«Σας το είπα! Να προσέχετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα» - Ανησυχία με την προειδοποίηση της Πατέρα σε συγκεκριμένα ζώδια

Οι σημερινές (9/8) προβλέψεις της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Σας το είπα! Να προσέχετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα» - Ανησυχία με την προειδοποίηση της Πατέρα σε συγκεκριμένα ζώδια

Η Λίτσα Πατέρα είναι ομολογουμένως μία από τις πιο πετυχημένες και έγκυρη στις προβλέψεις της αστρολόγος με όσους ενδιαφέρονται για τα ζωδιακά να την εμπιστεύονται με κλειστά μάτια, σχετικά με τις αναρτήσεις της στο instagram.

Για σήμερα λοιπόν, 9/8 η Λίτσα Πατερά με αναλυτικές προβλέψεις εφιστά την προσοχή της σε συγκεκριμένα ζώδια κάνοντας λόγο, πως έφτασε η ημέρα, για την οποία εδώ και καιρό μας έκανε νύξη!

Δείτε επίσης: Ζώδια: Η διπλή Πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει τα πάνω κάτω - Αυτές είναι οι SOS ημέρες του μήνα!

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για σήμερα (9/8)

Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Με ικανοποίηση διαπιστώνετε ότι η εργασία σας τώρα μπορεί να κυλήσει πιο άνετα. Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται, και σας απασχολεί περισσότερο τώρα το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρόλες τις ευνοϊκές εξελίξεις, μην υπερεκτιμήσετε τώρα τις οικονομικές σας δυνατότητες. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας και αποφύγετε τα ταξίδια, εκτός αν είναι επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικές υποχρεώσεις θα σας πιέσουν και θα σας αγχώσουν σήμερα. Σκεφτείτε έξυπνες λύσεις για να τις ξεπεράσετε. Ολοκληρώστε με επιτυχία μία σημαντική διαπραγμάτευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενεργοποιείστε την φαντασία σας για να λύσετε ένα χρηματοοικονομικό σας πρόβλημα. Μην καταφεύγετε όμως στις εύκολες και παράτολμες λύσεις.

Ζώδια

Unsplash / Nastya Dulhiier

ΛΕΩΝ

Συνεργαστείτε με άτομα που μπορεί να σας δώσουν πολλά τώρα. Προσπαθήστε ακόμα να προσεγγίσετε κάποια υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και να προβάλετε τα δημιουργικά σας σχέδια και ιδέες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες οικονομικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στην δουλειά σας. Προχωρήστε με θάρρος τα σχέδιά σας, αλλά μην γίνεστε τόσο επιθετικοί σε κάποιες διεκδικήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Φροντίστε την οικονομική σας διαχείριση και καλύψτε τις υποχρεώσεις σας έγκαιρα. Οι σχέσεις σας αλλά και τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν πιο έντονα τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε κινήσεις που αποσκοπούν σε επαγγελματικούς στόχους. Δείξτε περισσότερη ψυχραιμία, και διαχειριστείτε κάποιο σοβαρό σας θέμα με περισσότερο ρεαλισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία σημαντική απόφαση στην δουλειά σας θα αποδειχτεί ιδιαίτερα θετική στο μέλλον. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και κινηθείτε με εχεμύθεια στα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας προσφέρει ευχάριστες εκπλήξεις σήμερα. Η διάθεσή σας για διασκέδαση είναι πολύ καλή, αρκεί να μην το παρακάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται σήμερα, και επίσης μπορείτε να διαχειριστείτε θαυμάσια κάποια περιουσιακά σας θέματα. Διακοσμείστε τον χώρο σας και χαλαρώστε περισσότερο.

ΙΧΘΕΙΣ

Αφιερώστε τώρα λίγο περισσότερο χρόνο για το σπίτι σας και τα παιδιά σας. Μία θαυμάσια μέρα για να κάνετε μία σημαντική γνωριμία επίσης. Καλέστε κάποιο φίλο σας σπίτι σας.

Πηγή: elle.gr