Σήμερα (2/3) είναι η ημέρα να ''στρώσετε'' τα οικονομικά σας - Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει καμπανάκια σε Ζυγούς και...

Αναλυτικά οι αστρολογικές του προβλέψεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σήμερα (2/3) είναι η ημέρα να ''στρώσετε'' τα οικονομικά σας - Ο Κώστας Λεφάκης χτυπάει καμπανάκια σε Ζυγούς και...

O Κώστας Λεφάκης μοιράστηκε τις αστρολογικές του προβλέψεις για τα 12 ζώδια σήμερα, Πέμπτη 2/3, με τον ίδιο να προειδοποιεί για ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις που θα συναντήσουν μερικά από αυτά (δείτε εδώ και τις προβλέψεις του για όλον τον Μάρτη).

Για όσους λοιπόν, λαμβάνουν υπόψιν το ζώδιό τους για να πάρουν αποφάσεις σχετικά με τα επαγγελματικά, ερωτικά και τα οικονομικά τους, τότε θα ήταν πολύ χρήσιμο να δώσουν μεγάλη προσοχή στις προβλέψεις!

Οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη (2/3)

ΚΡΙΟΣ

Ιδανική μέρα για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα. Οι προσπάθειές σας εδραιώνονται τώρα, και μπορείτε να επιτύχετε την σταθερότητα στην δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ καλή μέρα για να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες στο σπίτι σας, αλλά παράλληλα δεν πρέπει να αφήσετε σημαντικές υποθέσεις που αφορούν την καριέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην εμπλέκετε τα αισθηματικά σας στον χώρο της δουλειάς σας, και αποφύγετε παρακινδυνευμένες κινήσεις. Η μέρα απαιτεί σύνεση και μετριοπάθεια στις κινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σας θα σας πιέσουν έντονα σήμερα. Διαφυλάξτε το καλό σας όνομα στην δουλειά σας, και αποφύγετε την προώθηση σοβαρών υποθέσεών σας σήμερα.

ΛΕΩΝ

Με ανανεωμένη την διάθεσή σας ρίχνετε το βάρος σας στην εργασία σας. Προσέξτε από απρόβλεπτες δαπάνες, και μην χαλαρώνετε όταν τα καθήκοντά σας, σας καλούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικές επιτυχίες σας αναπτερώνουν τις ελπίδες και μία καινούργια συνεργασία μπορεί να σας αλλάξει τα δεδομένα. Αποφύγετε τυχερά παιγνίδια.

ΖΥΓΟΣ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνετε σημαντική πρόοδο στα οικονομικά σας. Τα επαγγελματικά σας άγχη υποχωρούν και σας δίνουν την ευκαιρία να αξιοποιήσετε περισσότερο την κοινωνική σας ζωή

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία νέα προοπτική στην ζωή σας διαπιστώνετε και αισθάνεστε πολύ σίγουροι για το μέλλον σας. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να επανέλθει στην ζωή σας .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να εντυπωσιάσετε το περιβάλλον σας με την επικοινωνιακή σας διάθεση. Αποφύγετε κρυφές συζητήσεις που μπορεί να αποκαλύψουν τα μυστικά σας.

Ζώδια Μαρτίου
Waldemar - unsplash

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκπλήξεις έχει η μέρα στην ερωτική σας ζωή, αφού κάποιο φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να εκφραστεί ερωτικά απέναντί σας. Αναζητείστε την τύχη σας στα τυχερά παιγνίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξιοποιείστε στο έπακρον την κοινωνική σας ζωή. Ευκαιρίες βρίσκονται μέσα από σημαντικές γνωριμίες. Προχωρήστε με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

ΙΧΘΕΙΣ

Αναζητείστε άτομα που μπορεί πραγματικά να σας δώσουν μία προοπτική στα σχέδιά σας. Η εργασία σας θα σας αγχώσει, αλλά αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε κάποια πρόοδο στις υποθέσεις σας.

Πηγή: elle.gr