«Οι επόμενες δεκαπέντε ημέρες....» - Ποια ζώδια επηρεάζονται με Πανσέληνο στους Ιχθύες & Ανάδρομο Ουρανό από τον Ταύρο στις 31/8

Προειδοποιεί η MagicFariel

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
/unsplash.com/El Salanzo
/unsplash.com/El Salanzo

Σαν το Φεγγάρι και εγώ, μια γεμίζω και μια αδειάζω, κάπως έτσι νιώθω, εμείς οι Ταύροι είμαστε under construction, από τότε που ο Δίας πάτησε το πόδι του.

Ο Αύγουστος μπήκε με άγριες διαθέσεις! Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, με τον Άρη στην Παρθένο και τον Δία στον Ταύρο, την ίδια μέρα και για κάμποσες πιο μετά, έφεραν ένταση, δύναμη, αγρίεψαν το παιχνίδι, μπήκαν άλλοι στόχοι, άλλαξαν τα χρονοδιαγράμματα, τίποτα δεν έμοιαζε σαν προεόρτια καλοκαιρινών διακοπών. Αντί να χαλαρώνουμε κάθε μέρα και πιο πολύ, στα κόκκινα για αμέτρητους λόγους.. Μετά τις 10/08 ηρέμησε λίγο το πράγμα, όμως αρκετοί εκεί έξω έφτασαν στα όριά τους. Τα ξεπέρασαν κιόλας.

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, πρώτο μέτωπο στη μάχη. Είτε για θέματα επαγγελματικά, είτε για οικογενειακά. Εκκρεμότητες δεν επιτρέπονται, δυσκόλεψε το έργο, έρχονται αλλαγές. Υποχρεωτικές για αρκετούς. Η επόμενη μέρα ακόμα και με το ζόρι. Αυτά μας κάνουν πιο δυνατούς έτσι δεν είναι; Χτίζουμε χαρακτήρα μέσα από τις δυσκολίες της ζωής. Αυτό ήθελε και το Φεγγάρι.

Και φτάσαμε κουτσά στραβά στα τέλη του Αυγούστου, έχουμε το τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, συνεπώς πλησιάζουν γοργά οι μέρες αυτές, μιας που στις 31/08 έχουμε.... δείτε στο magicfariel.blogspot.com