Έντονο Σαββατοκύριακο: «Προσέξτε την υγεία σας!» - Ποιο ζώδιο πρέπει να προσέξει ποιο πολύ σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Οι ημερήσιες προβλέψεις του αστρολόγου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έντονο Σαββατοκύριακο: «Προσέξτε την υγεία σας!» - Ποιο ζώδιο πρέπει να προσέξει ποιο πολύ σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Σάββατο 23/9 σήμερα και ο Κώστας Λεφάκης έκανε τις αστρολογικές του προβλέψεις για τα 12 ζώδια! Ποιοι θα περάσουν καλά και ποιοι όχι; Πώς θα εξελιχθεί η μέρα για το καθένα από αυτά (δείτε εδώ πώς επηρεάζει ο Ήλιος στο Ζυγό όλα τα ζώδια από αύριο).

Οι ημερήσιες (23/9) αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τώρα προς το τέλος του μήνα, μπορείτε πλέον να διακρίνετε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες να ανοίγονται στα οικονομικά σας. Ασχοληθείτε με την δουλειά σας που προσφέρει ικανοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σαββατοκύριακο σας προσφέρει ηρεμία και γαλήνη. Φροντίστε να το ρίξετε λιγάκι έξω, αλλά προσέξτε την υγεία σας. Πάρτε αποφάσεις στην δουλειά σας που θα ανεβάσουν το εισόδημά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανακαλύψτε και χαρείτε την θαλπωρή τού σπιτιού σας αυτό το διήμερο. Αν χρειαστεί φροντίστε να διακοσμήσετε τον χώρο σας. Η ερωτική σας ζωή σας οδηγεί σε απολαυστικές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σπίτι σας μπορεί να σας απασχολήσει τώρα, αλλά μπορεί να έχετε και ευχάριστες εκπλήξεις. Κάποια νευρικότητα σας διακρίνει, ενώ μια εκδρομή δείχνει να σας ξεκουράζει.

ΛΕΩΝ

Μία σχετικά ευνοϊκή περίοδος μέχρι το τέλος του μήνα που φέρνει τύχη και ευνοϊκές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Τα οικονομικά σας δέχονται τις πιο θετικές επιρροές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην είστε τόσο ευερέθιστοι στο οικογενειακό σας περιβάλλον, και συγκρατείστε τις ευαισθησίες σας. Προσπαθήστε να διακοσμήσετε καλύτερα τον χώρο σας.

ΖΥΓΟΣ

Μείνετε λίγο μόνοι σας και κάντε σχέδια για το μέλλον σας. Οι ιδέες σας είναι αλάνθαστες και γρήγορα θα αποδώσουν καρπούς. Μία αποκαλυπτική συζήτηση θα φανεί ιδιαίτερα βοηθητική στα σχέδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε ανάγκη να αποτραβηχτείτε λίγο από την ένταση των τελευταίων ημερών. Προσπαθήστε αυτό το σαββατοκύριακο να γεμίσετε τις μπαταρίες σας μακριά από τα φώτα της πόλης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως κάποιες οικονομικές σας υποχρεώσεις να σας στριμώξουν σήμερα. Προσπαθήστε να διαφυλάξετε τις φιλικές σας σχέσεις μακριά από οικονομικές διεκδικήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λύστε με άνεση κάποιες νομότυπες υποχρεώσεις σας, και κάντε σχέδια για το μέλλον σας. Οι περιστάσεις που διαμορφώνονται γίνονται σιγά – σιγά ιδανικές. Η ερωτική σας διάθεση είναι ανεβασμένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν αυτή την περίοδο ασχοληθείτε με περισσότερη σοβαρότητα στην δουλειά σας, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποια πιεστικά προβλήματα και καταστάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Ιδανικές συνθήκες διαμορφώνονται τώρα στην κοινωνική και ερωτική σας ζωή. Όλα δείχνουν να δουλεύουν τώρα για σας, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε κάποιες επί πλέον ευθύνες.

Πηγή: elle.gr