Προειδοποιεί η Λίτσα Πατέρα: Για αυτά τα 4 ζώδια ξεκινάει άσχημα η εβδομάδα από σήμερα 12/2

Οι ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Προειδοποιεί η Λίτσα Πατέρα: Για αυτά τα 4 ζώδια ξεκινάει άσχημα η εβδομάδα από σήμερα 12/2

Η Λίτσα Πατέρα πραγματοποίησε τις ημερήσιες αστρολογικές της προβλέψεις μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1. Η αγαπημένη αστρολόγος μάλιστα, προειδοποίησε 4 ζώδια, αναφέροντας πως πρέπει να προσέξουν πολύ, αναλύοντας τα λεγόμενα της.

Τα ζώδια σήμερα 12/2 από την Λίτσα Πατέρα

«Αυτή είναι μία πολύ περίεργη εβδομάδα την οποία πρέπει να την προσέχουμε γιατί τα καλά πράγματα έρχονται, τα δύσκολα πρέπει να τα αποφεύγουμε και είναι και του Αγίου Βαλεντίνου κι εκεί μέσα στις ημερομηνίες αυτές πέφτει μία όψη η οποία είναι πάρα πολύ δυνατή, πάρα πολύ σημαντική, αλλά είναι και αρκετά επικίνδυνη. Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης αλλά και του πολέμου θα αγγίξει τον Πλούτωνα.

Ο Πλούτωνας είναι μεγάλη ενέργεια και για το θετικό και για το αρνητικό, άρα πρέπει να προσέχουμε λίγο γιατί μπορεί να είμαστε αρκετά αγχωμένοι ή αρκετά επιθετικοί ή βιαστικοί. Άρα λοιπόν προσοχή παρά το γεγονός ότι ο Δίας εξακολουθεί να είναι στον Ταύρο και να προσπαθεί να επιλύσει θέματα που έχουν να κάνουν με τη Γη ή τα οικονομικά, η Αφροδίτη είναι στον Αιγόκερω και πολλοί θα έρθουν πιο κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα και θα υποσχεθούν και γάμο ή αρραβώνες κλπ, όμως χρειάζεται προσοχή αυτή η εβδομάδα. Ταύροι που είναι γεννημένοι πρώτες πρώτες μέρες, Λιοντάρια, Σκορπιού και Υδροχόοι, ή αν έχετε πλανήτες εκεί, θα πρέπει να προσέχετε», ανέφερε στην αρχή και στην συνέχεια ανέλυσε τα ζώδια ένα προς ένα.

Δείτε εδώ τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το Κώστα Λεφάκη.

Αυτά είναι τα δυο πιο άτυχα ζώδια της εβδομάδας, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Καρκίνος

Ένταση θα παρατηρηθεί στον τομέα των σχέσεών σας με τους άλλους. Ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις, ή και να ανασυγκροτήσετε τρέχουσες υποθέσεις σας. Πάντως ο τομέας που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι εκείνος των σχέσεων σε όλο το εύρος του. Την εποχή αυτή κλείνει ο κύκλος μιας μεγάλης περιόδου που δοκίμασε τον τομέα των σχέσεων και ανοίγει ένας άλλος που θα σας βοηθήσει σταδιακά, να ανεφοδιαστείτε από απώλειες και δοκιμασίες που υποστήκατε κατά περιόδους.

Σκορπιός

Η ατμόσφαιρα παραμένει ασαφής στη δική σας περίπτωση και ειδικά στους χώρους που ζείτε και κινήστε. Ωστόσο ο λόγος σας εισακούεται και η επιρροή σας είναι μεγάλη. Δυστυχώς θα συμβούν κάποια αναπόφευκτα έξοδα, ή οικονομικές πιέσεις από τρίτους. Αυτό χαλάει λίγο την όλη εικόνα, ή διάθεση, αλλά σας συμβουλεύω να το ξεπεράσετε και να μη σταθείτε σε κάποιες λεπτομέρειες. Η δυσκολία είναι περισσότερο ψυχολογική και λιγότερο πρακτική. Οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος θα δείξουν κατανόηση και οι καλές στιγμές δεν θα λείψουν, ακόμη και στα ερωτικά σας. Απλά δεν θα έχουν σταθερότητα.

Ζώδια