Τραγικό κλείσιμο του Γενάρη για 2 ζώδια - Η Λίτσα Πατέρα προειδοποίησε για δυσάρεστες εξελίξεις

Οι ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τραγικό κλείσιμο του Γενάρη για 2 ζώδια - Η Λίτσα Πατέρα προειδοποίησε για δυσάρεστες εξελίξεις

Δευτέρα 30/1 σήμερα, και η Λίτσα Πατέρα πραγματοποίησε τις ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις. Μέσα από το Instagram, προειδοποίησε τα 12 ζώδια για τα όσα θα βιώσουν με το ξεκίνημα της εβδομάδας, δυο ημέρες πριν την αλλαγή του μήνα (αυτό είναι το πιο ευννοϊμένο ζώδιο του Φλεβάρη).

Τα ζώδια σήμερα 30/1 από την Λίτσα Πατέρα

ΚΡΙΟΣ

Στην αρχή της ημέρας συνεχίζεται η επίδραση της χθεσινής μέρας, όμως από το απόγευμα και μετά το τοπίο «θολώνει», με την κρίση σας να μην είναι αντικειμενική.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρορμητικές κινήσεις μπορεί να μην βγουν υπέρ σας, όπως υπολογίζετε. Ένα οικονομικό θέμα όμως προχωρά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και θέλετε να κάνετε νέα ξεκινήματα, όμως μην βιαστείτε να αναλάβετε δράση. Αποφύγετε υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι το μεσημεράκι φίλοι είναι το κέντρο της προσοχής σας, ενώ από το βράδυ και μετά, έχετε μια πιο εσωστρεφή διάθεση. Μην πείτε λόγια που θα πονέσουν!

ΛΕΩΝ

Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, αν και η προσοχή σας παραμένει εστιασμένη στο οικονομικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενώ θέλετε πολύ να δράσετε, η βιασύνη και η απερισκεψία μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη, τα πράγματα όμως θα βελτιωθούν σημαντικά το επόμενο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Θέλετε να αποτινάξετε ότι σας κάνει να συμβιβάζεστε. Ωστόσο, η γοητεία σας και τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα παραμένουν στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χρησιμοποιείστε λογική, τάξη και σύστημα, επιμονή κι υπομονή και οι στόχοι σας μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιθανόν να καλείστε να βρείτε τις ισορροπίες. Ακόμα, τα οικονομικά δέχονται αρκετά σκαμπανεβάσματα, όμως το ερχόμενο διάστημα είναι σαφώς πιο ελπιδοφόρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην καθημερινότητα της δουλειάς σας, όμως προσοχή σε παγίδες, λόγω υπερβολικών αξιώσεων που ίσως έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρά την αντιφατικότητα της ημέρας, σήμερα είναι αρκετά καλή μέρα για τα αισθηματικά σας, αφού η θέληση να περάσετε καλά, αποτελεί το εισιτήριο.

ΙΧΘΥΕΣ

Δείχνετε να μην ξέρετε προς τα πού να κινηθείτε και τι να αποφασίσετε. Ίσως αισθάνεστε ότι κάτι σας λείπει.

Πως θα μας βρει ο Φεβρουάριος;

Σε δυο ημέρες μπαίνει επίσημα ο Φεβρουάριος και... εσείς ακόμα να διαβάσετε τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας; Ο Κώστας Λεφάκης, στο oroskopos.gr, έχει φροντίσει ήδη να ενημερώσει το φανατικό κοινό του για όσα θα έρθουν και... σύμφωνα με όσα γράφει δυο θα είναι τα ζώδια που θα περάσουν τον συγκεκριμένο μήνα επεισοδιακά.

Προσοχή:

Κριός

Οργανώστε τις κινήσεις καθώς ο Φεβρουάριος προβλέπεται επεισοδιακός με τον Δία να πορεύεται στο ζώδιό σας και αργότερα να ενισχύεται και από την Αφροδίτη. Παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας αποφεύγοντας ανώφελες συναναστροφές. Τα αισθηματικά σας ανανεώνονται, ενώ, όσοι διατηρείτε μια σχέση, φανείτε περισσότερο συνεργάσιμοι και ψύχραιμοι στις νευρικές στιγμές που είναι αναπόφευκτες. Στα επαγγελματικά και ιδιαίτερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες κινηθείτε δραστήρια αλλά και ψύχραιμα όταν χρειαστεί. Οικονομικά παρά τους φόβους που έχετε θα τα καταφέρετε αρκεί να διατηρήσετε την λογική και την προνοητικότητα στην διαχείριση του εισοδήματος σας αλλά και στην διατήρηση των βασικών οικονομικών ισορροπιών που η εποχή απαιτεί.

Ιχθείς

Ο Φεβρουάριος είναι επεισοδιακός, συχνά ταραγμένος αλλά και άλλο τόσο εκκαθαριστικός. Οι μέρες του όμως και ιδιαίτερα μέχρι τις 20, αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών σας ή των πρωτοβουλιών σας, αλλά διατηρούν σε υψηλά επίπεδα την νευρικότητα σας. Σε αυτή την εποχή των δυσκολιών και των αναστατώσεων, εσείς ζείτε την διαδικασία μιας ουσιαστικής αναγέννησης και την αρχή της απαλλαγής από αναταράξεις που σας κούρασαν και σας ταλαιπώρησαν ιδιαίτερα τα τρία τελευταία χρόνια. Αντιμετωπίστε οτιδήποτε συμβαίνει ψύχραιμα και διπλωματικά, μην εκτίθεστε με σχόλια που τυχόν θέλετε να κάνετε και κυρίως μην ριψοκινδύνευε στον ερωτικό και στον οικονομικό τομέα αν δεν έρθει το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Με οικονομικά προβλήματα μπαίνει ο Φλεβάρης για Διδύμους, Παρθένους και... - Οι εβδομαδιαίες 30-6/2 προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ζώδια:

Ταύρος

Το διάστημα αυτό είναι ευνοϊκό και για τις κοινωνικές σας επιδιώξεις και θα ήταν καλό να το εκμεταλλευτείτε για να προωθήσετε τα συμφέροντα σας σε μια τόσο δύσκολη εποχή. Προέχει να μην αφήνετε δευτερεύοντα θέματα να σας διασπούν και κυρίως να είστε ψύχραιμοι στην αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων περιστατικών που θα προκύψουν. Μην διστάσετε να λάβετε μέρος σε έναν αγώνα επαγγελματικό, καλλιεργήστε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας και βρείτε καινούριους τρόπους να συντηρήσετε την δουλειά σας. Οικονομικά θα υπάρξουν εκπλήξεις όχι ευχάριστες αλλά και πάλι θα μπορέσετε να κρατήσετε τις βασικές ισορροπίες. Αισθηματικά τα πράγματα είναι καλύτερα αρκεί να μην ενοχλείστε με κάποιες αντιδράσεις του συντρόφου σας.

Δίδυμοι

Ο Φεβρουάριος δίνει έμφαση στην καριέρα και σε ότι αφορά στο μέλλον της δουλειάς σας. Η καθημερινότητα θα είναι κουραστική και νευρική αλλά ο παράγοντας της τύχης και της εξυπηρέτησης από το περιβάλλον δεν θα λείψει καθόλου. Οικονομικά οι συνθήκες παραμένουν αντίξοες και κάποιες καταστάσεις επίμονα δύσκολες. Αυτό οφείλεται στην γενικότερη κατάσταση αλλά και στην έλλειψη πρόνοιας εκ μέρους σας. Προσπαθήστε να μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας και βάλτε σε μια καλύτερη σειρά τα έξοδα σας. Μέχρι το καλοκαίρι πρέπει να έχουν βελτιωθεί πολλά. Το διάστημα αυτό και όσο ο Δίας πορεύεται στον Κριό, σας βοηθά να αναπροσαρμόσετε τη θέση σας και τις υποχρεώσεις σας προκειμένου κα να αντιμετωπίσετε αλλά και να εκμεταλλευτείτε καλύτερα την εποχή της άνοιξης.

Καρκίνος

Ο Φεβρουάριος θα βελτιώσει λίγο το κλίμα αλλά χρειάζεται και καλύτερος χειρισμός, τόσο των προσωπικών σχέσεων όσο και των επαγγελματικών συνεργασιών. Δεν έχετε παρά να προσαρμοστείτε σε ένα νέο ρυθμό ζωής που επιβάλει η εποχή αυτή και να ξεπεράσετε τις αναμνήσεις εποχών που έχουν γίνει παρελθόν. Άλλωστε αν κάνετε έναν απολογισμό θα δείτε ότι έχετε ωριμάσει τα δυο τελευταία χρόνια μέσα από αντιξοότητες που προέκυψαν και αλλαγές που σας επιβλήθηκαν. Τώρα λοιπόν στην μεταβατική εποχή που διανύετε πρέπει να δείτε καθαρά την πραγματικότητα και να καταπολεμήσετε το άγχος και τον εκνευρισμό. Αισθηματικά χρειάζεται λίγο υπομονή όπως και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες.

Λέων

Τον Φεβρουάριο εξυπηρετείστε από τους άλλους ώστε να ξεπερνάτε τις δυσκολίες που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Στον τομέα των επαγγελματικών συνεργασιών βρείτε πιο έξυπνα επιχειρήματα να αντιπαραθέσετε σε αυτούς που σας εναντιώνονται. Οι προσωπικές σχέσεις έχουν πάρει ήδη ένα καλύτερο δρόμο και ίσως κάποιες μικρές αναταράξεις στα ερωτικά σας αποσκοπούν να σας αφυπνίσουν. Όσοι περνάτε ένα μεταβατικό στάδιο μια νέα γνωριμία θα δώσει καινούργιο νόημα στην ζωή σας. Ο τομέας που θέλει καλύτερη αντιμετώπιση είναι ο επαγγελματικός και κυρίως οι συνεργασίες με δύσκολους ανθρώπους ή με ανωτέρους σας. Μην αφήνετε εκκρεμότητες και αν δεν προλαβαίνετε εξοφλήσεις ζητήστε πίστωση χρόνου.

Παρθένος

Η αισθητά αναπτυγμένη αξιοπρέπειά σας, σας εμποδίζει να ζητάτε από τους άλλους αυτό που πρέπει να κάνουν για εσάς. Με δυο λόγια υπάρχει ένταση που πρέπει να τη διαχειριστείτε ψύχραιμα καθώς μπορεί να οδηγήσει σε μια μεγαλύτερη αντίθεση με ανθρώπους που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε. Δεν σας συμφέρουν αντιπαραθέσεις, έριδες, πόλεμοι και ανατροπές. Τις επαγγελματικές σας προοπτικές πρέπει να τις υπερασπιστείτε ακόμα και αν επηρεάζεστε από την κρίση. Η εκδοχή εναλλακτικών λύσεων στην καριέρα δεν είναι άσχημη ιδέα. Οικονομικά αρχίζει να φέγγει αλλά σύντομα καινούργιες υποχρεώσεις θα σας κάνουν την εμφάνιση τους στον ορίζοντα. Αισθηματικά είναι η περίοδος αναζήτησης για τους ελεύθερους η οποία θα αποδώσει στην επόμενη Άνοιξη.

Ζυγός

Το διάστημα αυτό είναι ενδιαφέρον αλλά και αρκετά κουραστικό. Επιστρατεύεται ο δυναμισμός σας και αφοσιώνεστε περισσότερο σε ανθρώπους που αγαπάτε αλλά και με ότι ασχολείστε αυτή την περίοδο. Πολύ σύντομα αλλαγές και εξελίξεις στα επαγγελματικά σας θα σας ενθουσιάσουν αλλά και αρκετές θα σας αιφνιδιάσουν. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας ή στην πορεία που έχει πάρει ένας πρόσφατος δεσμός σας. Οι νεότεροι μπορείτε να μπείτε στην διαδικασία για την απόκτηση απογόνου ή, παρά την εποχή της κρίσης, να μεριμνήσετε για επενδύσεις ή και για αγορά ή αξιοποίηση ακινήτων. Χρησιμοποιήστε την έμφυτη κοινωνικότητα σας για να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορούν να σα βοηθήσουν στις προσπάθειες σας.

Τοξότης

Πολύ κίνηση έχει το διάστημα αυτό μέχρι τον ερχομό της άνοιξης.Ο μήνας με τον Δία στον Κριό ευνοεί τις επεκτάσεις, τα ταξίδια και κάθε λογής διακανονισμούς που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Τις τυχόν οικονομικές δυσκολίες θα τις αναπληρώσετε με την δημιουργική σας προσπάθεια και την φαντασία . Είναι ακόμα γεγονός ότι οι γνωριμίες που θα διαλέξετε για να συνεργαστείτε θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε πολλά σχέδια σας. Συγκεντρωθείτε σε ότι αφορά την ασφάλεια και στην γενικότερη επιβίωση σας στην εποχή της κρίσης και κυρίως μην αφήνετε τα προβλήματα των άλλων να σας διασπούν. Στα αισθηματικά σας παρόλο που η κατάσταση εξακολουθεί να είναι συγκεχυμένη, εσείς καταφέρνετε να περνάτε ευχάριστα.

Αιγόκερως

Η πορεία προς το τέλος του χειμώνα είναι ενδιαφέρουσα, συχνά επεισοδιακή και αναγκαστικά μεταρρυθμιστική. Για μερικές ακόμα μέρες ελέγχετε την διαχείριση των αισθημάτων και των χρημάτων σας αποφεύγοντας να γίνετε θύμα εκμετάλλευσης από επιτήδειους. Μην αγνοείτε τα σημάδια της εποχής και μην αφήνετε τα νώτα σας ακάλυπτα. Φροντίστε να τερματίσετε ήρεμα τον Φεβρουάριο και βάλτε τα δυνατά σας το Μάρτιο για να κερδίσετε το χαμένο χρόνο. Την ίδια εποχή αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα και προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι στις σχέσεις με ανθρώπους που συναλλάσσεστε οικονομικά ή συνεργάζεστε επαγγελματικά. Αισθηματικά χρειάζεται ακόμα καιρός για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

Υδροχόος

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι σημαντικός και αρκετά αναγεννησιακός. Θα παρατηρηθούν αιφνίδιες μεταβολές στην ζωή σας τις οποίες τις υπαγορεύουν τα εξωτερικά γεγονότα. Οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος θα σας απασχολήσουν και θα χρειαστεί να ανασυγκροτήσετε την αισθηματική και την επαγγελματική σας ζωή. Μην διστάσετε να συζητήσετε τα δικά σας προβλήματα με τρίτους και να ζητήσετε συμπαράσταση βοήθειας για την κάλυψη των αναγκών σας. Για πολλούς από εσάς αρχίζει μια νέα εποχή, καθώς εγκαινιάζεται μια νέα εποχή δράσης που σας υπαγορεύει η γενική κατάσταση, αλλαγή τακτικής και αναθεώρησης σχέσεων.