Ζώδια: Αν έχετε γεννηθεί αυτές τις ημερομηνίες σήμερα 18/2 θα "σωθείτε" - Η αποκάλυψη της Λίτσας Πατέρα

Hot day today!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/toprwino_ant1
Instagram/toprwino_ant1

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram, ενημερώνει καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Ενημερώνει τα 12 ζώδια, ενώ δίνει και την συμβουλή της ημέρας.

Σήμερα, Σάββατο 18/2 εκτός των προβλέψεων που έκανε για την πρώτη ημέρα του Σαββατοκύριακου, αποκάλυψε και τους ευνοημένους.

Οι ευνοημένοι της ημέρας σύμφωνα με την Λίτσα Πατέρα

«Η ευνοϊκή όψη Ερμή - Δία (Επικοινωνία, ταξίδια) θα μπορούσε να ευνοήσει συνομιλίες, επαφές ή ακόμα γνώσεις (διδασκαλία μέσω διαδικτύου). Ακόμη, είναι κατάλληλη για να ασχοληθεί κάποιος με θέματα υγείας. Ευνοούνται οι γεννημένοι: 29-30/1, 31/3 -1/4, 31/5 - 1/6, 31/7 - 1/8, 2-4/10, 1-2/12», αποκάλυψε η Λίτσα Πατέρα.

Δείτε επίσης και τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη που μιλάει για λύσεις προβλημάτων!

Ριζικές αλλαγές απαιτεί ο Φλεβάρης

Τι έκανε ο Ουρανός όλο αυτό το διάστημα; Σας ταρακούνησε γερά, σας ξεβόλεψε και έσπειρε στις σχέσεις σας την αμφιβολία και την καχυποψία. Αρκετοί ίσως και να φτάσατε σε ένα χωρισμό. Δεν είναι απαραίτητα ερωτικό το θέμα, μπορεί να είναι φιλικό, ακόμα και επαγγελματικό! Ο Ουρανός από τον Ταύρο, ουσιαστικά διατάραξε τις σχέσεις σας, σας υπενθύμισε τι εστί ελευθερία, το πόσο σημαντικό είναι να παίρνετε το δικό σας το οξυγόνο και όχι μέσω άλλων!

Και φτάσαμε στο σήμερα, να σας θυμίσει το σύμπαν πως δε γίνεται να βάζετε τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα, να σκορπίζεστε για να είναι οι άνθρωποί σας ικανοποιημένοι, να συμβιβάζεστε με οτιδήποτε δεν κάνει εσάς ευτυχισμένους! Συνήθως οι... διαβάστε την συνέχεια εδώ.