Αλλάξτε κατεύθυνση αλλιώς... χαθήκατε - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί Κριούς και 2 ακόμη ζώδια

Οι ημερήσιες προβλέψεις του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλλάξτε κατεύθυνση αλλιώς... χαθήκατε - Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί Κριούς και 2 ακόμη ζώδια

Για ακόμη μια ημέρα ο Κώστας Λεφάκης πραγματοποίησε τις ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις. Ποιοι είναι οι τυχεροί και ποιοι οι άτυχοι της Παρασκευής 27/10 λίγες ώρες πριν το Σαββατοκύριακο όπου στο μάτι του Κυκλώνα θα βρεθούν, Ταύροι, Λέοντας και 2 ακόμη ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 27/10 από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Το σαββατοκύριακο που ακολουθεί θα χρειαστεί να απομονωθείτε και να βάλετε κάποια τάξη στις υποθέσεις σας. Μην χάνετε την αισιοδοξία και την καλή σας διάθεση με τυχόν πρόσκαιρες αποτυχίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Το διήμερο αυτό, το απρόσμενο γύρισμα της τύχης σας ξαφνιάζει και προκαλεί κυκλοθυμία. Απορρίψτε τα άχρηστα και δώστε σημασία στα ωφέλιμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάγκη άμεσων ξεκαθαρισμάτων οδηγεί την πορεία σας θετικά. Τα προβλήματα στα επαγγελματικά σας απομακρύνονται, ενώ ο έρωτας αυτό το σαββατοκύριακο είναι πολλά υποσχόμενος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε αυτό το τέλος της εβδομάδας με την έκλειψη να κυλήσει ομαλά και ξεκούραστα και μή βιάζετε τις καταστάσεις. Ευνοούνται συμφιλιώσεις αλλά και κάποιες καθυστερήσεις σε χρωστούμενα προς εσάς.

ΛΕΩΝ

Φαίνεται πως οι κινήσεις σας δεν οδηγούν προς τα αναμενόμενα αποτελέσματα και οι υπερβολικές σα απαιτήσεις δεν ικανοποιούνται. Αλλάξτε σχέδιο δράσης και τονωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μετά από μια έντονη εβδομάδα, έξυπνες και συνετές κινήσεις από μέρους σας επαναφέρουν την τάξη και ηρεμείτε. Ο έρωτας εντυπωσιάζει και ο σύντροφός σας, σας εξυψώνει.

ΖΥΓΟΣ

Επιφυλακτικές και έντιμες κινήσεις σώζουν από τις κακοτοπιες. Πνευματικά και καλλιτεχνικά κυριαρχείτε, ενώ ο κοινωνικός σας τομέας ενδυναμώνεται μέσα από μια καινούργια γνωριμία.

Δείτε επίσης: Βομβαρδισμός γεγονότων το Νοέμβρη - Τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέχουν

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναζητήστε εσωτερική δύναμη και χρησιμοποιείστε η διαίσθησή σιγά να βρείτε λύσεις, εκεί όπου η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά. Απαλλαγείτε από τα άτυχη σας και ηρεμήστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απομακρύνετε αφηρημένες θεωρίες και προτιμήστε πρακτικές λύσεις. Ξεκαθαρίστε τις αμφιβολίες σας σχετικά με ένα αισθηματικό σας θέμα και αποφύγετε επενδύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στρέψτε τώρα την προσοχή σας σε δύσκολες υποθέσεις κερδίζοντας την επιτυχία με δυναμικές λύσεις. Αψηφήστε τους εχθρούς σας και προχωρήστε ακάθεκτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εξυπνη εκμετάλλευση των ικανοτήτων σας, βοηθά να επιβληθείτε στις καταστάσεις και να κερδίσετε κάτι σημαντικό. Το ήθος και η εξυπνάδα σας δρουν τώρα ευεργετικά.

ΙΧΘΕΙΣ

Αποφύγετε λαθη τακτικής και ακολουθήστε σίγουρους δρόμους. Η έλλειψη αποφασιστικότητας δεν δίνει τις λύσεις που χρειάζεστε. Προσέξτε τα ερωτικά και την υγεία σας.

elle.gr

Ανάδρομος Δίας για τα 12 ζώδια έως τις 31/12/2023 - Ποια θα «πονέσουν» περισσότερο και σε ποιον τομέα

Η Βάσια Μαυράκη, αφού απάντησε αναλυτικά στο YOU στην ερώτηση αν ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος - που όλοι λένε - έρχεται (δείτε εδώ όσα είπε) μίλησε και για το πως ο Ανάδρομος Δίας επηρεάζει το κάθε ζώδιο μέχρι τις 31/12/2023.

Ανάδρομος Δίας για τα 12 ζώδια έως τις 31/12/2023 - Ποια θα «πονέσουν» περισσότερο και σε ποιον τομέα

Ο Δίας ανάδρομος στον Ταύρο θα ξυπνήσει την απληστία μας και τις υλικές μας ανάγκες. Θα μας κάνει να αποφασίσουμε με μόνο άξονα το δικό μας συμφέρον και την προσωπική μας ικανοποίηση. Ενδέχεται να μας οδηγήσει σε σπατάλες οικονομικές και συναισθηματικές που θα μας βγάλουν από την πεπατημένη. Η σοφή μας πρόνοια θα πρέπει να ενεργοποιηθεί με κάθε τρόπο και να φανούμε φειδωλοί σε κάθε είδους ξοδέματα μέχρι τουλάχιστον το τέλος του 2023.

ΚΡΙΟΣ

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα ενισχύσει τις ηθικές σας αξίες και θα σας θυμίζει τον τρόπο που αντιμετωπίζατε τα θέματα του αυτοσεβασμού σας στις αρχές του 2018. Μην υποκύψετε στη γοητεία της πλουσιοπάροχης ζωής και των αυξημένων εξόδων γιατί αργότερα θα καταλάβετε πως οι υπερβολικές σας κινήσεις σας έβαλαν σε μονοπάτια που δεν μπορείτε μα ακολουθήσετε. Τώρα θα πρέπει να αισθάνεστε ευγνώμονες για όλα όσα έχετε και να προσπαθήσετε να τα χαρείτε με σύνεση και οικονομία. Η συναισθηματική και η οικονομική αποταμίευση θα αποτελέσουν τη συνταγή της προσωπικής σας ευτυχίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Δία στο δικό σας ζώδιο μέχρι το τέλος του χρόνου θα σας δώσει την ευκαιρία να αξιολογήσετε τα πεπραγμένα σας. Η ευνοϊκή επιρροή του δε θα σταματήσει ακόμη και αν αισθάνεστε πως επιβραδύνονται οι ρυθμοί σας. Απλώς θα παίρνετε τις αποφάσεις σας μετά από ωριμότερη σκέψη και θα αφήνετε το χρόνο να φέρνει τις λύσεις χωρίς βιασύνη. Στη διάρκεια της αναδρομής του στο δικό σας ζώδιο θα μειώσετε την ανάγκη σας για επίδειξη πλούτου και άνεσης, θα δείξετε μεγαλύτερη ταπεινοφροσύνη και θα σταθείτε με πιο κριτικό μάτι… απέναντι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Δίας στον Κριό θα σας οδηγήσει σε… διορθωτικές κινήσεις. Θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα βαθιά συναισθήματα και τους ανομολόγητους φόβους σας και να κάνετε αυτή την ενδοσκόπηση που τόσο καιρό αποφεύγετε. Ιδιαιτέρως οι Δίδυμοι του Μαΐου που έχετε να διαχειριστείτε και την πίεση του Κρόνου από τους Ιχθύς επιβάλλεται να φροντίσετε τον εσωτερικό σας κόσμο περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η αναδρομή του Δία στον Ταύρο μπορεί να ξυπνήσει και παλιούς φόβους που κοιμούνται στην ψυχή σας. Όσο κρατήσει η αναδρομή του δώστε σημασία στα όνειρα σας γιατί η διαίσθησή σας θα είναι εξαιρετικά ανεπτυγμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα επηρεάσει τον τομέα των φιλικών και κοινωνικών σας επαφών, κυρίως. Η συμμετοχή σας σε ομάδες ή συλλόγους ενδέχεται να αξιολογηθεί εκ νέου και να πάψετε πια να βρίσκετε ενδιαφέρον σε «κύκλους» που μέχρι τώρα θεωρούσατε απαραίτητη τη συμμετοχή σας. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ξεκάθαρα τι σας ταιριάζει περισσότερο σε φιλικό και κοινωνικό επίπεδο και να θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους σε επαγγελματικό επίπεδο. Με την αναδρομή του Δία στον Ταύρο σχέσεις ερωτικές ή φιλικές του παρελθόντος μπορεί και πάλι να εμφανιστούν στη ζωή σας απαιτώντας μια δεύτερη ευκαιρία.

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας σας και πρωτίστως την κοινωνική σας εικόνα. Σε περίπτωση που στο παρελθόν έχουν υπάρξει θέματα που θα μπορούσαν να θίξουν την προσωπικότητα σας ή να αμαυρώσουν την κοινωνική σας εικόνα, η αναδρομή του Διός στον Ταύρο θα μπορούσε να τα επαναφέρει στο προσκήνιο. Δεν είναι τώρα η στιγμή και μέχρι το τέλος του χρόνου που θα πρέπει να χάσετε δυνατούς συμμάχους. Ιδιαιτέρως οι Λέοντες του Ιουλίου που βάλλεστε από την Έκλειψη της 28ης Οκτωβρίου προσπαθήστε να εξαλείψετε κάθε κίνδυνο έκθεσης σε αρνητική δημοσιότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αναδρομή του Δία στον Ταύρο έχει μια εξαιρετική θέση γιατί μπορεί να σας ωθήσει σε αυτά τα ταξίδια του σώματος, του μυαλού και της ψυχής που είχατε αναβάλλει από τις αρχές του 2023. Ο χαρακτήρας του ανάδρομου Δία θα είναι εκπαιδευτικός και θα θέλει να σας υπενθυμίσει τρόπους βελτίωσης γνώσεων και πνευματικής επέκτασης. Αν στο άμεσο παρελθόν είχατε διεκδικήσει επαγγελματικές θέσεις ή είχατε στείλει βιογραφικά που έχετε ξεχάσει, ενδέχεται μέχρι το τέλος του χρόνου να πάρετε αυτές τις απαντήσεις που θα σας ικανοποιήσουν. Εύνοια θα έχετε και σε θέματα σπουδών και σε θέματα εργασιακά ή επεκτάσεις επιχειρήσεων με συμφέροντα στο εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα λειτουργήσει ως μεγεθυντικός φακός που θα μεγαλώσει τις «εικόνες» προκειμένου να σας κάνει να δείτε τις κρυμμένες λεπτομέρειες. Θα μεγαλώσει κυρίως ότι έχει να κάνει με τα πάθη, τις ζήλιες και τις εμμονές σας. Αν αυτό το διάστημα αισθάνεστε ψυχολογικά επιβαρυμένοι λόγω προσωπικών, επαγγελματικών, ή οικονομικών σας προβλημάτων θα πρέπει να φανείτε υπομονετικοί μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου τουλάχιστον. Αποφύγετε να βιώνετε ενοχικά τις καταστάσεις και αν το κρίνετε απαραίτητο αναζητήστε επαγγελματική βοήθεια προκειμένου να διαχειριστείτε την πίεση αυτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θέλει να σας ενεργοποιήσει στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων και στον τρόπο που θα τις διαχειριστείτε. Θα σας φέρει χρονικά πίσω, σε αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν και που αφορούσαν στη συνέχιση ή όχι των σχέσεων σας είτε είναι συζυγικές, συντροφικές ή συνεταιριστικές. Τώρα, με την αναδρομή του θα σας δώσει δεύτερες ευκαιρίες «αναψηλάφησης» καθώς ενδέχεται να επιστρέψουν άνθρωποι που είχαν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και είχαν αφήσει ανοιχτούς τους Καρμικούς λογαριασμούς που σας ένωναν. Μη βιαστείτε, έχετε περιθώριο να αποφασίσετε μέχρι το τέλος του χρόνου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα σας υπενθυμίσει πως πρέπει πάνω από όλα να φροντίσετε το σώμα σας και την υγεία σας. Το τελευταίο διάστημα και κάτω από την πίεση του Κρόνου στους Ιχθύς, εργάζεστε πολύ, κουράζεστε πολύ και αισθάνεστε εξαντλημένοι, ιδιαιτέρως οι γεννημένοι το Νοέμβριο. Επείγει να βρείτε τη σωματική και πνευματική σας ισορροπία προκειμένου να είστε σε θέση να πάρετε τις σωστές αποφάσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα. Κάτω από την πίεση του στρες και της σωματικής κόπωσης μπορεί να κάνετε τις λάθος επιλογές. Παλιά θέματα υγείας ενδέχεται να σας επισκεφτούν για να κλείσουν τον κύκλο τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα τονώσει την ερωτική σας αυτοπεποίθηση και θα αυξήσει τη δημιουργικότητα σας. Οι προσδοκίες σας σε θέματα που αφορούν στα παιδιά σας θα επαληθευτούν και όσοι επιθυμείτε την απόκτηση απογόνων το διάστημα αυτό θα είναι ιδανικό για να εντείνετε τις προσπάθειες σας. Έρωτες από τα περασμένα αλλά και νέοι έρωτες θα σας ενεργοποιήσουν και θα αισθανθείτε σίγουροι για τις αποφάσεις που αφορούν στο συντροφικό σας μέλλον. Η αισιοδοξία θα γίνει καθημερινός σας σύντροφος και αν θα πρέπει να αποφύγετε κάτι αυτό θα είναι οι υπερβολές στα ερωτικά σας ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα σας επηρεάσει στον τομέα της οικογένειας σας, τόσο σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού όσο και ιδιοκτησίας. Στο κομμάτι που αφορά τις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογενείας σας τα συναισθήματα σας ίσως να έχουν ακραίο χαρακτήρα. Οι γεννημένοι κυρίως τον Ιανουάριο ας αποφύγετε τις συζητήσεις και την απόδοση ευθυνών μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου. Στις διαπραγματεύσεις των περιουσιακών σας στοιχείων ενδέχεται να μπείτε σε νέους κύκλους συζητήσεων που είχατε ξανακάνει και στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Δίας στον Ταύρο θα σας φέρει μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία και θα αυξήσει την εφευρετικότητα σας. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν θα αφορούν σε σημαντικές διαπραγματεύσεις, σε συμφωνίες, σε αγορές τεχνολογικού εξοπλισμού και μεταφορικού μέσου. Ο νους σας θα είναι ιδιαιτέρως παραγωγικός και οι ιδέες σας πέρα από έξυπνες θα είναι και εφαρμόσιμες. Η ανάδρομη πορεία του Δία στον Ταύρο θα βελτιώσει σχέσεις με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς και το μόνο που απαιτεί είναι να πάψετε είστε βερμπαλιστές και να σταματήσετε να φιλοσοφείτε μάταια.

Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΣ ΣΕ ΟΨΕΙΣ ΜΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ

Ανάδρομος Δίας για τα 12 ζώδια έως τις 31/12/2023 - Ποια θα «πονέσουν» περισσότερο και σε ποιον τομέα

 • ΜΕ ΉΛΙΟ ΘΕΤΙΚΕΣ: Αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Υπερεκτίμηση δυνατοτήτων

 • ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ ΘΕΤΙΚΕΣ: Ψυχική ευφορία

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Συναισθηματικές υπερβολές

 • ΜΕ ΕΡΜΗ ΘΕΤΙΚΕΣ: Χαρισματική επικοινωνία/ Πετυχημένες διαπραγματεύσεις

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Λεκτικές υπερβολές/ Ταξίματα

 • ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΘΕΤΙΚΕΣ: Συναισθηματικά και οικονομικά κέρδη

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Ερωτικές και οικονομικές σπατάλες

 • ΜΕ ΑΡΗ ΘΕΤΙΚΕΣ: Ενεργητικότητα, αυξημένη λίμπιντο

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Αίσθημα παντοδυναμίας

 • ΜΕ ΔΙΑ ΘΕΤΙΚΕΣ: Επιστροφή Διός/Αισιοδοξία και τύχη

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Χαμηλός βαθμός ενσυναίσθησης

 • ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ: Επαγγελματική αναβάθμιση/Αποδοτική εργασία

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Οικονομική στασιμότητα

 • ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ: Θετικές αλλαγές/Ξαφνικά οικονομικά κέρδη

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Ανάληψη ρίσκου

 • ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΘΕΤΙΚΕΣ: Αυξημένη διαίσθηση/Πνευματικότητα

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Υπερευαισθησία

 • ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΘΕΤΙΚΕΣ: Επίτευξη στόχων/Φιλοδοξία

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Κατάχρηση εξουσίας

 • ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΘΕΤΙΚΕΣ : Βελτιωμένη διάθεση

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Αύξηση βάρους

 • ΜΕ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΘΕΤΙΚΕΣ: Επαγγελματική αναγνώριση και επέκταση

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ: Έλλειψη επαγγελματικού ρεαλισμού