Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδιο σήμερα 22/2 - Δυσκολίες για τα υπόλοιπα 11 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Οι ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτό είναι το πιο τυχερό ζώδιο σήμερα 22/2 - Δυσκολίες για τα υπόλοιπα 11 σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Δύσκολα θα περάσουν σήμερα Πέμπτη 22/2 τα 12 ζώδια, καθώς ο Κώστας Λεφάκης στις ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις μίλησε για ένταση στα αισθηματικά και αύξηση ανταγωνισμών κάθε είδους. Βέβαια θα υπάρξουν και καλά γεγονότα, όπως αρχή νέων σχέσεων.

Τα ζώδια σήμερα 22/2 από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Ενώστε τις δυνάμεις σας τη μέρα αυτή με τα άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος, προκειμένου να πραγματοποιήσετε έναν σκοπό που από καιρό έχετε βάλει στο μυαλό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με δράση και όχι με παθητική στάση οφείλετε να αντιμετωπίσετε κάποια οικογενειακά προβλήματα, Ήρθε πλέον η στιγμή να βρείτε νέες ισορροπίες.

Δείτε επίσης: Κίνδυνοι, πιέσεις & άγχος - Αυτά είναι τα 4 πιο άτυχα ζώδια της εβδομάδας

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προχωρήστε δημιουργικά στην παγίωση της νέας τάξης πραγμάτων. Ενεργοποιήστε το ένστικτό σας και πάρτε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, που θα προωθήσουν τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε την ανάγκη να εξασφαλίσετε το μέλλον σας κι αυτό σας δημιουργεί ένα άγχος, προκειμένου να μη χάσετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται καθημερινά.

ΛΕΩΝ

Πολλές κι αποκαλυπτικές εμπειρίες ενδέχεται να ζήσετε αυτό το διάστημα, που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε την κατάσταση που βρίσκεται κοντά στην πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καιρός να ανεβείτε και να κατακτήσετε νέους στόχους. Σημαντική η εβδομάδα για δράση και δημιουργία. Οι επαφές και τα ταξίδια στο εξωτερικό θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο σας ωθεί στο να διαπιστώσετε ότι ορισμένες επιρροές από τα νεανικά σας χρόνια έχουν διαμορφώσει τις ερωτικές και συναισθηματικές σας πεποιθήσεις.

Λεφάκης - Ζώδια - Κυριακή 18/2

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δείτε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις και μην ξεχνάτε πως πέρα από το ενδιαφέρον που έχουν τα επαγγελματικά σας θα μπορούσαν να εμπεριέχουν και κάποιους κινδύνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρέπει να μελετήσετε τα θέματα που σας απασχολούν και να τα βάλετε σε μια σειρά. Τόσο η δουλειά όσο και οι σχέσεις σας έχουν όλο και μεγαλύτερες απαιτήσεις από σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εσωτερική σας ωριμότητα θα σας υποδείξει πώς θα αντιμετωπίσετε καλύτερα τις υποθέσεις. Μην ελπίζετε σε θαύματα στα οικονομικά, τουλάχιστον αυτή την περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τύχη σας έχει δείξει πως είναι με το μέρος σας. Βάλτε τις αξίες της ζωής σας σε νέες βάσεις και δεχθείτε τη βοήθεια φίλων. Μην αφήνετε κάποιους φόβους και αμφιβολίες να σας βασανίζουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Ένα νέο πνεύμα αντιμετώπισης των οικονομικών σας βοηθά, ώστε να προχωρήσετε σε οριστικές διευθετήσεις τόσο των προσωπικών όσο και για των επαγγελματικών σας θεμάτων.

ΠΗΓΗ elle.gr