Κώστας Λεφάκης: «Ο Άρης στον Υδροχόο σας υπόσχεται...» - Γλυκόπικρες εξελίξεις για τα 12 ζώδια λίγο πριν φύγει ο Φλεβάρης

Οι ημερήσιες προβλέψεις του αστρολόγου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Unsplash (δεξιά)
Unsplash (δεξιά)

Ο Κώστας Λεφάκης συμβουλεύει τα 12 ζώδια για τον τρόπο που θα εξελιχθεί η σημερινή ημέρα, Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, η τελευταία Κυριακή του μήνα και η τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Κάποιοι θα πρέπει να δώσουν λίγο περισσότερη προσοχή για να μπει καλά η Δευτέρα τους...

Οι ημερήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, βάλτε τα πράγματα στη θέση τους έχοντας υπόψη πως μια διπλωματική υποχώρηση είναι η καλύτερη μέθοδος σε περίπτωση διαφωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τελευταίο πράγμα για το οποίο έχετε όρεξη σήμερα είναι η δουλειά καθώς σκέπτεστε ότι το σπίτι, η οικογένεια και τα παιδιά έχουν τον πρώτο ρόλο στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τρυφερότητα, ζωντάνια και ανανέωση σας υπόσχεται ο Άρης στον Υδροχόο. Διαλέξτε λοιπόν το δρόμο της συντροφικότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας, αποφύγετε τον ανταγωνισμό με τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί σας και μάθετε, τέλος, να ακούτε και λίγο τους άλλους.

Δείτε επίσης: Ζώδια (26/2-2/3): «Όσοι βρίσκεστε σε ευαίσθητη καμπή της σχέσης, ή του γάμου σας...» - Οι άτυχοι, οι κρίσεις και οι ευνοημένοι της εβδομάδας

Ζώδια Λεφάκης
Unsplash

ΛΕΩΝ

Μέσα από ένα καλοπροαίρετο διάλογο ή μια εποικοδομητική συζήτηση θα μπορούσατε να ξαναβρείτε την ισορροπία στις σχέσεις σας, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία διαφωνία μεταξύ τρίτων μπορεί σήμερα να σας χαλάσει όλη αυτήν την, καλή σε γενικές γραμμές μέρα, αν βέβαια πάρετε μέρος και συμφωνήσετε με κάποιο από τα δυο στρατόπεδα.

ΖΥΓΟΣ

Φροντίστε να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις κοινωνικές και τις επαγγελματικές σας γνωριμίες, αν θέλετε να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαφές με χρήσιμους ανθρώπους θα δώσουν λύση στα επαγγελματικά σας θέματα. Κάποια υπερένταση από τα αλλεπάλληλα γεγονότα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε την ανάγκη να πλησιάσετε τους φίλους που έχουν απομακρυνθεί τελευταίως από τη ζωή σας, κάντε όμως μια σωστή επιλογή ατόμων, βάσει των νέων στόχων που έχετε αυτή τη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας και οργανώστε τον χρόνο σας αξιοποιώντας δημιουργικά τις δραστηριότητές σας στον επαγγελματικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας νέος κύκλος εργασιακών δραστηριοτήτων έχει αρχίσει στη ζωή σας, φροντίστε λοιπόν να κάνετε απαραίτητους οικονομικούς ελιγμούς, προκειμένου να αυξήσετε τις αποδοχές σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Διεκδικήστε τη συγκατάθεση του περιβάλλοντός σας για τις νέες διαμορφωμένες αξίες σας, δεν έχετε λοιπόν παρά να πλησιάσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους.

Πηγή: elle.gr

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο: Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται αρνητικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, ως αστρολογικό γεγονός, δεν είναι και ότι καλύτερο. Όσο και αν η Θεά του Έρωτα προσπαθεί να ζεστάνει λίγο το τοπίο, από μόνη της και δίχως βοήθεια δύσκολο να τα καταφέρει! Ο Υδροχόος είναι το μοναδικό ζώδιο που αποφεύγει τον έρωτα, δε βρίσκεται στα πλάνα της ζωής του. Προτιμά τη μοναξιά από τη συντροφικότητα σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

Super Ευνοημένοι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι! Στη Ψύχρα Ταύροι, Παρθένοι και... διαβάστε την συνέχεια εδώ.