«Φυλαχτείτε από οικονομικές ζημιές» - "Κόκκινος" συναγερμός από τον Κώστα Λεφάκη για Καρκίνους και 2 ακόμη ζώδια

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Φυλαχτείτε από οικονομικές ζημιές» -

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα, Τρίτη 21/2 ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος προειδοποίησε για ευχάριστες και δυσάρεστες εξελίξεις -δείτε εδώ και ποιο ζώδιο είναι το λιγότερο ευνοημένο για τον Φλεβάρη.

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια σήμερα 21/2

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερες ψυχολογικές φορτίσεις φέρνει η μέρα προκείμενου να προωθήσετε έναν πολύ βασικό σας στόχο. Εστιάστε όλες σας τις δυνάμεις σε κάτι που αποτελεί στόχο ζωής τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τολμείστε να κάνετε μία σοβαρή οικονομική συζήτηση που θα έχει θετικά αποτελέσματα. Αξίζει τον κόπο να αγχωθείτε λίγο σήμερα. Το αποτέλεσμα μάλλον θα σας δικαιώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεσή σας βελτιώνεται και οι εσωτερικές σας πιέσεις χαλαρώνουν. Έχετε την αίσθηση, και μάλλον σωστά, ότι πέρασε η μπόρα και ετοιμάζεστε για νέα ξεκινήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φυλαχτείτε από οικονομικές ζημιές, και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Κάποια έκπληξη από μια παλιότερη γνωριμία μπορεί να σας έρθει στο ερωτικό σας πεδίο.

ΛΕΩΝ

Σήμερα μπορείτε να βρείτε λύσεις και να σχεδιάσετε το επαγγελματικό σας μέλλον. Φανείτε όμως πιο μετριοπαθείς στις εκτιμήσεις σας και στους υπολογισμούς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες κοινωνικές σας υποχρεώσεις μπορεί να σας καταπιέσουν. Φροντίστε καλύτερα τον χρόνο σας. Είναι πολύ πιθανόν να εξασφαλίσετε μία οικονομική βοήθεια τώρα.

ΖΥΓΟΣ

Μην επιμένετε να προωθήσετε κάποια συμφέροντά σας, και μην γίνεστε εριστικοί στον χώρο της δουλειάς σας. Οποιοσδήποτε λάθος χειρισμός μπορεί να έχει ολέθριες συνέπειες στην δουλειά σας.

Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Τρίτη 3 Ιανουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η φήμη σας δοκιμάζεται από πιθανές άστοχες ενέργειες σας ή ακόμα και κακές συμπεριφορές στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Χαμηλώστε τους τόνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικογενειακά προβλήματα μπορεί να έχετε τώρα αν δεν φανείτε πιο συντηρητικοί στην συμπεριφορά σας . Δείξτε περισσότερη συντηρητικότητα στην διαχείρισή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εντάσεις στην δουλειά σας θα σας καθηλώσουν. Προσοχή στις συζητήσεις σας και στις αποκαλύψεις. Φροντίστε την υγεία σας και μην χαλαρώνετε στις επενδυτικές σας προσπάθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με επικοινωνιακά σας θέματα και προωθείστε μία καλή συμφωνία. Οι απόψεις σας θα εισακουστούν με ικανοποίηση από το περιβάλλον σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τα οικονομικά σας. Δείτε τα πράγματα λίγο πιο βαθιά και ακούστε το ένστικτό σας. Προσπαθήστε να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε το μέλλον σας με ηρεμία.

elle.gr