Τραγική η νέα εβδομάδα από 5/9 για 11 ζώδια - Σοβαρή προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη

Ποια ζώδια θα αντιμετωπίσουν προβλήματα μέχρι τις 11/9

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγική η νέα εβδομάδα από 5/9 για 11 ζώδια - Σοβαρή προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Κώστας Λεφάκης πραγματοποίησε τις εβδομαδιαίες του προβλέψεις και ανέφερε πως 11 ζώδια θα περάσουν τραγικά λόγω προβλημάτων είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον προσωπικό. Μόνο ένα την γλίτωσε και θα περάσει πιο ήρεμα την εβδομάδα και αυτό είναι ο Σκορπιός. Ωστόσο, γενικά ο Σεπτέμβρης θα είναι γενικά ζόρικος.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Kριός

Στα επαγγελματικά σας η πρωτοβουλία μπορεί να σας οδηγήσει σε προσωρινό αδιέξοδο αλλά είναι σίγουρο ότι θα σας αποκαλύψει περισσότερο επικερδείς δρόμους. Τυχόν οικογενειακά και αισθηματικά προβλήματα απαιτούν σκέψη και συντηρητική αντιμετώπιση. Οι πρόχειρες λύσεις δεν θα εξυπηρετήσουν κανέναν. Η εβδομάδα κλείνει με Πανσέληνο και επηρεάζει τις διαθέσεις σας απέναντι σε τρίτους. Φροντίστε να αποφύγετε την υπερβολή στη συμπεριφορά και στις επιδιώξεις σας.

Ταύρος

Οι περισσότεροι θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στον επαγγελματικό τομέα και να προβλέψετε τυπικές ή νομικές διαδικασίες που θα μπορούσαν να σας περιπλέξουν. Τυχόν μετακινήσεις ή επεκτάσεις, ας σχεδιαστούν με σύνεση. Στα αισθηματικά σας οι αντιθέσεις είναι μάλλον αναπόφευκτες αλλά αυτό που θα σας δικαιώσει είναι η σταθερότητα στις απαιτήσεις σας. Η Πανσέληνος του Σαββάτου σας δίνει περιθώρια να επεκτείνετε την περιοχή δράσης σας και να διευρύνετε τα όριά σας.

Δίδυμοι

Μέρες επαγγελματικής δράσης και νέων ευθυνών στον επαγγελματικό χώρο όπως και στον κοινωνικό. Οι άλλοι θα συνεργαστούν μαζί σας αλλά και θα σας πιέσουν για πράγματα που δεν είστε πάντα πρόθυμοι να κάνετε γι΄ αυτούς. Η υπόληψη και η φήμη σας πρέπει να σας απασχολήσει. Αιφνιδιασμοί και κίνδυνοι δεν λείπουν. Η Πανσέληνος του Σαββάτου κυριαρχεί στα σχέδιά σας και σας βοηθά να κερδίσετε δύσκολους ανθρώπους, η να δώσετε μια νέα, αισιόδοξη οπτική στα αισθηματικά σας!

Καρκίνος

Αυτό που είναι σημαντικό να προσέξετε αυτό τον καιρό είναι τα οικονομικά σας. Χρειάζεστε μια αναδιοργάνωση και μια σοβαρότητα απέναντι σε υποχρεώσεις που σας κυνηγούν. Προσέξτε ώστε να εκμεταλλευτείτε αλλαγές συνθηκών και ευκαιρίες στην εργασία και μην αμελείτε εκκρεμότητες που μπορεί να σας δυσκολέψουν. Αισθηματικά, με την Πανσέληνο, πολλά πράγματα μπαίνουν σε ένα καινούριο δρόμο οπού εσείς καλείστε να πάρετε θέσεις ξεπερνώντας κάποιες φυσιολογικές για το χαρακτήρα σας, επιφυλάξεις.

Λέων

Φροντίστε να μην αφήνετε εκκρεμότητες που θα σας δυσκολέψουν αργότερα και μην αναλαμβάνετε ευθύνες που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας. Στα αισθηματικά σας χρειάζεστε μία αλλαγή ή μία ανανέωση. Δείτε αν η Πανσέληνος του Σαββάτου ευνοεί τα σχέδιά σας. Μην αποφεύγετε ανθρώπους και μην εγκλωβίζεστε σε ακατάλληλο περιβάλλον. Επαγγελματικά, δημιουργήστε από τώρα σίγουρες βάσεις και μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο. Ακόμη φροντίστε για την υγεία και την ηρεμία σας και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν.

Παρθένος

Η νευρικότητα και το άγχος οφείλονται σε μία μεταβατική κατάσταση που διανύετε και θα εξανεμιστούν μόλις δεχθείτε την καινούργια πραγματικότητα. Οι αλλαγές στα ερωτικά σας κρίνονται αναπόφευκτες.
μην κοιτάτε πίσω αν θέλετε να χαρείτε το παρόν. Πολλοί θα αντιμετωπίσετε απρόσμενες οικογενειακές μεταβολές. Όσοι γιορτάζετε γενέθλια την εβδομάδα της Πανσελήνου, φροντίστε να τα απολαύσετε με όποιο τρόπο σας ευχαριστεί.

Ζυγός

Αποφύγετε τις προστριβές και τις παρεξηγήσεις με τους οικείους σας και μην αναμειγνύεστε σε σχόλια που είναι δυνατόν να σας εκθέσουν. Μάθετε να κρατάτε τα μυστικά για τον εαυτό σας και να μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις ή την εχεμύθεια τρίτων. Επίσης μην παραμελείτε τις ευθύνες ή την εργασία σας. Οι μέρες που ακολουθούν είναι καταναλωτικές και αγχώδεις. Η Πανσέληνος του Σαββάτου επηρεάζει το συναίσθημα και σας θέλει υποψιασμένους στη διαχείριση που θα κάνετε.

Σκορπιός

Μην απογοητευτείτε αν μία επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία δεν αποφέρει καρπούς. Γρήγορα θα υπάρξουν καλύτερες ευκαιρίες αρκεί να ενισχύσετε την υπομονή και την αντοχή σας. Στα αισθηματικά τίποτα καινούριο δεν θα αλλάξει την κατάσταση που εγκυμονεί μελλοντικές αλλαγές. Η Πανσέληνος επηρεάζει τις διαθέσεις σας και χρειάζεται να προσέχετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις επιθυμίες σας. Σύντομα θα έχετε όμως μηνύματα για εξελίξεις που θα αλλάξουν εντελώς το σκηνικό.

Τοξότης

Μην είστε παρορμητικοί ή εριστικοί στο οικογενειακό και το επαγγελματικό σας περιβάλλον γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν προβλήματα, παρεξηγήσεις ή σχόλια που θα σας στεναχωρήσουν. Οι άλλοι προσπαθούν να καλύψουν τις επιθυμίες σας, σαν ανταπόδοση της δικής σας συμπαράστασης. Μία αισθηματική σας σχέση περνά έναν ισχυρό κλονισμό που θα αλλάξει εποικοδομητικά την πορεία της ή θα σας κάνει …να αλλάξετε παρέα με τη βοήθεια και της Πανσελήνου του τέλους της εβδομάδας.

Αιγόκερως

Αυτό που είναι σημαντικό για τους περισσότερους από εσάς, είναι να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που γίνονται και να ορίσετε καινούργιους στόχους στην επαγγελματική και την αισθηματική σας ζωή. Ίσως είναι δύσκολο να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα αυτή τη στιγμή λόγω καθημερινών προβλημάτων, αλλά μόνο η επιδίωξη μιας γενικότερης αλλαγής, θα σας ανανεώσει. Η Πανσέληνος του Σαββάτου σας βοηθά να βρείτε νέα ερείσματα επικοινωνίας με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, ή δημιουργεί ένα ενδιαφέρον σκηνικό στην κοινωνική σας ζωή.

Υδροχόος

Ένα επαγγελματικό ξεκίνημα ή μία ριζική μεταβολή στα οικογενειακά σας, είναι από τα πιθανά που μπορεί να σας συμβούν αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο . Όσο και αν κάτι τέτοιο σας βρει απροετοίμαστους ψυχολογικά, μην ξεχνάτε ότι θα είναι για το καλό σας. Προετοιμαστείτε όμως για να δώσετε αγώνες. Ψυχολογικά και πρακτικά χρειάζεστε ανεφοδιασμό για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Μην σας απασχολεί η απομάκρυνση κάποιων ανθρώπων από το περιβάλλον σας. Αντίθετα, κάτι τέτοιο θα σας ξεκουράσει!

Ιχθύες

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας είναι που σας αναδεικνύει σε σημαντικό παράγοντα των εξελίξεων στα θέματα που σας αφορούν. Μία προσεκτική και συνετή τακτική στο χειρισμό των οικονομικών σας θα ήταν σκόπιμη, γιατί αργότερα, θα σας χρειαστούν χρήματα για καινούργιες επιδιώξεις και επαγγελματικά σχέδια. Στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν προβλήματα και στην εργασία σας η βελτίωση που περιμένετε καθυστερεί. Γρήγορα θα αρχίσουν να διαφαίνονται λύσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας Facebook - Kostas Lefakis

Αυτά τα 3 ζώδια ζητούν συνεχώς επιβεβαίωση στη σχέση

Καρκίνος

Δεν είναι μυστικό ότι ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια. Ονειρεύεται να βρει την παντοτινή του αγάπη αλλά οι ανασφάλειές του μπορεί να το κάνουν δύσκολο να ανοιχτεί -από τη στιγμή που θα το κάνει όμως θέλει συνεχή επιβεβαίωση για τα συναισθήματα της συντρόφου του. Το να επιβεβαιώνετε ότι ο Καρκίνος σύντροφός σας νιώθει ασφαλής στη σχέση σας είναι μια συνεχής διαδικασία. Σε αντάλλαγμα, θα σας δώσει πίσω αγάπη, φροντίδα και αμέτρητο απολαυστικό φαγητό.

Ιχθύς

Είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο του νερού, όπως ο Καρκίνος, που η διάθεσή του παρουσιάζει συνεχείς διακυμάνσεις. Η ίδια ρευστότητα που κάνει τον Ιχθύ τόσο δημιουργικό μπορεί να τον κάνει να αιωρείται και είναι ανασφαλής στις σχέσεις του. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται να σφυρηλατήσει το δεσμό του με έναν ρομαντικό άνθρωπο που απολαμβάνει να ψιθυρίζει τρυφερά λόγια επιβεβαίωσης. Αν δεν του θυμίζετε τακτικά την σημασία που έχει για εσάς, είναι εύκολο να αρχίσει να ψάχνεται έξω από τη σχέση.

Υδροχόος

Ως το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού, ο Υδροχόος μπορεί να το έχει συνήθεια να κρύβεται πίσω από την θετική του ενέργεια και τις εκρήξεις γοητείας. Μόλις όμως ερωτευτεί λατρεύει να μοιράζεται τα πιο βαθιά του συναισθήματα με τη σύντροφό του. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν αφήνει εύκολα τους άλλους να μπουν στη ζωή του -ακόμα κι αυτούς που θέλει να είναι πολύ κοντά. Για να κρατήσετε, λοιπόν, τη σχέση με έναν Υδροχόο σταθερή θα πρέπει να ξέρει μέσα από τις λέξεις και τις πράξεις σας ότι είναι αρκετός για εσάς.

Pink.gr