Τύχη, έρωτας, λεφτά: Τα 4 ζώδια που θα περάσουν εκπληκτικά Χριστούγεννα

Ελπίζουμε να ανήκεις σε ένα από αυτά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Αφού ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ποια είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια για το 2024 που πλησιάζει (δείτε τα εδώ), ήρθε η ώρα, μιας και μετράμε 13 μόνο μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα, να σας αποκαλύψουμε ποια θα είναι τα 4 ζώδια που θα ζήσουν την απόλυτη μαγεία των συγκεκριμένων ημερών!

Χριστούγεννα με χαμόγελα!

Λέων

Ξεκινάμε, λοιπόν, πρώτα με τα Λιονταράκια μας! Έχεις παιχνιδιάρικη κι ερωτική διάθεση κι αυτό εκπέμπεται σε όλους! Δείχνεις προσιτός και κάπως έτσι ενθαρρύνεις τους θαυμαστές σου - που είναι πολλοί! - να σε πλησιάσουν, να σε προσεγγίσουν και... ας σε κερδίσει ο καλύτερος! Ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα κάνει την εμφάνισή του τις άγιες αυτές μέρες κι έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες το 2024 να σε βρει με μια καινούργια σχέση! Τα φιλιά κάτω από το γκι, θα έχουν άλλη αξία φέτος!

Ζυγός

τα τυχερά ζώδια των χριστουγέννων
Unsplash.com

Επόμενη στάση: Ζυγοί! Εδώ τα λόγια είναι περιττά! Θα πάει πολύ καλά αυτό σε πολλούς τομείς που όλο το 2023 σε απασχόλησαν. Η μοίρα θα στα φέρει όπως πρέπει και το 2024 θα σε βρει πιο ευτυχισμένο από ποτέ. It's a promise!

Τοξότης

Παραπονεμένοι δεν θα μείνουν σίγουρα οι Τοξότες της παρέας! Κεραυνοβόλος έρωτας, επαγγελματική ανέλιξη ή αλλαγή που θα αποφέρει μόνο θετικά αποτελέσματα σε εσένα στο κοντινό μέλλον, είναι κάποια από τα λίγα που θα βρεις στον δρόμο σου τις επόμενες ημέρες! Κι εσένα πάντως το νέο έτος θα σε βρει στα καλύτερά σου, το πως θα συνεχίσει, ωστόσο, είναι άλλο θέμα...

Υδροχόος

Γνωριμίες είτε φιλικές είτε ερωτικές! Νέες γνωριμίες που θα σε κάνουν καλύτερο και ψυχολογικά και εξωτερικά γιατί ας μην ξεχνάμε αν είναι καλά το μέσα μας είναι ακόμα καλύτερα το έξω μας! Επαγγελματικά αν μας ρωτάς, θα πάει πολύ καλά αυτό! Προσωπικά και οικογενειακά μπορεί να σου πέσουν μαζεμένα αλλά... όλα θέλουν τον χρόνο τους. Μπορεί πριν το 2024 να κλείσεις κάποια κεφάλαια, αλλά με τον ερχομό του νέου έτους θα ανοίξεις κάποια καινούργια που μόνο να σου χαρίσουν χαμόγελα μπορούν!