Κώστας Λεφάκης: Κριοί και ακόμα 2 ζώδια τα πιο τυχερά της Πέμπτης 15/2 - Τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα 9

Οι ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης: Κριοί και ακόμα 2 ζώδια τα πιο τυχερά της Πέμπτης 15/2 - Τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα 9

Ο Κώστας Λεφάκης μίλησε για τα 12 ζώδια και πως θα περάσουν σήμερα Πέμπτη 15/2. Αναφέρθηκε στις οικογενειακές σχέσεις και πως αυτές θα έρθουν στο προσκήνιο, μιλώντας παράλληλα και για έντονη ανησυχία (δείτε εδώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις).

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 15/2 από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Οικονομικά, προβλέπονται κάποιες καλές ειδήσεις, με κάποιες από αυτές να υλοποιούνται άμεσα. Εργαστείτε, προβάλλοντας τις ικανότητες και τα ταλέντα σας!

Ταύρος

Οι δυσκολίες στην επικοινωνία με εκείνους που χρειάζεστε εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν. Σκεφτείτε μήπως χρειάζεται να αλλάξετε τακτική.

Δίδυμοι

Κάποιοι θεωρούν την αισιοδοξία σας υπερβολική. Συνεχίστε να επιμένετε στα θέματα που σας αφορούν, χωρίς να λαμβάνετε υπόψη τις αντιδράσεις των άλλων.

Καρκίνος

Η μέρα εμπεριέχει πολλές αφορμές για εκνευρισμό. Μην απαντάτε σε προκλήσεις και μην προσπαθείτε να προκαταβάλλετε αντιδράσεις σε αόριστες πράξεις.

Λέων

Αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις και τις ενστάσεις για τον τρόπο ζωής των άλλων, ιδιαίτερα αν είναι άνθρωποι του προσωπικού σας περιβάλλοντος.

Παρθένος

Η διαδρομή του επαγγελματικού ανταγωνισμού είναι μεγάλη και το αποτέλεσμα θα στηριχτεί σε κινήσεις εντυπωσιασμού! Φροντίστε να είστε εύστοχοι και καθόλου περιττοί!

Ζυγός

Να είστε προσεκτικοί και να μην ενθουσιάζεστε με παροδικές επιτυχίες ή μικρές χαρές που δεν δικαιολογούν τον όποιο εφησυχασμό σας. Συνεχίστε τις προσπάθειες στα οικονομικά!

Σκορπιός

Προστατέψτε την προσωπική και οικογενειακή σας ζωή και μην εκτίθεστε στο περιβάλλον σας. Οι ελεύθεροι αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις στις επιδιώξεις εντυπωσιασμού του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει!

Τοξότης

Ένα τυχαίο περιστατικό θα σας βάλει σε σκέψεις και μπορεί να αναθεωρήσετε τις κοινωνικές σας επιλογές! Μην είστε απρόσεκτοι στις επιλογές σας!

Αιγόκερως

Κερδίζετε τις εντυπώσεις στους τομείς που σας ενδιαφέρουν, αλλά αυτό πρέπει να συνοδεύεται και από αποτέλεσμα. Αισθηματικά μπορείτε να υποστηρίξετε τις επιδιώξεις σας!

Υδροχόος

Αισθηματικά μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην περιμένετε από τον σύντροφό σας να υποστηρίξει κάποια σας επιλογή, χωρίς να του έχετε προηγουμένως εξηγήσει τους λόγους για κάτι τέτοιο.

Ιχθύες

Ο αυθορμητισμός σας και η ανάγκη σας να τραβήξετε για μια φορά ακόμα την προσοχή εκείνων που σας ενδιαφέρουν, μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες.

elle.gr

Ζώδια

Αυτά είναι τα 2 πιο άτυχα ζώδια της εβδομάδας 12-18/2

Καρκίνος

Ένταση θα παρατηρηθεί στον τομέα των σχέσεών σας με τους άλλους. Ήρθε η ώρα να πάρετε αποφάσεις, ή και να ανασυγκροτήσετε τρέχουσες υποθέσεις σας. Πάντως ο τομέας που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι εκείνος των σχέσεων σε όλο το εύρος του. Την εποχή αυτή κλείνει ο κύκλος μιας μεγάλης περιόδου που δοκίμασε τον τομέα των σχέσεων και ανοίγει ένας άλλος που θα σας βοηθήσει σταδιακά, να ανεφοδιαστείτε από απώλειες και δοκιμασίες που υποστήκατε κατά περιόδους.

Σκορπιός

Η ατμόσφαιρα παραμένει ασαφής στη δική σας περίπτωση και ειδικά στους χώρους που ζείτε και κινήστε. Ωστόσο ο λόγος σας εισακούεται και η επιρροή σας είναι μεγάλη. Δυστυχώς θα συμβούν κάποια αναπόφευκτα έξοδα, ή οικονομικές πιέσεις από τρίτους. Αυτό χαλάει λίγο την όλη εικόνα, ή διάθεση, αλλά σας συμβουλεύω να το ξεπεράσετε και να μη σταθείτε σε κάποιες λεπτομέρειες. Η δυσκολία είναι περισσότερο ψυχολογική και λιγότερο πρακτική. Οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος θα δείξουν κατανόηση και οι καλές στιγμές δεν θα λείψουν, ακόμη και στα ερωτικά σας. Απλά δεν θα έχουν σταθερότητα.