6 από τα 12 ζώδια θα έχουν μια καταστροφική Πέμπτη - "Κόκκινος" συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη για τους...

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
6 από τα 12 ζώδια θα έχουν μια καταστροφική Πέμπτη -

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα 9/2 μοιράστηκε ο Κώστας Λεφάκης, όπως κάνει κάθε μέρα, προειδοποιώντας για ευχάριστες και δυσάρεστες εξελίξεις (δείτε εδώ και τις προβλέψεις από την MagicF' Ariel).

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για σήμερα 9/2

ΚΡΙΟΣ

Προσέξτε λίγο περισσότερο τη διατροφή σας και προσπαθήστε να μην πνίγετε τα συναισθήματα σας, ή ακόμη να κουβαλάτε τα προβλήματα άλλων στην πλάτη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αυτοκριτική σας σήμερα συντροφεύει κάνοντάς σας να κλεισθείτε στον εαυτό σας, απομακρύνοντας έτσι έστω και για λίγο απ’ τη ζωή σας το σύντροφο. Προσοχή στην οικονομική διαχείριση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί σήμερα να αισθανθείτε παραμελημένοι από το σύντροφό σας ή ακόμα και απογοητευμένοι απ’ τις αισθηματικές σας επιλογές. Οργανώστε μια όμορφη βραδιά λοιπόν με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διαίσθησή σας θα αποδειχθεί σήμερα πολύτιμος βοηθός για τους περισσότερους του ζωδίου σας. Η καλή σας διάθεση αντικατοπτρίζεται και στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Ο σκοπός σας σήμερα είναι η διατήρηση του δεσμού σας. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν και συναντήστε αγαπημένα και φιλικά πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα έχετε ιδιαίτερη επιτυχία στις συναναστροφές σας και αν είστε αδέσμευτοι καλό θα είναι να πάρετε θάρρος και να πλησιάσετε τον άνθρωπο που επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε σήμερα τις σχέσεις σας με άτομα που κατέχουν εξουσιαστικές θέσεις όπως και τις επαφές σας με συνεργάτες. Μια είδηση που αφορά κάποιο οικονομικό θέμα φαίνεται να σας στεναχωρεί.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 3 Ιανουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα πιθανόν να υπάρξουν νέα για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σας. Μία διάθεση έντονου ερωτισμού, θα παρατηρηθεί στη συμπεριφορά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα από τις επιφανειακές δυσκολίες που παρουσιάζονται θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε το νέο νόημα της ύπαρξής σας. Σήμερα βρείτε τρόπους που θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα δίνει ευκαιρίες σ’ εσάς διαμέσου των φίλων και των γνωστών να βρείτε τον άνθρωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, ερωτικά ή επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επανεξετάσετε τις θέσεις και τις απόψεις σας τουλάχιστον σε σχέση με την ενασχόλησή σας. Οι δυσκολίες που θα συναντήσετε οφείλονται στην ανασφάλειά σας και στον υπέρμετρο εγωισμό σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα ενδέχεται να προκύψουν στην σχέση σας προβλήματα καθώς λανθασμένα θα πιστέψετε πως ο σύντροφος τελευταία σας απορρίπτει. Μην ξεχνάτε ότι είστε λίγο κουρασμένοι.