Ευνοϊκή η σημερινή 7/9 μέρα για 3 ζώδια όσον αφορά τα ερωτικά - Τι προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης για τα υπόλοιπα

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή Unsplash / Nastya Dulhiier
Πηγή Unsplash / Nastya Dulhiier

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα Τετάρτη 7/9 ο Κώστας Λεφάκης, προειδοποιώντας για θετικές και αρνητικές εξελίξεις, ενώ έχει προβλέψει τι θα γίνει και όλη αυτήν την εβδομάδα.

Οι σημερινές 7/9 αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Κριός

Προσπαθήστε να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Το οικογενειακό σας περιβάλλον όμως δείχνει πιο άκαμπτο στις προθέσεις σας.

Ταύρος

Ο ερωτισμός σας χτυπάει κόκκινο, και είναι πιθανόν να ζήσετε κάποιες πρωτόγνωρες εμπειρίες. Μία σχέση σας θα χρειαστεί ακόμα λίγο χρόνο προτού γίνει ιδανική για τα γούστα σας.

Δίδυμοι

Μια θαυμάσια μέρα για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να κάνετε μια εκδρομή με τους φίλους σας. Μην αγνοήσετε τυχόν μικροπροβλήματα με τον σύντροφο σας.

Καρκίνος

Φανείτε πιο ψύχραιμοι με τον σύντροφό σας, και μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρεται από παρορμητισμούς στην ερωτική σας ζωή. Μια εκδρομή θα ήταν τώρα ιδανική.

Λέων

Μια κοντινή εκδρομή θα σας χαλάρωνε, κυρίως αν την συνδυάζατε και με κάποιες ερωτικές σας αναζητήσεις. Προσπαθήστε να προβάλετε τις δημιουργικές σας ιδέες στο περιβάλλον σας.

Παρθένος

Ξοδέψτε λίγο από τον χρόνο σας για να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ζυγός

Ξεφύγετε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις χωρίς να χάνετε τον έλεγχο κάποιων υποχρεώσεών σας. Μην πιέζεστε με δραστηριότητες που δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό όφελος.

Σκορπιός

Κάποια υπερκινητικότητά σας αυτή την εποχή μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη από επιπόλαιες κινήσεις. Μην λέτε πράγματα που δεν χρειάζεται να ειπωθούν.

Τοξότης

Ασχοληθείτε εποικοδομητικά με την δουλειά σας, που μπορεί τώρα να σας προσφέρει κάποιες ικανοποιήσεις. Η ψυχολογία σας βελτιώνεται μέσα από τις τρέχουσες εξελίξεις.

Αιγόκερως

Ημέρα πέντε αστέρων για τα ερωτικά σας, ειδικά αν έχετε και την τύχη να τα μοιραστείτε σε ένα όμορφο ταξιδάκι. Κάποια ανησυχία σας για μία υπόθεσή σας σύντομα θα σας αποζημιώσει.

Υδροχόος

Η αφηρημάδα σας μπορεί να σας κοστίσει σήμερα. Αποφύγετε ταξίδια σήμερα, και μην υπογράφετε έγγραφα που δεν σας είναι απόλυτα κατανοητά.

Ιχθείς

Η σημερινή μέρα θα σας ευαισθητοποιήσει ιδιαίτερα σε μία σχέση σας που μπαίνει τώρα σε ένα πολύ καλύτερο επίπεδο για σας. Αξιοποιείστε την βοήθεια που κάποιο πρόσωπο μπορεί να σας δώσει.

Πηγή: elle.gr

Αυτά τα 3 ζώδια ζητούν συνεχώς επιβεβαίωση στη σχέση

Καρκίνος

Δεν είναι μυστικό ότι ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα ζώδια. Ονειρεύεται να βρει την παντοτινή του αγάπη αλλά οι ανασφάλειές του μπορεί να το κάνουν δύσκολο να ανοιχτεί -από τη στιγμή που θα το κάνει όμως θέλει συνεχή επιβεβαίωση για τα συναισθήματα της συντρόφου του. Το να επιβεβαιώνετε ότι ο Καρκίνος σύντροφός σας νιώθει ασφαλής στη σχέση σας είναι μια συνεχής διαδικασία. Σε αντάλλαγμα, θα σας δώσει πίσω αγάπη, φροντίδα και αμέτρητο απολαυστικό φαγητό.

Ιχθύς

Είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο του νερού, όπως ο Καρκίνος, που η διάθεσή του παρουσιάζει συνεχείς διακυμάνσεις. Η ίδια ρευστότητα που κάνει τον Ιχθύ τόσο δημιουργικό μπορεί να τον κάνει να αιωρείται και είναι ανασφαλής στις σχέσεις του. Για τον λόγο αυτό χρειάζεται να σφυρηλατήσει το δεσμό του με έναν ρομαντικό άνθρωπο που απολαμβάνει να ψιθυρίζει τρυφερά λόγια επιβεβαίωσης. Αν δεν του θυμίζετε τακτικά την σημασία που έχει για εσάς, είναι εύκολο να αρχίσει να ψάχνεται έξω από τη σχέση.

Υδροχόος

Ως το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού, ο Υδροχόος μπορεί να το έχει συνήθεια να κρύβεται πίσω από την θετική του ενέργεια και τις εκρήξεις γοητείας. Μόλις όμως ερωτευτεί λατρεύει να μοιράζεται τα πιο βαθιά του συναισθήματα με τη σύντροφό του. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν αφήνει εύκολα τους άλλους να μπουν στη ζωή του -ακόμα κι αυτούς που θέλει να είναι πολύ κοντά. Για να κρατήσετε, λοιπόν, τη σχέση με έναν Υδροχόο σταθερή θα πρέπει να ξέρει μέσα από τις λέξεις και τις πράξεις σας ότι είναι αρκετός για εσάς.

Pink.gr