Ζώδια: Τι μας περιμένει σήμερα, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου;

Οι τυχεροί και οι χαμένοι του ζωδιακού!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Ποια ζώδια θα έχουν μια καλή τύχη και ποια θα δυσκολευτούν με την ημέρα τους; Δείτε τι μας περιμένει και αναλυτικά όλες τις προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου

Από την Ζέττα Κυπραίου και το «Καρμικό Λυχνάρι»

Κριός: Ξεπεράστε τις φοβίες

Εχετε πολλά πλεονεκτήματα στις επιδιώξεις σας και πρέπει να τα θέσετε σε εφαρμογή. Σκεφτείτε τον καλύτερο τρόπο που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε εμπειρίες και φοβίες του παρελθόντος και, όπου μπορείτε, καλύψτε τον χαμένο χρόνο. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες μπορούν να εκπορθήσουν ακόμα και τα πιο καλά οργανωμένα οχυρά! Προσπαθήστε να έχετε οφέλη από την εργασία και να μην αφήνετε τους κόπους σας να πηγαίνουν χαμένοι.

Ταύρος: Βρίσκετε εύκολα ενισχύσεις

Μια μεγάλη περίοδος αβεβαιότητας πλησιάζει στο τέλος της. Είναι γεγονός ότι πολλές φορές υπερεκτιμήσατε τον εαυτό και τις δυνατότητές σας και άλλες τόσες παρασυρθήκατε από στιγμιαίες παρορμήσεις, με αποτέλεσμα να πληθύνετε, αντί να μειώσετε τις υποχρεώσεις σας. Το καλό με εσάς είναι ότι έχετε φροντίσει να διασπείρετε σημεία ανεφοδιασμού, ώστε σε κάθε δύσκολη κατάσταση να απευθύνεστε σε ένα από αυτά για ενίσχυση.

Δίδυμοι: Συνεχίζετε να είστε εκτεθειμένοι

Συνεχίζετε να είστε εκτεθειμένοι και σε αυτό συμβάλλουν και οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Ωστόσο, καταφέρνετε να δώσετε σάρκα και οστά σε καλές ιδέες ή να επωφεληθείτε έμμεσα από μια συμφωνία τρίτων. Αν καταφέρετε να προσθέσετε και την απαραίτητη σοβαρότητα σε όλο αυτό, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να αποσοβήσετε κινδύνους που καραδοκούν, να ισορροπήσετε υποχρεώσεις και έσοδα και να σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας.

Καρκίνος: Αναδείξτε ταλέντα και ικανότητες

Η υπερπροσπάθεια την οποία καταβάλατε στο παρελθόν είχε στόχο την κάλυψη αναγκών και οικονομικών υποχρεώσεων που είχαν προκληθεί. Τώρα μπορείτε να αλλάξετε τη στρατηγική σας και να επιδιώξετε στόχους οι οποίοι θα λειτουργήσουν ωφέλιμα για εσάς, τόσο μεσοπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Μπορείτε να ερευνήσετε τρόπους να εμπλουτίσετε γνώσεις ή να απασχοληθείτε σε τομείς που αναδεικνύουν τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.

Λέων: Να είστε πιο ξεκάθαροι…

Η αμεσότητα κάποιων συναναστροφών ή οι καλές επαγγελματικές σας σχέσεις μπορούν να εξυπηρετήσουν κάποια από τα συμφέροντά σας. Να θυμάστε ότι, εκτός από τη θεωρία, θα χρειαστεί να αποδειχτεί και στην πράξη η ικανότητά σας να αντεπεξέρχεστε στα δύσκολα, να διαχειρίζεστε σας κρίσεις και να δίνετε μια νότα αισιοδοξίας σας απογοητεύσεις των άλλων. Πρέπει να είστε πιο ξεκάθαροι από ποτέ και πιο αποφασισμένοι να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

Παρθένος: Αναλάβετε συμφιλιωτική δράση

Μια κοπέλα που χαμογελάει
Unsplash.com

Παραμένουν ανοιχτά τα μέτωπα που αντιμετωπίζετε. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι υπεύθυνη για τις όποιες καθυστερήσεις προκύπτουν στους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Τα μόνα σενάρια που μπορείτε να υποστηρίξετε είναι εκείνα τα οποία υποδεικνύουν συνέχιση των προσπαθειών σας, ώστε κάποια στιγμή να μειωθούν δραστικά οι τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Φροντίστε τα θέματα της οικογένειας και αναλάβετε συμφιλιωτική δράση.

Ζυγός: Φιλοσοφείτε λίγο καλύτερα

Γίνεστε συμφιλιωτές ανάμεσα σε εκείνους που διατηρούν ψυχρότητα μεταξύ τους και φιλοσοφείτε λίγο καλύτερα την κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί γύρω σας. Η εργασία είναι αρκετά πολύπλοκη στα θέματά της, αλλά δεν μπορείτε να αδιαφορήσετε, όταν βλέπετε να διαιωνίζονται καταστάσεις που βλάπτουν το συμφέρον σας και ακυρώνουν τους μέχρι τώρα κόπους σας. Ο κύκλος γνωριμιών σας αποκτά ενδιαφέρον και εμπλουτίζεται με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και εμπειρίες.

Σκορπιός: Ο αντίκτυπος της γοητείας σας

Αν κάποιος άνθρωπος σας ενδιαφέρει περισσότερο από απλή φιλία, δοκιμάστε τον αντίκτυπο της γοητείας σας. Αποφύγετε τις υπερβολές του χαρακτήρα σας και μη σπαταλάτε ενέργεια χωρίς αντίκρισμα. Αυτόν τον μήνα -και για δικό σας όφελος- ενδείκνυται να καλλιεργήσετε τις χρήσιμες γνωριμίες και να αποφεύγετε να εκτεθείτε απέναντί τους από απροσεξία ή υπερβολική αισιοδοξία. Σας δίνεται η ευκαιρία ανασυγκρότησης των αισθηματικών και ανακατάταξης του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Τοξότης: Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο

Οι μέρες σάς βοηθούν στις κοινωνικές και τις προσωπικές σας συναναστροφές. Οι περισσότεροι από εσάς καταφέρατε να ξεπεράσετε αντιθέσεις και αντιξοότητες στην αισθηματική σας ζωή, γιατί συνυπολογίσατε τις συνέπειες του ενδεχόμενου να μην εξελιχθούν τα πράγματα όπως θα θέλατε. Δεν ριψοκινδυνέψατε και αυτό σας ωφέλησε μέχρι στιγμής. Τώρα χρειάζεται να συνεχίσετε την ίδια συμπεριφορά, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που επικρατεί στα αισθηματικά σας.

Αιγόκερως: Μην κάνετε παραχωρήσεις

Η πορεία του Αρη και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σας βοηθά και σας ενισχύει. Οσοι ταλαιπωρείστε από πρακτικά θέματα που δυσκολεύουν τον γάμο ή τη σχέση σας θα έχετε σταδιακά τις δυνατότητες να τακτοποιήσετε και να οργανώσετε καλύτερα αυτά που σας ενοχλούν. Το σημαντικό είναι να μην αφήσετε αυτές τις δυσκολίες να ξεπεράσουν το όριο της ανοχής και της αντοχής και των δύο, ώστε να μην κάνετε παραχωρήσεις.

Υδροχόος: Να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας

Οι ελεύθεροι προσέξτε ώστε να μην επιλέγετε ακατάλληλους συντρόφους, μόνο και μόνο για να καλύψετε τις ώρες που είστε μόνοι. Εχετε κάποια σημάδια οικονομικής ανάκαμψης και ασφάλειας. Οσοι έχετε προσπαθήσει να καλύψετε νώτα και υποχρεώσεις είστε πιο κοντά σε ένα είδος σταθερότητας το οποίο θα προκύψει από δικές σας κινήσεις, την κατάλληλη στιγμή, προς τους κατάλληλους ανθρώπους ή φορείς. Οι υπόλοιποι θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας.

Ιχθύες: Σημαντικά παράθυρα δράσης

Θα προσαρμόσετε άμεσα τη συμπεριφορά και τα σχέδιά σας. Η αλλαγή θέσης του Δία στο ζώδιό σας φαίνεται να αίρει εμπόδια και να ενισχύει την αποφασιστικότητά σας. Οι ειδικές συνθήκες που επηρεάζουν τη διαχείριση της περιουσίας σας φαίνεται να αφήνουν κάποια σημαντικά παράθυρα δράσης προς ωφέλιμες κατευθύνσεις. Συμφωνίες για συλλογική οικονομική δράση είναι καλύτερα να αποφευχθούν για την ώρα ή να εξεταστούν εξονυχιστικά προτού ολοκληρωθούν.

ΠΗΓΗ Περιοδικό TiVi Σίριαλ