Κυριακή με βάσανα για Διδύμους και 3 ακόμη ζώδια - Θλιβερή προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κυριακή με βάσανα για Διδύμους και 3 ακόμη ζώδια - Θλιβερή προειδοποίηση από τον Κώστα Λεφάκη

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για όλα τα ζώδια μοιράστηκε σήμερα, Κυριακή 26/2 ο Κώστας Λεφάκης και προειδοποίησε για ευχάριστες και δυσάρεστες εξελίξεις (δείτε εδώ και τις προβλέψεις του για όλον τον Μάρτη).

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Προβλήματα που υπάρχουν μπορούν ισορροπήσουν ή να εξαλειφθούν με μια σωστή πρόληψη. Η μέρα σας όμως απαιτεί «σιδερένια» θέληση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έντονη παρουσία μιας υποχρέωσης στη ζωή σας, σας φέρνει αντιμέτωπους με το αγαπημένο πρόσωπο ή τους συνεργάτες σας. Δείξτε προς το παρόν διπλωματία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οφείλετε να βάλετε «επί τάπητος» θέματα προσωπικά ή οικονομικά που σας απασχολούν. Ασχοληθείτε με ψυχραιμία και λογική, προκειμένου να βρείτε λύσεις που ικανοποιούν όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τάξη θα επανέλθει σύντομα στη ζωή σας, αρκεί να ξεπεράσετε κάποιες αντιρρήσεις που υπάρχουν στο περιβάλλον σας για τα μεγαλόπνοα σχέδια που κάνετε.

ΛΕΩΝ

Η πιεστική παρουσία του Κρόνου απέναντί σας, σας δίνει τη αίσθηση πως είναι επείγον να ξεκαθαριστούν όλα όσα υπάρχουν ανάμεσα σ’ εσάς και στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία αρκετά θετική μέρα θα έχετε σήμερα. Μέσα από πρακτικές διαδικασίες, τόσο στα οικονομικά θέματα όσο και στις σχέσεις σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ηρεμήσετε λίγο.

Ζώδια Φλεβάρη

ΖΥΓΟΣ

Η συνετή αντιμετώπιση γεγονότων και καταστάσεων θα σας δείξει νέους εποικοδομητικούς δρόμους επικοινωνίας με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φροντίστε σήμερα να χειριστείτε τα αναπάντεχα θέματα που μπορεί να προκύψουν με σύνεση και λογική. Η επιπόλαιη αντιμετώπισή τους, ίσως σας κάνει να μετανιώσετε αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για μερικούς από εσάς θέματα επένδυσης, περιουσιακά και οικονομικά θα μπορούσαν να πάρουν μια καλύτερη τροπή. Προς το παρόν, όμως, οφείλετε να ενεργείτε με σύνεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περίοδος αυτή απαιτεί πολλή δουλειά, για να κερδίσετε την εκτίμηση των συγγενών αλλά και των υπόλοιπων συνανθρώπων σας. Τουλάχιστον δείχνετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά ταλαιπωρημένος φαίνεται να είναι ο τομέας της εργασίας, καθώς έχετε αναλάβει πολλά καθήκοντα και ορισμένοι τομείς δεν περιμένουν. Σύντομα όμως βελτιώνονται τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Μη φτάνετε στο σημείο να ενθουσιάζεστε υπερβολικά για κάποια πράγματα που μέχρι τώρα δεν δίνατε και τόση μεγάλη σημασία ούτε, φυσικά, να απογοητεύεστε ιδιαίτερα για κάποια άλλα.

Πηγή: elle.gr