Ιχθύες

Μία τάση υπεραισιοδοξίας μπορεί να στεγνώσει το πορτοφόλι σας, αν δεν προσέξετε. Εκμεταλλευτείτε σήμερα τις περιστάσεις, αλλά σταματήστε εκεί.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη
Pixabay / Jakub Pabis

πηγή: elle.gr

εξωτερική φωτογραφία: pixabay / Vedrana Filipović

Τα ζώδια που ελκύονται από τα κακά παιδιά

ΚΡΙΌΣ (21 ΜΑΡΤΊΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΊΟΥ)

Ο Κριός είναι παθιασμένο και ορμητικό ζώδιο και συνήθως ελκύεται από τύπους που επαναστατούν και παραβιάζουν τους κανόνες γιατί μπορούν.

Τα κακά αγόρια υπενθυμίζουν να αντιμετωπίζει τη ζωή σαν μια περιπέτεια. Αλλά αργά ή γρήγορα, θα διαπιστώσει ότι ο τρόπος ζωής τους είναι απλώς ασυμβίβαστος. Οι σχέσεις με αυτούς τους τύπους δεν διαρκούν πολύ, αλλά της μαθαίνουν να απολαμβάνει λίγο τη ζωή.

ΛΈΩΝ (23 ΙΟΥΛΊΟΥ - 22 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ)

Όταν βγαίνει με ένα κακό αγόρι, αισθάνεται σαν σταρ σε μια συναρπαστική ταινία του Χόλιγουντ, πηγαίνοντας πάντα σε νέες περιπέτειες και δοκιμάζοντας νέα πράγματα. Τελικά όμως θα βγει από τη φάση του κακού παιδιού όταν τελικά συνειδητοποιήσει ότι θέλει λίγη περισσότερη σταθερότητα στη ζωή της, αλλά σίγουρα ξέρει πώς να απολαμβάνει τις σχέσεις με το κακό αγόρι όσο αυτές διαρκούν.

ΤΟΞΌΤΗΣ (22 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ)

Ο Τοξότης είναι περιπετειώδης και τολμηρός τύπος. Προτιμά τα κακά αγόρια γιατί πιστεύει ότι μπορούν να συμβαδίσουν μαζί. Χρειάζεται έναν σύντροφο που να είναι εξίσου τολμηρός – κάποιον που θα ξενυχτά μαζί της και θα κάνει περιπέτειες αργά το βράδυ.

ΙΧΘΎΣ (19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ - 20 ΜΑΡΤΊΟΥ)

Πιστεύει ότι η σκληρή προσωπικότητα ενός κακού παιδιού θα ισορροπήσει τα δικά της "μαλακά στοιχεία". Αν και ο Ιχθύς αρχικά αισθάνεται έναν έντονο έρωτα για τα κακά αγόρια, αργότερα θα συνειδητοποιήσει ότι θέλει στην πραγματικότητα έναν άντρα που να είναι πιο ευαίσθητος και ήρεμος όπως αυτή.

Πηγή: pink.gr