Μόνο ένα ζώδιο πρέπει να προσέχει πολύ σήμερα, Καθαρά Δευτέρα 27/2 - Ποιους προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μόνο ένα ζώδιο πρέπει να προσέχει πολύ σήμερα, Καθαρά Δευτέρα 27/2 - Ποιους προειδοποιεί ο Κώστας Λεφάκης

Τις αστρολογικές του προβλέψεις για τα 12 ζώδια μοιράστηκε σήμερα, Καθαρά Δευτέρα 27/2 ο Κώστας Λεφάκης, με τον ίδιο να προειδοποιεί για ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις που θα συναντήσουν μερικά από αυτά (δείτε εδώ και τις προβλέψεις του για όλον τον Μάρτη).

Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη (27/2)

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις υπόσχονται τα αισθηματικά σας. Αν θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη προσωπική σας ζωή, η περίοδος αυτή είναι καλή για ένα τέτοιο ξεκίνημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν δεν ενδώσετε σε κρίσεις σπατάλης που θα μπορούσαν να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα, δεν έχετε να φοβάστε τίποτε στα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ερωτικές σας επιτυχίες φαίνεται να σας φτιάχνουν τη διάθεσή και να σας οπλίζουν με αυτοπεποίθηση. Ίσως γι’ αυτό και παίρνετε τη σωστή στάση στον αισθηματικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε ακάθεκτοι στην υλοποίηση των σχεδίων σας και να κάνετε καθοριστικές κινήσεις τόσο για τα επαγγελματικά σας όσο και για τη προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Κλίμα έντασης, ανταγωνισμού και αντιπαλότητας επικρατεί στην αισθηματική σας ζωή την περίοδο αυτή. Δείτε τη κατάσταση σαν ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε το τοπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια απρόσμενη επαγγελματική επιτυχία ή συμφωνία θα κάνει τους περισσότερους από εσάς αρκετά αισιόδοξους αυτές τις μέρες. Μην είστε απρόσεκτοι στα έξοδα σας.

Ζώδια Φλεβάρη

ΖΥΓΟΣ

Οι προοπτικές σας είναι απεριόριστες τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Κουράγιο και ώρες να έχετε για να δουλεύετε, να φλερτάρετε και να κερδίζετε περισσότερα χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επαγγελματικές ευκαιρίες προκύπτουν από κει που δεν το περιμένετε. Μην βιάζεστε να δώσετε τώρα μια απάντηση. Έχετε όλα τα δεδομένα ώστε να πάρετε τις σωστές κατευθύνσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την περίοδο αυτή έχετε την ανάγκη να ανανεώσετε το χώρο σας είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά και επικεντρώνεστε σ’ αυτή τη προσπάθεια. Δώστε προσοχή στις κοινωνικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο αισθηματικός τομέας είναι το καλύτερό σας αυτή την εποχή, ιδιαίτερα αν ανήκετε σε αυτούς που επιζητούν τις απολαύσεις στους εφήμερους έρωτες ή στις ακρότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλλαγή του μήνα είναι θετική για όλους σας και ιδιαίτερα για όσους διδάσκουν ή σπουδάζουν, για τους δημοσιογράφους ή όσους έχουν επαγγελματική σχέση με το εξωτερικό.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι δουλειές σας πάνε καλύτερα αλλά δεν μπορείτε να ευχαριστηθείτε τις επιτυχίες σας γιατί έχετε αρκετά προβλήματα στη προσωπική σας ζωή. Συγγενείς και φίλοι περιμένουν τη βοήθειά σας.

Πηγή: elle.gr