Δυστυχώς το ανακοίνωσε η Λίτσα Πατέρα - Προβλήματα στη σχέση 1 ζωδίου

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δυστυχώς το ανακοίνωσε η Λίτσα Πατέρα - Προβλήματα στη σχέση 1 ζωδίου

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς και στην εκπομπή Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει στα προσωπικά του ένα ζώδιο.

Με την Πανσέληνο στους Διδύμους να βρίσκεται προ των πυλών (δείτε εδώ την προειδοποίηση της Magic F'Ariel), η γνωστή αστρολόγος τόνισε πως είναι αρκετά τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν τόσο τα οικονομικά τους, όσο και τα εργασιακά τους.

Όσο για τη συμβουλή της ημέρας, η Λίτσα Πατέρα ανέφερε: «Η είσοδος και του Ερμή - επικοινωνία - στον σοβαρό Αιγόκερω, δείχνει πως εστιάζουμε τις προσπάθειές μας στις φιλοδοξίες μας».

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Αρχίζει σημαντική βελτίωση στην ζωή σας και η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη υπόσχεται πολλά. Παράλληλα, έρχεστε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους προωθεί οικονομικές υποθέσεις. Παράλληλα, αρχίζετε από σήμερα να ρυθμίζετε οικονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής -κυβερνήτης σας-κάνει την είσοδό του στον Τοξότη, έτσι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι για καιρό στο προσκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να σας απασχολούν πολλά, όμως την περίοδο αυτή θα επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας (υγεία).

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη θα στρέψει την προσοχή σας στα δημιουργικά ή ερωτικά σας θέματα! Από σήμερα άλλωστε έχετε και έντονη δημιουργικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι βέβαιο ότι την περίοδο αυτή βλέπετε την ζωή σας να αλλάζει, όμως από σήμερα… πρωταγωνιστεί η οικογένεια ή η ακίνητη περιουσία.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη. Θα υπάρξουν συνεχώς συναντήσεις, επαφές, συζητήσεις. Κάτι αλλάζει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη τα οικονομικά θα αρχίσουν να σας απασχολούν. Προσπαθήστε να προωθήσετε καταστάσεις! Υπάρχει πρόοδος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας δείχνει πως θα υπάρξει πρόοδος και εξελίξεις σε πολλούς τομείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος και του Ερμή στον Τοξότη ενισχύει ή την μυστική σας δράση ή το παρασκήνιο. Προσοχή, μην δίνετε λαβές για σχόλια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρά το γεγονός ότι έχετε προβληματισμούς και διλήμματα, η είσοδος και του Ερμή στον Τοξότη ενισχύει την βοήθεια φίλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Τοξότη, έτσι τα επαγγελματικά (κοινωνικά) έρχονται στο προσκήνιο. Προσεγγίστε άτομα κύρους.