Ζώδια: Η διπλή Πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει τα πάνω κάτω - Αυτές είναι οι SOS ημέρες του μήνα!

Η Βάσια Μαυράκη σας προειδοποιεί

unsplash.com/Ganapathy Kumar
unsplash.com/Ganapathy Kumar

Κάθε τρία σχεδόν χρόνια τα Φεγγάρια γίνονται διπλά και μας φωτίζουν με το ρομαντικό τους φως. Μα τη στιγμή που εμείς θα θαυμάζουμε τις ολόφωτες Πασιφάες του Αυγούστου, στο νυχτερινό ουρανό θα δίνονται μάχες. Οι προαιώνιες μάχες του αρσενικού με το θηλυκό, του εραστή με την ερωμένη, του Ήλιου με τη Σελήνη, του άνδρα με τη γυναίκα. Και εκεί να δεις διεκδίκηση, πάθος, ζήλια, ίντριγκα... Και εκεί να δεις έρωτες που αναβοσβήνουν, που πάνε κι έρχονται και τελειωμό δεν έχουν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις από τη Βάσια Μαυράκη

Ο Αύγουστος του 2023 θα είναι υπερβολικός, θα είναι ενθουσιώδης, θα είναι ερωτικός. Οι υπερβολικές ελπίδες όμως και ο ενθουσιασμός κάτω από τα απλόχερα και άσκεφτα τετράγωνα του Δία στον Ταύρο θα ξυπνήσουν την Έκλειψη της 5ης Μαΐου. Η Αφροδίτη ανάδρομη στο Λιοντάρι θα φέρει ερωτικές μνήμες του παρελθόντος που ενδέχεται να αποδειχθούν φρούδες και απογοητευτικές.

Ο Αύγουστος του 2023 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως μήνας Αφροδίτης από τη στιγμή που ο θηλυκός πλανήτης του έρωτα και της οικονομικής ευμάρειας θα παραμένει ανάδρομος και θα έχει συμμετοχή και στις δυο Πανσελήνους.

Δείτε επίσης τι μας περιμένει σήμερα, Τετάρτη 9 Αυγούστου!

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ

Τα τελευταία Αυγουστιάτικα Φεγγάρια κρύβουν και σταλαγματιές απελπισίας μέσα τους γι' αυτό λάμπουν με όλη τους τη δύναμη, για να μας μείνουν αξέχαστα. Δύο τέτοια ολόγιομα Φεγγάρια θα μας χαρίσει ο φετινός Αύγουστος. Θα μας κάνει ποδαρικό την πρώτη του μέρα με μια Πασιφάη ερωτευμένη και πάλι δυνατά με το Λευκό της Ταύρο. Θα μας αποχαιρετήσει την τελευταία του ημέρα με μια κυρά Σελήνη ολόφωτη που θα βάλει και πάλι για ύπνο τον Ενδυμίωνα, τον ομορφότερο των θνητών μόνο και μόνο για τον έχει δικό της.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΜΗΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΦΕΓΓΑΡΙΑ;

Τα δυο Φεγγάρια του Αυγούστου είναι φωτεινά, λαμπερά, ερωτικά και νοσταλγικά. Ο Αύγουστος ο φετινός, θα αποδειχθεί ένας από τους ερωτικότερους μήνες των τελευταίων καλοκαιριών καθώς η καλλίπυγος Αφροδίτη στις βόλτες της στον Ουρανό θα έχει πολλές κατακτήσεις και πολλές συναντήσεις με πλανήτες και σημεία. Άλλες θα είναι φανερές και δύσκολες και κάποιες άλλες θα είναι μυστικές και ερωτικές και θα κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν κάτω από το άπλετο φως των διπλών Φεγγαριών. Οι Πανσέληνοι κρύβουν και απογοητεύσεις…

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 31ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η δεύτερη Πανσέληνος της τελευταίας ημέρας του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ιχθύων, Παρθένου και το τελευταίο μπλε Φεγγάρι του καλοκαιριού θα προσπαθήσει να μας επαναφέρει στην τάξη. Θα τινάξουμε τη φεγγαρόσκονη από τα χέρια και θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πως ο τελευταίος μήνας του φετινού καλοκαιριού φεύγει. Θα αρχίσουμε να τον σκεφτόμαστε πια, σαν τον περασμένο Αύγουστο!

Στη δεύτερη Πανσέληνο της τελευταίας ημέρας του Αυγούστου πολύ προσεκτικά θα πρέπει να σταθούν τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Δίδυμοι 30, 31 /5, Παρθένοι 31/8 – 1/9, Τοξότες 29, 30/11 και Ιχθύες 28,29/2 – 1/3.

Ζώδια διπλά Πανσέληνος
unsplash.com/Griffin Wooldridge

ΚΡΙΟΣ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

Ο Αύγουστος με τα δυο Φεγγάρια θα είναι ένας από πιο ερωτικούς μήνες του 2023 για εσάς φλογεροί Κριοί. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο φιλικό ζώδιο του Λιονταριού θα δείτε σχέσεις του παρελθόντος να επιστρέφουν στη ζωή σας και να απαιτούν δεύτερες ευκαιρίες. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι εξαιρετικά τονωμένη καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο και θα σας καθοδηγεί σε σοβαρές αποφάσεις και λογικές κινήσεις κυρίως στα οικονομικά και επαγγελματικά σας θέματα.

Είστε κυνηγοί, είστε αρχηγοί, είστε ανυπόμονοι και η αναζήτηση του τέλειου συντρόφου θα γίνει ο καλοκαιρινός σας σκοπός. Θα ενθουσιαστείτε, θα αισθανθείτε και πάλι παιδιά και είναι πολύ πιθανό να μπείτε και στον πειρασμό περισσότερο από κάθε άλλη φορά να αποκτήσετε απογόνους.

Εξαιρετικά προσεκτικοί σε σχέσεις και υγεία οι Κριοί που έχετε γεννηθεί 18, 19 και 20 Απριλίου καθώς τα τετράγωνα του Πλούτωνα θα συνεχίσουν να σας επηρεάζουν για ολόκληρο τον Αύγουστο.

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η ερωτική Αφροδίτη, δικός σας κυβερνήτης πλανήτης αγαπημένοι Ταύροι σε αυτόν εδώ τον Αύγουστο με τα δύο Φεγγάρια θα ξεσηκώσει ερωτικές και οικογενειακές θύελλες! Σε όλο αυτό θα βάλει και το χέρι του ο άστατος Ουρανός καθώς θα πραγματοποιήσει ανατρεπτικά τετράγωνα μαζί της. Ο Ουρανός έχει αναταράξει έτσι κι αλλιώς τον ήρεμο κόσμο σας και έχει φέρει τα πάνω κάτω και στα ερωτικά σας από το Μάιο του 2018 σταθεροί και αμετακίνητοι Ταύροι. Ό,τι δεν μπορείτε να αλλάξετε μόνοι σας το ανέλαβε αυτός για λογαριασμό σας και θα συνεχίσει να το κάνει και αυτόν τον Αύγουστο με τις δύο Πανσελήνους.

Έχετε τη διάθεση να ερωτευτείτε και να… ξαναερωτευτείτε, αλλά θα συμπεριφέρεστε λίγο άτσαλα καθώς ακόμη δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε αν έχετε ξεφύγει από το παρελθόν σας. Θέλετε ασφάλεια, θέλετε φροντίδα, θέλετε σταθερή γη να πατάτε, αυτή τη γη που έχει αναστατώσει ο αντάρτης Ουρανός στο δικό σας ζώδιο.

Προσοχή στις πικρές κουβέντες, στις υπερβολές και στις απομακρύνσεις οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί 4, 5 και 6 Μαΐου, καθώς ο Δίας στο δικό σας επίσης ζώδιο θα ενεργοποιήσει την Έκλειψη της 5ης Μαΐου 2023 με την οποία κάνατε γενέθλια. Σημαντικές σε ένταση και δυσκολία τόσο σε ερωτικά όσο και σε οικονομικά θέματα θα είναι οι μέρες από 8-10 Αυγούστου με την Αφροδίτη να συναντά τον Ουρανό σε προκλητικά τετράγωνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιώνιοι έφηβοι του ζωδιακού κύκλου ένας διαφορετικός Αύγουστος θα είναι ο φετινός για εσάς, αυτός με τα δύο ολόγιομα Φεγγάρια. Η διττή σας φύση θα μπει σε διλήμματα, μια και η ερωτική προσφορά θα είναι τεράστια με την Αφροδίτη ανάδρομη στο Λιοντάρι και την ερωτική ένταση έντονη, με τον Άρη στη μεταβλητή Παρθένο. Η αλήθεια είναι πως θα δυσκολευτείτε να αποφασίσετε τι πρέπει να επιλέξετε καθώς και ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο αεικίνητος Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, πυροδοτώντας την αναποφασιστικότητα σας.

Είστε παιδιά και παίζετε! Το ξέρουμε και σας συγχωρούμε. Ποιος μπορεί άλλωστε να κρατήσει κακία σε ένα παιδί; Όταν όμως η πίεση του Κρόνου από τους Ιχθύς γίνει αντιληπτή, τότε η παιδικότητα φεύγει, η σοβαρότητα έρχεται και η επικοινωνία σας αποκτά βάθος. Αυτή ακριβώς το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα είναι απίστευτα ανεπτυγμένο και με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία από τις 25 Αυγούστου θα θυμηθείτε επαγγελματικές ευκαιρίες που σας είχαν γίνει στο παρελθόν και τις είχατε ξεχάσει.

Προσεκτικοί οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί 18, 19 και 20 Ιουνίου καθώς ο Ποσειδώνας στα παραπλανητικά του τετράγωνα δεν σας επιτρέπει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΑΥΞΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ

Αγαπημένοι Καρκίνοι, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η ευαίσθητη και κυκλοθυμική Σελήνη θα έχει την τιμητική της στα δυο ολόγιομα Φεγγάρια του φετινού Αυγούστου. Η πρώτη Πανσέληνος από τη φιλελεύθερη θέση της στον Υδροχόο απαίτησε την ανεξαρτησία της και έβαλε το συναίσθημα στην άκρη, όσο αυτό ήταν εφικτό. Στη δεύτερη Πανσέληνο της τελευταίας ημέρας του Αυγούστου από την συναισθηματική της θέση στους Ιχθύς θα θελήσει να ζήσει μεγάλους και ρομαντικούς έρωτες.

Η αλήθεια είναι πως οι μεγάλοι του Σύμπαντος το φετινό Αύγουστο με τα δυο Φεγγάρια θα σας κάνουν όμορφα δώρα. Τα δώρα της χαράς, της ανεμελιάς και του έρωτα. Ναι, θα είστε ελεύθεροι να χαρείτε, να ερωτευτείτε, με τη βοήθεια του Δία και του Ουρανού από τον Ταύρο και του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς.

Κάθε Πανσέληνος σας αφορά προσωπικά και γίνεστε ευάλωτοι. Ο Αύγουστος όμως των δύο Πανσελήνων θα άρει την επιφυλακτικότητα σας θα σας κάνει περισσότερο τολμηρούς θα τονώσει απίστευτα τα οικονομικά σας και θα σας φέρει αύξηση εσόδων και αύξηση ακίνητης περιουσίας.

Αλλά και στα ερωτικά σας δε θα μείνετε παραπονεμένοι. Ρομαντικές γνωριμίες, ρομαντικές συναντήσεις, ρομαντικά ξεπορτίσματα… Θα αισθάνεστε πως άξιζαν οι προηγούμενες ταλαιπωρίες σας μόνο για τις στιγμές που θα ζήσετε τώρα. Η εύνοια επεκτείνεται και στις επαγγελματικές και στις οικονομικές σας επιδιώξεις καθώς με το τέλος του Αυγούστου θα δεχθείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Προσεκτικοί παραμένετε οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί 20, 21 και 22 Ιουλίου καθώς ο Πλούτωνας επιμένει να σας πιέζει στις σοβαρές σχέσεις της ζωής σας.

ΛΕΩΝ

ΓΟΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ

Ο Αύγουστος με τα δύο Φεγγάρια θα είναι ένας Αύγουστος ολοκληρωτικά Λιονταρίσιος με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο να σκορπίζει ερωτικές σπίθες στον καλοκαιρινό Ουρανό.

Το φετινό καλοκαίρι σας ανήκει αγαπημένα Λιοντάρια καθώς ο μήνας των γενεθλίων σας θα κρύβει εκπλήξεις, αποκαλύψεις και εντάσεις πρωτόγνωρες.

Οι διελαύνοντες πλανήτες έχουν στήσει έναν προκλητικό χορό προσπαθώντας να σας κάνουν να βγείτε από το κοστούμι του μεγαλοπρεπή βασιλιά και να μπείτε στο κοστούμι του τολμηρού εραστή. Τα δύο Φεγγάρια του Αυγούστου θα λειτουργήσουν «à la carte» και ενώ σε εσάς τους Λέοντες του Αυγούστου θα φέρουν έρωτες, στους Λέοντες του Ιουλίου ενδέχεται να φέρουν απομακρύνσεις.

Ο Ήλιος δικός σας λαμπερός κυβερνήτης στην πρώτη Πανσέληνο του Αυγούστου θα σταθεί απέναντι από τη Σελήνη του Υδροχόου και θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεων σας. Στη δεύτερη Πανσέληνο και τελευταία του φετινού καλοκαιριού θα σταθεί απέναντι από τη Σελήνη των Ιχθύων και θα σας κάνει περισσότερο ευάλωτους και συναισθηματικούς.

Στις 13 Αυγούστου η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα τονώσουν την προσωπική γοητεία και λάμψη σας. Θα σας ωθήσουν να επαναφέρετε στο μυαλό σας σχέσεις του παρελθόντος και να επιδιώξετε να τις επαναπροσδιορίσετε.

Η Νέα Σελήνη στις 16 Αυγούστου θα σηματοδοτήσει νέα ξεκινήματα και θα θέσει σε πρώτο πλάνο τις δικές σας επιθυμίες και επιδιώξεις.

Πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να είστε οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί 23 και 24 Ιουλίου καθώς η βαριά σκιά του Πλούτωνα απέναντι σας ακόμη και σε ασύμβατη αντίθεση, προκαλεί ένταση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ

Ο φετινός Αύγουστος με τα δύο Φεγγάρια θα φανεί πολύ προκλητικός και μυστηριώδης για εσάς τα μεταβλητά παιδιά του Ερμή. Τον Αύγουστο αυτό, τα ερωτικά μυστικά σας κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν γιατί η Αφροδίτη μέσα στο δωδέκατο Ηλιακό σας σπίτι εγείρει παρασκήνιο και… πισώπλατα μαχαιρώματα.

Αυτό που είναι σίγουρα μέσα στο ερωτικό κομφούζιο που ενδέχεται να βιώσετε, είναι το έντονο πάθος που συνήθως λείπει από τη ζωή ενός λογικοκρατούμενου Παρθένου.

Ο Ερμής, δικός σας κυβερνήτης, κατέχει μια εξέχουσα θέση στο ζώδιό σας που κάνει το μυαλό σας να κινείται πανέξυπνα. Στο τέλος του Αυγούστου θα γίνει ανάδρομος και τότε θα σας φέρει παλιές υποθέσεις στο Αυγουστιάτικο παρόν σας, τόσο στο κομμάτι των σχέσεων σας όσο και στων επαγγελματικών και οικονομικών σας θεμάτων.

Αξιοσημείωτη θα αποδειχθεί για εσάς και η βοήθεια του Δία στα τρίγωνα που θα σας πραγματοποιήσει από το φιλικό ζώδιο του Ταύρου, καθώς θα σας ανοίξει σημαντικούς επαγγελματικούς δρόμους. Καλό θα ήταν να καταφέρετε να αποφύγετε την τάση για υπερβολές κοντά στη Νέα Σελήνη του Αυγούστου που θα πραγματοποιηθεί στις 16 του μήνα, από τη στιγμή που δεν είναι στη φύση σας και δε θα πρέπει να μετανιώσετε αργότερα για κάποιες άστοχες επιλογές σας.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί 27 και 28 Αυγούστου καθώς θα κάνετε γενέθλια με τη σκληρή αντίθεση του Κρόνου στον Ήλιο σας, όψη που θα διαρκέσει καθ' όλη τη διάρκεια της Ηλιακής σας Επιστροφής.

Προσεκτικοί επίσης σε θέματα υγείας και ευεξίας οι γεννημένοι 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου με την εξαντλητική επίδραση του Ποσειδώνα απέναντι σας.

ΖΥΓΟΣ

ΦΙΛΙΚΕΣ ΚΑΙ... ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

Αγαπημένοι Ζυγοί είστε παιδιά της Ουράνιας Αφροδίτης και οι δικές σας επιδιώξεις είναι μεγάλες και όμορφες και κανένας δεν πρέπει να σας κρατάει πίσω, ειδικά τώρα που σας ξέχασαν και οι Εκλείψεις και οι Μεγάλοι του Σύμπαντος.

Σε αυτόν τον Αύγουστο όμως με τα δύο Φεγγάρια η Αφροδίτη που σας κυβερνά θα βρίσκεται ανάδρομη στη βασιλική της θέση στο Λιοντάρι. Θα είναι ένας Αύγουστος που θα σας φέρει και πάλι μπροστά σας το ερωτικό σας παρελθόν και θα σας προετοιμάσει για τις σοβαρές αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Ενδέχεται να αισθανθείτε λίγο μπερδεμένοι στα ερωτικά σας καθώς δε θα είναι ξεκάθαρα τα σημάδια που παίρνετε από τους άλλους. Ερωτικά και φιλικά θέματα μπορεί να αντιστραφούν και να δείτε φίλους να μετατρέπονται σε ερωτικούς συντρόφους και ερωτικούς συντρόφους να μετατρέπονται σε φίλους.

Κάτω από το άπλετο φως των δύο Πανσελήνων θα ζήσετε εξαιρετικές στιγμές, θα ζήσετε έρωτες μοναδικούς και αργότερα καθώς ο Άρης θα περάσει στο δικό σας ζώδιο οι «μάχες» που θα έχετε δώσει θα έχουν δικαιωθεί. Η ραστώνη του Αυγούστου δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια γιατί θα μπείτε από νωρίς σε επαγγελματικές και οικονομικές συζήτησες προκειμένου το φθινόπωρο να σας βρει έτοιμους για δράση.

Προσεκτικοί πρέπει να είστε οι Ζυγοί που έχετε γεννηθεί 20, 21 και 22 Οκτωβρίου διότι ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω θα ενεργοποιήσει οικογενειακά σας θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ

Τα διπλά Φεγγάρια του Αυγούστου θα έχουν τόσο δυνατό πάθος για εσάς, όσο μόνο εσείς μπορείτε να αντέξετε. Καθαρόαιμα παιδιά του Πλούτωνα είστε και ο κυβερνήτης σας ανάδρομος από τις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω προσπαθεί να διευκολύνει τις επιλογές σας.

Βαθιά και εσωτερικά θα βιώσετε και τις δυο Πανσελήνους του Αυγούστου. Έχετε το χρέος να ψάξετε και να αξιολογήσετε τις αιτίες των προσφορών που θα σας γίνουν. Καταστάσεις που είχατε βιώσει το καλοκαίρι του 2015 και του 2018 θα σας δείξουν το δρόμο των αποφάσεων σας αφού ενδέχεται να ζήσετε μια ορθή επανάληψη καταστάσεων και γεγονότων.

Στις 9 του Αυγούστου, το τετράγωνο Αφροδίτης με τον Ουρανού θα φέρει ανατροπές και ενδέχεται να διαταράξει τις ισορροπίες μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις. Οι συμπεριφορές θα γίνουν σπαστικές και δεν αποκλείεται να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που αγαπάτε και σας αγαπούν λόγω οικογενειακών και οικονομικών θεμάτων.

Η γοητεία σας θα αυξηθεί και η ερωτική σας αυτοπεποίθηση θα ανέβει ακόμη περισσότερο από τις στις 25 Αυγούστου και μετά, με το τρίγωνο που θα πραγματοποιήσει ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας με τον Άρη. Ερωτικό πάθος, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά και ερωτικές επιστροφές θα έχει για εσάς το τέλος του Αυγούστου με τα δύο Φεγγάρια.

Πολύ προσεκτικοί θα πρέπει να σταθείτε σε θέματα σχέσεων και υγείας οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο καθώς το βάρος της τελευταίας Έκλειψης του χρόνου θα έχει αρχίσει να σας επηρεάζει ήδη από το τέλος του Αυγούστου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ

Τα διπλά Φεγγάρια του Αυγούστου θα σας φέρουν αποκαλύψεις και ευκαιρίες, ή μάλλον αποκαλύψεις που θα σας φέρουν ευκαιρίες! Άπλετο το φως των Φεγγαριών και εσείς θα ερωτευτείτε παθιασμένα γιατί αυτή τη φορά τα πράγματα θα πάψουν να είναι τόσο επιφανειακά όσο συνήθως. Η χαρά και η αισιοδοξία είναι δικές σας ανακαλύψεις, παιδιά του Δία είστε άλλωστε, αλλά σε αυτόν εδώ τον Αύγουστο η πίεση του Κρόνου από τους Ιχθύς θα σας βγάλει από την ανεμελιά και την ευκολία σας.

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο γενναιόδωρος Δίας, ορθόδρομος στα μισά του Ταύρου θα ωθήσει τα επαγγελματικά σας και θα βελτιώσει τα οικονομικά σας. Ο Άρης από την προκλητική του θέση στην Παρθένο μπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις καριέρας που θα σας δυσκολέψουν ως προς την επιλογή και να σας ξεβολέψουν εν τω μέσω των θερινών σας διακοπών.

Ο ρεαλιστικός τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημα σας από τις 20 Αυγούστου και έπειτα, καθώς η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να σας οδηγήσει στο να εξιδανικεύσετε κάποιες καταστάσεις και να παρασυρθείτε από υπερβολική αισιοδοξία. Η επιφυλακτικότητα και η διάκριση θα πρέπει να είναι οι σοφές επιλογές σας στο τέλος του Αυγούστου με τις δύο Πανσελήνους.

Εξαιρετικά προσεκτικοί οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου με την απογοητευτική διάθεση του Ποσειδώνα στα διαθλαστικά του τετράγωνα. Προσοχή στις εξαπατήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

Τακτοποίηση… παθών και οικονομικών

Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου θα φωτίσει τα οικονομικά σας και τις επενδύσεις σας και ενδέχεται να σας φέρει στην κορυφή της καταξίωσης. Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου θα έχει ευχάριστες μετακινήσεις και όμορφα ταξίδια. Διπλά και τα δικά σας έπαθλα καθώς επαγγελματικά και διασκέδαση θα συγκεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα ανάδρομη στο Λιοντάρι θα τονώσει τα πάθη τα κρυφά, τα περασμένα και θα σας βάλει σε διαδικασία βαθιάς σκέψης και ανάλυσης. Ερωτικός ο Αύγουστος αλλά και δύσκολος στη λήψη αποφάσεων που αφορούν στις σχέσεις σας. Ό,τι ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού, τώρα θα πάρει επίσημες διαστάσεις. Ό,τι κινδύνεψε να τελειώσει στις αρχές του καλοκαιριού, τώρα θα πάρει δεύτερη ευκαιρία.

Ο αυστηρός Κρόνος, δικός σας κυβερνήτης από τη θέση του στους Ιχθύς σας υπενθυμίζει διαρκώς πως η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι ενάρετη… πρέπει και να φαίνεται ενάρετη! Όταν κάποιος γεννιέται κάτω από τον Ήλιο του Αιγόκερω βάζει τα «πρέπει», ακόμη και στον Έρωτα!

Προσεκτικοί κυρίως σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί 18, 19 και 20 Ιανουαρίου καθώς ο Πλούτωνας στη σκληρή του σύνοδο μπορεί να επαναφέρει σχετικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ΕΡΩΤΑΣ… ΑΠΕΝΑΝΤΙ

Μια Αυγουστιάτικη Πανσέληνος και άλλη μια, θα φωτίσουν τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού για εσάς, ανένταχτοι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος της πρώτης ημέρας του Αυγούστου έφερε τη Σελήνη του Υδροχόου μέσα στην αγκαλιά σας! Αποκαλύψεις, ανακαλύψεις, αλλά και εντάσεις θα έχει ο Αύγουστος με τη «βοήθεια» του Ουρανού δικού σας κυβερνήτη από τη σταθερή του θέση στο ζώδιο του Ταύρου.

Με την Αφροδίτη ανάδρομη απέναντι σας μπορεί να φανείτε επιρρεπείς σε ερωτικά μπερδέματα και ερωτικές διαφωνίες γι' αυτό καλό θα ήταν να αφήσετε τις σημαντικές προσωπικές σας αποφάσεις για λίγο αργότερα. Έτσι κι αλλιώς έχετε γεννηθεί για να ατενίζετε το μέλλον και το απολαμβάνετε.

Η γοητευτική σύνοδος Ήλιου, Αφροδίτης ακριβώς απέναντι σας στις 13 Αυγούστου θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα που είχατε μοιραστεί μαζί τους παρελθόν αγάπης. Δεν αποκλείεται να σας φέρει και ερωτικές ή οικονομικές επιστροφές από το παρελθόν σε σχέση με άτομα που είχατε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί τους. Σημαντική και η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Αυγούστου καθώς θα ανανεώσει τα ερωτικά σας και θα σας δώσει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα

Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου θα ενεργοποιήσει οικονομικά και επενδυτικά σας πλάνα ενώ συγχρόνως θα αφυπνίσει την αυτοπεποίθηση σας. Εξαιρετικά προσεκτικοί οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί 21 και 22 Ιανουαρίου εν αναμονή της επιστροφής του Πλούτωνα στον Υδροχόο.

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Αυτό το καλοκαίρι έχουν συμφωνήσει οι Μεγάλοι του Σύμπαντος να σας φερθούν με τρυφερότητα και εσείς το απολαμβάνετε. Οι δυο Πανσέληνοι του Αυγούστου θα σας βρουν ήδη ερωτευμένους με την Αφροδίτη στο Λιοντάρι να σας ξεσηκώνει καθημερινά όλο και περισσότερο! Ο Άρης ακριβώς απέναντι σας στο ζώδιο της Παρθένου σας κάνει ιδιαιτέρως τολμηρούς στον έρωτα και όπως λέει η λαϊκή μας ρήση, ο τολμών νικά. Οι νίκες σας όμως δε θα είναι μόνο ερωτικές θα είναι και επαγγελματικές κυρίως για τους γεννημένους το Μάρτιο.

Ο Ποσειδώνας δικός σας κυβερνήτης στο δικό σας ζώδιο θα συνεχίζει να σας χαρίζει την έμπνευση του και τον ρομαντισμό του αυτόν τον Αύγουστο με τα δυο ολόγιομα Φεγγάρια. Ο Δίας, παραδοσιακός σας κυβερνήτης από τη βοηθητική για εσάς θέση του στον Ταύρο θα βελτιώνει την επικοινωνία σας και θα διευκολύνει τις συμφωνίες σας.

Τα διπλά Φεγγάρια του Αυγούστου θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ημέρες και νύχτες καλοκαιρινές κι ανεπανάληπτες. Ρομαντική διάθεση, ατέλειωτα ηλιοβασιλέματα και προτάσεις επισημοποίησης κάτω από το νυχτερινό ουρανό.

Προσεκτικά πρέπει να σταθούν τα Ψαράκια του Φλεβάρη στα θέματα που αφορούν τη σωματική τους κατάσταση και τα μικροατυχήματα, καθώς ο αυστηρός Κρόνος δεν επηρεάζεται από τη ρομαντική ατμόσφαιρα των δύο Πανσελήνων του Αυγούστου.

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

✔1 Αυγούστου 2023

  • SOS ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ στον Άξονα Υδροχόου/ Λέοντα 09° Μοίρες
  • Εντάσεις και διεκδικήσεις για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους τέλους πρώτου δεκαημέρου.

✔6 Αυγούστου 2023

  • SOS Ήλιος 14° Λέοντα τετράγωνο με Δία 14° Ταύρου
  • Ημέρα υπερβολής και ελαστικών ορίων. Τύχη και επιπολαιότητα μαζί μπορεί να φέρει αποφάσεις που αργότερα θα αποδειχθούν… φούσκες. Εύρεση εύκολων λύσεων και τάση σπατάλης συναισθηματικής και οικονομικής. Μη ανάληψη ευθύνης, εξαπατήσεις και ενδεχόμενες απογοητεύσεις.
  • Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δεύτερου δεκαημέρου.

✔9 Αυγούστου 2023

  • SOS Ανάδρομη Αφροδίτη 23° Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 23° Ταύρου
  • Ημέρα ξαφνικών γεγονότων. Απρόσμενοι χωρισμοί αλλά και απρόσμενες γνωριμίες. Ανάγκη για εκκεντρικότητα και αντιφατική συμπεριφορά. Προσοχή στην οικονομική διαχείριση και στις παρακινδυνευμένες επενδύσεις. Έρωτες από το παρελθόν ενδέχεται να επιστρέψουν εντελώς ξαφνικά.
  • Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού , Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.

✔13 Αυγούστου 2023

  • SUPER Σύνοδος Ήλιου με Αφροδίτη ανάδρομη 20° Λέοντα
  • Αναδρομική… ομορφιά. Ημέρα ερωτικών συναισθημάτων και αγαπησιάρικης διάθεσης. Προσφορές σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Αγάπες από τα αλιά ενδέχεται να επιστρέψουν.
  • Αφορά κυρίως στα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες αρχής τρίτου δεκαημέρου.

✔15 Αυγούστου 2023

  • SOS Ήλιος 23° Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 23° Ταύρου
  • Αναπάντεχα γεγονότα και αιφνιδιαστικές ενέργειες. Εκρηκτικές ειδήσεις και εξτρεμιστικές απόπειρες. Ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις που αφορούν σε σημαντικά δημόσια πρόσωπα. Ξαφνικά θέματα υγείας.
  • Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου.

✔16 Αυγούστου 2023

  • SUPER NEA ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ
  • Νέα Σελήνη στις 23° μοίρες του Λέοντα.
  • Ξεκινήματα επαγγελματικά και προσωπικά για τα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου.

✔22 Αυγούστου 2023

  • SOS Ανάδρομη Αφροδίτη 15° Λέοντα τετράγωνο με Δία 15° Ταύρου
  • Υπερβολή και σπατάλη σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Αντιμετώπιση καταστάσεων με επιπολαιότητα. Εμπλοκή σε ερωτικά σκάνδαλα και ροπή σε τεμπελιά και πρόσκαιρες απολαύσεις. Πρόκληση επιφανειακών εντυπώσεων.
  • Αφορά κυρίως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δεύτερου δεκαήμερου.

✔24 Αυγούστου 2023

  • SUPER Άρης 28° Παρθένου τρίγωνο με Πλούτωνα 28° Αιγόκερω
  • Αποφασιστικότητα και δύναμη στη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Γοητεία και έντονη σεξουαλικότητα αλλά και συναρπαστικές νέες ερωτικές εμπειρίες. Έρευνα σε βάθος, διαλεύκανση καταστάσεων και αποκατάσταση της αλήθειας. Σωματική ενδυνάμωση και γρήγορη ανάρρωση σε θέματα υγείας.
  • Αφορά κυρίως στα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους τέλους τρίτου δεκαημέρου.

✔27 Αυγούστου 2023

  • SOS Ήλιος 04° Παρθένου αντίθεση με Κρόνο 04° Ιχθύων
  • Περιορισμός και σκληρότητα. Αναγκαστικοί συμβιβασμοί και λήψη αναγκαίων αποφάσεων. Το «πρέπει» υπερτερεί του «θέλω» και η επιβολή κανόνων και ορίων ενδέχεται να προκαλέσουν καταθλιπτικές τάσεις. Πληρωμή συνεπειών, επιπτώσεις από λανθασμένους χειρισμούς, θέματα υγείας ανδρικών προσώπων.
  • Αφορά κυρίως στο Μεταβλητό Σταυρό. Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.

✔31 Αυγούστου 2023

  • SOS ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΙΧΘΥΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΣΤΙΣ 07° ΜΟΙΡΕΣ
  • Αντιμετώπιση θεμάτων υγείας και ευεξίας για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου.