«Προσέχετε!» - Ειδική προειδοποίηση σε 2 ζώδια για σήμερα (5/8) και αύριο (6/8) από τη Λίτσα Πατέρα

Δώστε σημασία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Προσέχετε!» - Ειδική προειδοποίηση σε 2 ζώδια για σήμερα (5/8) και αύριο (6/8) από τη Λίτσα Πατέρα

Έκαστος στο είδος του η Λίτσα Πατέρα είναι ομολογουμένως μία από τις πιο πετυχημένες και έγκυρη στις προβλέψεις της αστρολόγος με όσους ενδιαφέρονται για τα ζωδιακά να την εμπιστεύονται με κλειστά μάτια.

Στο λογαριασμό, που η ίδια διατηρεί στο instagram ενημερώνει το κοινό της καθημερινά για το ζώδιό τους. Η ανάρτηση, που έκανε το Σάββατο 5/8 κρούει τον κώδωνα και εφιστά την προσοχή σε δύο συγκεκριμένα ζώδια γαι το Σάββατο (5/8) και την Κυριακή (6/8) (δείτε εδώ σημερινή πρόβλεψη για όλα τα ζώδια).

Η προειδοποίηση της Λίτσα Πατέρα για τα σημερινά (5/8) και αυριανά (6/8) ζώδια

Υδροχόος, Ιχθύς | Φίλοι μου, αυτές είναι οι "Σύντομες Προβλέψεις της Ημέρας" για Σάββατο & Κυριακή, 5 & 6 Αυγούστου.
Αν δεν ανήκετε σε αυτά τα ζώδια, αναζητήστε το δικό σας σε προηγούμενη ή επόμενη ανάρτησή μου.

  • Βρείτε τις αναλυτικές προβλέψεις στο νέο τεύχος @astrologia_by_litsa_patera που μόλις κυκλοφόρησε*

Τα ζώδια μα χαμηλή αυτοπεποίθηση στα ερωτικά

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις βαθιά ριζωμένους φόβους ανεκπλήρωτου έρωτα και εγκατάλειψης. Όλη σου η ζωή περιστρέφεται γύρω από τον σύντροφό σου και τη ζωή που θέλεις να φτιάξεις μαζί του. Είναι τραγικό το πόσο βασίζεσαι στη σχέση σου για να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου. Συνεχώς φτιάχνεις στο κεφάλι σου σενάρια στα οποία σε αφήνει ο σύντροφός σου. Καταβάλλεις υπερβολική προσπάθεια για να τον ευχαριστήσεις γιατί πιστεύεις ότι είναι ο μόνος τρόπος να τον κρατήσεις κοντά σου. Κάνοντας αυτό, όμως, παραμερίζεις τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο φόβος σου για την ατέλεια διαπερνά τις σχέσεις σου. Ακόμη και όταν είσαι καλά με κάποιον, έχεις την τάση να συγκρατείς λίγο τον εαυτό σου. Είναι σαν να υπάρχει ένα φρούριο χτισμένο γύρω από αυτό που πραγματικά είσαι. Δεν αφήνεις τον άλλον να μπει εντελώς, επειδή φοβάσαι ότι θα δει τα ελαττώματα που βλέπεις στον εαυτό σου. Δεν αντέχεις να μην ανταποκρίνεσαι στα πρότυπα του άλλου. Το να μην είσαι αρκετά καλός για το άτομο που είσαι τρελά ερωτευμένος είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κανείς δεν αγαπάει όπως εσύ. Η αγάπη σου είναι τόσο έντονη που όταν ερωτεύεσαι κάποιον, δίνεις ένα κομμάτι από τον εαυτό σου σε αυτό το άτομο. Το μόνο που κρατάς πίσω είναι η εμπιστοσύνη σου. Περιμένεις από τον σύντροφό σου να είναι άπιστος ή να σε προδώσει με κάποιο τρόπο. Η ζήλια και ο φόβος σου για προδοσία θα μπορούσαν να καταλήξουν να καταστρέψουν τη σχέση σου, αν δε βοηθήσεις τον εαυτό σου. Ναι, κάποιος σε πλήγωσε βαθιά στο παρελθόν, αλλά το μόνο άτομο που τιμωρείς αυτή τη στιγμή είναι ο σημερινός σου σύντροφος.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι μεγαλύτερες δυσκολίες σου στις σχέσεις είναι ότι νιώθεις πως δε σε αγαπούν. Στο παρελθόν, έχεις αναζητήσει την αγάπη σε όλα τα λάθος μέρη. Έπεσες σε ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη σου και που αγάπησαν το πώς τους έκανες να νιώθουν για τον εαυτό τους περισσότερο από ό,τι σε αγαπούσαν – άτομα που σου έκαναν gaslighting και σε έκαναν να νιώθεις ότι είσαι «υπερβολικός». Πρώην εραστές σε έκαναν να νιώθεις ότι έπρεπε να αλλάξεις το ποιος είσαι για να σε αγαπήσουν – για να είσαι άξιος της αγάπης τους. Έχασες τον εαυτό σου για να τους κάνεις ευτυχισμένους.