"Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο..." - Σημαντική προειδοποίηση από την Λίτσα Πατέρα

Η συμβουλή της ημέρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία Instagram
Φωτογραφία Instagram

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram, πραγματοποιεί καθημερινά τις ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις. Μάλιστα, πρόσφατα μίλησε και για όλο τον Σεπτέμβρη και πως θα τον βιώσουν τα 12 ζώδια.

Πριν μερικές ώρες ωστόσο, με μια ανάρτηση έδωσε την συμβουλή της ημέρας προς και τα 12 ζώδια, με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο.

Η συμβουλή της ημέρας από την Λίτσα Πατέρα

«Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο μας κάνει πιο εργατικούς, ενώ είναι μια καλή στιγμή να βάλουμε τον τρόπου που κινούμαστε στα οικονομικά, στο... μικροσκόπιο».

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Kριός

Στα επαγγελματικά σας η πρωτοβουλία μπορεί να σας οδηγήσει σε προσωρινό αδιέξοδο αλλά είναι σίγουρο ότι θα σας αποκαλύψει περισσότερο επικερδείς δρόμους. Τυχόν οικογενειακά και αισθηματικά προβλήματα απαιτούν σκέψη και συντηρητική αντιμετώπιση. Οι πρόχειρες λύσεις δεν θα εξυπηρετήσουν κανέναν. Η εβδομάδα κλείνει με Πανσέληνο και επηρεάζει τις διαθέσεις σας απέναντι σε τρίτους. Φροντίστε να αποφύγετε την υπερβολή στη συμπεριφορά και στις επιδιώξεις σας.

Ταύρος

Οι περισσότεροι θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στον επαγγελματικό τομέα και να προβλέψετε τυπικές ή νομικές διαδικασίες που θα μπορούσαν να σας περιπλέξουν. Τυχόν μετακινήσεις ή επεκτάσεις, ας σχεδιαστούν με σύνεση. Στα αισθηματικά σας οι αντιθέσεις είναι μάλλον αναπόφευκτες αλλά αυτό που θα σας δικαιώσει είναι η σταθερότητα στις απαιτήσεις σας. Η Πανσέληνος του Σαββάτου σας δίνει περιθώρια να επεκτείνετε την περιοχή δράσης σας και να διευρύνετε τα όριά σας.

Δίδυμοι

Μέρες επαγγελματικής δράσης και νέων ευθυνών στον επαγγελματικό χώρο όπως και στον κοινωνικό. Οι άλλοι θα συνεργαστούν μαζί σας αλλά και θα σας πιέσουν για πράγματα που δεν είστε πάντα πρόθυμοι να κάνετε γι΄ αυτούς. Η υπόληψη και η φήμη σας πρέπει να σας απασχολήσει. Αιφνιδιασμοί και κίνδυνοι δεν λείπουν. Η Πανσέληνος του Σαββάτου κυριαρχεί στα σχέδιά σας και σας βοηθά να κερδίσετε δύσκολους ανθρώπους, η να δώσετε μια νέα, αισιόδοξη οπτική στα αισθηματικά σας!

Καρκίνος

Αυτό που είναι σημαντικό να προσέξετε αυτό τον καιρό είναι τα οικονομικά σας. Χρειάζεστε μια αναδιοργάνωση και μια σοβαρότητα απέναντι σε υποχρεώσεις που σας κυνηγούν. Προσέξτε ώστε να εκμεταλλευτείτε αλλαγές συνθηκών και ευκαιρίες στην εργασία και μην αμελείτε εκκρεμότητες που μπορεί να σας δυσκολέψουν. Αισθηματικά, με την Πανσέληνο, πολλά πράγματα μπαίνουν σε ένα καινούριο δρόμο οπού εσείς καλείστε να πάρετε θέσεις ξεπερνώντας κάποιες φυσιολογικές για το χαρακτήρα σας, επιφυλάξεις.

Λέων

Φροντίστε να μην αφήνετε εκκρεμότητες που θα σας δυσκολέψουν αργότερα και μην αναλαμβάνετε ευθύνες που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας. Στα αισθηματικά σας χρειάζεστε μία αλλαγή ή μία ανανέωση. Δείτε αν η Πανσέληνος του Σαββάτου ευνοεί τα σχέδιά σας. Μην αποφεύγετε ανθρώπους και μην εγκλωβίζεστε σε ακατάλληλο περιβάλλον. Επαγγελματικά, δημιουργήστε από τώρα σίγουρες βάσεις και μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο. Ακόμη φροντίστε για την υγεία και την ηρεμία σας και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν.

Παρθένος

Η νευρικότητα και το άγχος οφείλονται σε μία μεταβατική κατάσταση που διανύετε και θα εξανεμιστούν μόλις δεχθείτε την καινούργια πραγματικότητα. Οι αλλαγές στα ερωτικά σας κρίνονται αναπόφευκτες.
μην κοιτάτε πίσω αν θέλετε να χαρείτε το παρόν. Πολλοί θα αντιμετωπίσετε απρόσμενες οικογενειακές μεταβολές. Όσοι γιορτάζετε γενέθλια την εβδομάδα της Πανσελήνου, φροντίστε να τα απολαύσετε με όποιο τρόπο σας ευχαριστεί.

Ζυγός

Αποφύγετε τις προστριβές και τις παρεξηγήσεις με τους οικείους σας και μην αναμειγνύεστε σε σχόλια που είναι δυνατόν να σας εκθέσουν. Μάθετε να κρατάτε τα μυστικά για τον εαυτό σας και να μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις ή την εχεμύθεια τρίτων. Επίσης μην παραμελείτε τις ευθύνες ή την εργασία σας. Οι μέρες που ακολουθούν είναι καταναλωτικές και αγχώδεις. Η Πανσέληνος του Σαββάτου επηρεάζει το συναίσθημα και σας θέλει υποψιασμένους στη διαχείριση που θα κάνετε.

Σκορπιός

Μην απογοητευτείτε αν μία επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία δεν αποφέρει καρπούς. Γρήγορα θα υπάρξουν καλύτερες ευκαιρίες αρκεί να ενισχύσετε την υπομονή και την αντοχή σας. Στα αισθηματικά τίποτα καινούριο δεν θα αλλάξει την κατάσταση που εγκυμονεί μελλοντικές αλλαγές. Η Πανσέληνος επηρεάζει τις διαθέσεις σας και χρειάζεται να προσέχετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις επιθυμίες σας. Σύντομα θα έχετε όμως μηνύματα για εξελίξεις που θα αλλάξουν εντελώς το σκηνικό.

Τοξότης

Μην είστε παρορμητικοί ή εριστικοί στο οικογενειακό και το επαγγελματικό σας περιβάλλον γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν προβλήματα, παρεξηγήσεις ή σχόλια που θα σας στεναχωρήσουν. Οι άλλοι προσπαθούν να καλύψουν τις επιθυμίες σας, σαν ανταπόδοση της δικής σας συμπαράστασης. Μία αισθηματική σας σχέση περνά έναν ισχυρό κλονισμό που θα αλλάξει εποικοδομητικά την πορεία της ή θα σας κάνει …να αλλάξετε παρέα με τη βοήθεια και της Πανσελήνου του τέλους της εβδομάδας.

Αιγόκερως

Αυτό που είναι σημαντικό για τους περισσότερους από εσάς, είναι να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που γίνονται και να ορίσετε καινούργιους στόχους στην επαγγελματική και την αισθηματική σας ζωή. Ίσως είναι δύσκολο να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα αυτή τη στιγμή λόγω καθημερινών προβλημάτων, αλλά μόνο η επιδίωξη μιας γενικότερης αλλαγής, θα σας ανανεώσει. Η Πανσέληνος του Σαββάτου σας βοηθά να βρείτε νέα ερείσματα επικοινωνίας με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, ή δημιουργεί ένα ενδιαφέρον σκηνικό στην κοινωνική σας ζωή.

Υδροχόος

Ένα επαγγελματικό ξεκίνημα ή μία ριζική μεταβολή στα οικογενειακά σας, είναι από τα πιθανά που μπορεί να σας συμβούν αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο . Όσο και αν κάτι τέτοιο σας βρει απροετοίμαστους ψυχολογικά, μην ξεχνάτε ότι θα είναι για το καλό σας. Προετοιμαστείτε όμως για να δώσετε αγώνες. Ψυχολογικά και πρακτικά χρειάζεστε ανεφοδιασμό για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Μην σας απασχολεί η απομάκρυνση κάποιων ανθρώπων από το περιβάλλον σας. Αντίθετα, κάτι τέτοιο θα σας ξεκουράσει!

Ιχθύες

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας είναι που σας αναδεικνύει σε σημαντικό παράγοντα των εξελίξεων στα θέματα που σας αφορούν. Μία προσεκτική και συνετή τακτική στο χειρισμό των οικονομικών σας θα ήταν σκόπιμη, γιατί αργότερα, θα σας χρειαστούν χρήματα για καινούργιες επιδιώξεις και επαγγελματικά σχέδια. Στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν προβλήματα και στην εργασία σας η βελτίωση που περιμένετε καθυστερεί. Γρήγορα θα αρχίσουν να διαφαίνονται λύσεις.

Πηγή: oroskopos.gr