Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Φεγγάρι στους Διδύμους - Τι θα αντιμετωπίσουν αυτήν την εβδομάδα τα 12 ζώδια

Η MagicF’Ariel προειδοποιεί!

Φεγγάρι στους Διδύμους - Τι θα αντιμετωπίσουν αυτήν την εβδομάδα τα 12 ζώδια
Pixabay / darkmoon_art
Ζώδια 04.12.2022 14:44
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και που λέτε ξεκινάει μια εβδομάδα πολύ παράξενη από αστρολογικής άποψης! Το σύμπαν δίνει ρέστα, θέλει να παρθούν αποφάσεις καθοριστικές, θέλει η αλήθεια να φανεί, θέλει να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Εννοείται πως διάλεξε τον Δία, για να βάλει μια τάξη στις άλυτες τις υποθέσεις μας, οπότε βρίσκει τον Ερμή και του αλλάζει τα πλάνα, έστω και για μια ημέρα! Στις 06/12 ξεκινά μια ζόρικη ημέρα, πολλά μπορεί να ειπωθούν, το ζητούμενο είναι να υπάρξει ψυχραιμία και λογική! Και επειδή ο Δίας χαρακτηρίζεται από την υπερβολή, η πιο απλή συζήτηση, μπορεί να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και να γίνει πανικός!

Ευτυχώς που στις 07/12 ο Ερμής φτάνει επιτέλους στον Αιγόκερω, είναι λίγο διαλυμένος, θέλει το χρόνο του για να συνέλθει από το κακό που τον βρήκε, θέλει το χρόνο του για να βάλει σε εφαρμογή τα νέα του τα πλάνα!

Το τρεις μέρες πριν και τρεις μετά είναι αυτό που μας βρίσκει στα ξαφνικά με την Πανσέληνο, δηλαδή τα... διαβάστε περισσότερα εδώ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έντονη και εκρηκτική εβδομάδα ξεκινά για Ταύρους, Διδύμους και... - Για απρόβλεπτες εκπλήξεις προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης

«Παρασύρεστε σε λάθος μονοπάτια» - "Καμπανάκι" από την Λίτσα Πατέρα για Ταύρους, Τοξότες και 2 ακόμα ζώδια

Share