"Μαύρη" Κυριακή για Παρθένους, Ζυγούς και όχι μόνο - Δυσάρεστα νέα για 6 ζώδια σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Οι ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Κώστας Λεφάκη πραγματοποίησε τις ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις. Προειδοποίησε λοιπόν τα 12 ζώδια τι θα φέρει η Κυριακή 19/2, λίγες ώρες πριν την έναρξη της νέας εβδομάδας - δείτε τι προέβλεψε για 20/2 έως 26/2.

Τα ζώδια σήμερα 19/2 από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Μην ρισκάρετε κάποιες κινήσεις σας σήμερα, και φυλαχτείτε από κάποιες απρόοπτες εξελίξεις που θα διαταράξουν την ησυχία σας ή την ιδιωτική σας ζωή. Συγκρατήστε κάποιες εμπαθείς σας αντιδράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσηλωθείτε στις υποχρεώσεις σας, και φανείτε πιο ψύχραιμοι στις περιστάσεις. Η δουλειά σας δημιουργεί εντάσεις, που μπορούν όμως να σας οδηγήσουν σε επιτυχίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκμεταλλευτείτε την σημερινή μέρα για να κάνετε επαφές, να προβάλετε τις ικανότητές σας, και να ασχοληθείτε ακόμα με το σπίτι σας. Οικονομικά δώρα μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε τον χειρισμό κάποιων σοβαρών οικονομικών σας θεμάτων, και ενεργοποιείστε την εξυπνάδα, την διπλωματία και την φαντασία σας για να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας.

ΛΕΩΝ

Αξιοποιείστε κάποιες επαφές στον επαγγελματικό σας χώρο, και προωθείστε κάποιες συζητήσεις με εχεμύθεια και εμπιστοσύνη στις απόψεις σας. Οι ιδέες σας έχουν τώρα πολύ καλές προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογία σας είναι αναστατωμένη από κάποια γεγονότα που αλλάζουν την ροή και τις κατευθύνσεις στην ζωή σας. Προστατευτείτε από κάποιες αποκαλύψεις.

ΖΥΓΟΣ

Η επιπολαιότητά σας και η αφηρημάδα σας σχετικά με ένα προσωπικό σας θέμα μπορεί να σας κοστίσουν πολύ ακριβά τώρα. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και προσέξτε την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διαφυλάξετε τα μυστικά σας και προσέξετε τα λόγια και τις κινήσεις σας. Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να σας ταράξουν ή και να σας οδηγήσουν σε λάθη ή μικροατυχήματα.

Ζώδια εβδομάδας Κώστας Λεφάκης

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νομικά προβλήματα μπορεί να σας στοιχίσουν τώρα. Φανείτε πιο προσεχτικοί στις όποιες υπογραφές σας, και μην αμελείτε κάποιες τυπικές σας υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια σχέση σας θα σας απασχολήσει πολύ έντονα και θα πρέπει να την διαχειριστείτε με ψυχραιμία αλλά και με πιο ανοιχτό μυαλό. Μην κάνετε σκοτεινές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σας σήμερα θα είναι κάπως περίεργη και μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Κάντε υπομονή για να ξεπεράσετε χωρίς κόστος, κάποιες προσωρινές δυσκολίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή μέρα ολοκληρώνει μία δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία, που μπορεί και να αφορά την υπογραφή κάποιου συμβολαίου. Φανείτε όμως περισσότερο προνοητικοί στις εξελίξεις.

elle.gr

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να κάνουν έρωτα με έναν κολλητό φίλο

Ζώδια εβδομάδας

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Γνωστοί για την υπερηφάνεια και τα συμπλέγματα τους, οι Λέοντες χρειάζονται τη λατρεία και την επικύρωση της ανθρώπινης επαφής περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Τις περισσότερες φορές, ο Λέων θα έχει ένα σωρό θαυμαστές έτοιμους να κολακέψουν και φίλους πρόθυμους να προσφέρουν σαρκικά οφέλη - αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, απλά αλλάζουν φίλους. Αν όμως ένας φίλος τους θελήσει ερωτικά, εύκολα "χαλάνε" τη φιλία ή την ενισχύουν με νέα "προνόμια".

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Αυτοί οι άνθρωποι είναι άσοι στο να προσποιούνται ρομαντισμό, τρυφερότητα και γνήσιο ενδιαφέρον και αυτό είναι που τους κάνει τους πιο σατανικούς! Εύκολα τους ερωτεύεσαι, γιατί φέρονται με ευγένεια και γλύκα - είτε είσαι φίλος είτε είσαι σύντροφος, είτε απλά γνωστός. Να τα λέμε κι αυτά, η γυναίκα που φέρεται να ενέπνευσε το «Hotline Bling» του Drake, είναι Ζυγός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Αιγόκερως είναι εξίσου εpωτικός με κάθε άλλο ζώδιο της γης, αν και δεν αφήνει να τον κυριεύσουν οι προσδοκίες μιας ρομαντικής σχέσης. Εχουν πολύ λίγο ενδιαφέρον να νιώσουν αμέσως συναισθήματα, ή να κάνουν νέους φίλους. Ο Αιγόκερως είναι επίσης το ζώδιο που θα διαχωρίσει τη φιλία από το σeξ και θα μπορέσει να παραμείνει φίλος με κάποιον που κοιμάται περιστασιακά μαζί του.