Στο στόχαστρο Καρκίνοι, Παρθένοι και 2 ακόμα ζώδια - Ηχηρή προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο στόχαστρο Καρκίνοι, Παρθένοι και 2 ακόμα ζώδια - Ηχηρή προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα 8/2 μοιράστηκε ο Κώστας Λεφάκης, σύμφωνα με τον οποίο η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε εξάγωνο με Ουρανό. Οι πρόσφατες δυσκολίες ξεπερνιούνται με έξυπνο τρόπο και η ημέρα θα εμπνέει καλλιτεχνική και συναισθηματική έμπνευση (δείτε εδώ και τις προβλέψεις από την MagicF' Ariel).

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για σήμερα 8/2

ΚΡΙΟΣ

Εργαστείτε για τις επιδιώξεις σας και θα έχετε την ικανοποίηση να δείτε αρκετές από αυτές να πραγματοποιούνται. Δυσκολία υπάρχει αλλά τόσο η διάθεση σας όσο και σι προοπτικές σας βελτιώνονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Μερικοί, θα έχετε την υποστήριξη ενός σημαντικού ανθρώπου στον επαγγελματικό τομέα ενώ, άλλοι, θα έχετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση για συνεργασία ή επέκταση δραστηριότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διευρύνετε την κοινωνική σας δραστηριότητα, ταξιδέψτε, ασχοληθείτε με τυχόν νομικές εκκρεμότητες και, οι σπουδαστές, εκμεταλλευθείτε ευκαιρίες για μια διάκριση στις σπουδές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα επηρεάζει αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο σας. Χρειάζεται μεγαλύτερη υπομονή για να αντιμετωπίσετε τα καθημερινά σας προβλήματα και συγκέντρωση.

ΛΕΩΝ

Είναι πιθανόν ένας άνθρωπος που αγαπάτε να χρειαστεί τη βοήθεια σας, μην αρνηθείτε την κατανόηση στα προβλήματα του. Δώστε περισσότερη προσοχή στην υγεία ενός δικού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα σας παροτρύνει να πάρετε ακραίες αποφάσεις. Οι αποφάσεις αυτές, δεν θα πρέπει να ληφθούν εάν δεν εκφράσετε τα παράπονά σας στο σύντροφο.

ΖΥΓΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα επικρατεί ένταση. Η ανάγκη σας για γενική αλλαγή ζωής είναι φανερή. Αναδιοργανώστε τις σχέσεις σας με τους άλλους πάνω σε καινούριες βάσεις, ουσιαστικές και ειλικρινείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθάνεστε το κλίμα της σημερινής ημέρας να έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Θέλετε ο σύντροφος σας να περιποιείται την εμφάνισή του και να δείχνει τα χαρίσματά του.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 3 Ιανουαρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετοί από εσάς θα ασχοληθούν σήμερα με πράγματα που τους ευχαριστούν αδιαφορώντας για υποχρεώσεις και καθήκοντα ακόμη και αν κάποιοι διαμαρτύρονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας πίσω από τα γεγονότα που σας παρουσιάζονται από κάποιους και δείτε λίγο πιο μακριά για να αντιληφθείτε το παιχνίδι που παίζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να εκφράσετε την άποψή σας δεν σημαίνει πως θα παρεξηγηθείτε. Μην αφήσετε τη φαντασία σας ούτε και τα πληγωμένα σας συναισθήματα να σας οδηγήσουν σε μία βεβιασμένη απόφαση.

ΙΧΘΕΙΣ

Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να είστε πάντα συντηρητικοί γιατί η κατάσταση δε θα είναι σταθερή και σημαντικά καλύτερη. Ακόμη, μη παραμελείτε ενοχλήσεις στην υγεία σας.

Πηγή: elle.gr