Κώστας Λεφάκης: Άγχη και προβλήματα σήμερα 13/3 για Ιχθύες, Τοξότες και 2 ακόμα ζώδια

Οι ημερήσιες αστρολογικές του προβλέψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης: Άγχη και προβλήματα σήμερα 13/3 για Ιχθύες, Τοξότες και 2 ακόμα ζώδια

Ο Κώστας Λεφάκης πραγματοποίησε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 13/3. Ποια ζώδια σύμφωνα με τον ίδιο θα περάσουν πιο δύσκολα και ποια θα δουν επιτέλους μια... άσπρη ημέρα; (δείτε εδώ και τις μηνιαίες του προβλέψεις).

Τα ζώδια σήμερα 13/3 από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι διαστάσεις που έχουν πάρει ίσως κάποιες προσωπικές σας διαφωνίες με άτομα του περιβάλλοντός σας, σας κάνουν να χάνετε τον έλεγχο. Αγνοήσετε την προκλητική τους στάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αντιδράτε σε υποδείξεις μελών της οικογένειάς σας, που σίγουρα θέλουν το καλό σας. Μη διστάζετε να τους ζητήσετε να αναλάβουν κάποιες υποθέσεις που απαιτούν οργάνωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αυξημένες υποχρεώσεις σας είναι πιθανόν να μειώσουν τις αντιστάσεις του οργανισμού σας και να επηρεάσουν την υγεία σας οργανικά και ψυχολογικά. Χαλαρώστε λίγο και ηρεμήστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις θέλουν γερά θεμέλια για να λειτουργήσουν σωστά. Εσείς οφείλετε να βρείτε τις ισορροπίες. Διοργανώστε για απόψε ένα όμορφο βράδυ παρέα με φίλους.

ΛΕΩΝ

Εάν διαισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά στις σχέσεις σας, συζητήστε τα προβλήματα που υπάρχουν. Αν κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, να είστε σίγουροι πως οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήνετε επιπόλαιες ενέργειες να παρερμηνευθούν και κάποιοι να τις χρησιμοποιήσουν εναντίον σας την κατάλληλη στιγμή. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες με δημόσιες υπηρεσίες ή οργανισμούς.

ΖΥΓΟΣ

Μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο ενδέχεται να σας γίνει μια πρόταση για μία συνεργασία αρκεί να μην υπάρξουν αντιρρήσεις από άτομα που νομίζουν ότι θίγεται η προσωπική τους εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε να πετύχετε πολλά το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου, αρκεί να μην αφήσετε μικρολεπτομέρειες να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκεφτείτε θετικά, προφυλαχθείτε όμως από ριψοκίνδυνες ενέργειες. Κάποιος καυγάς με τον σύντροφο σας, σας χαλάει απόψε την καλή σας διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις και την εμπειρία σας για να αντεπεξέλθετε στις καθημερινές προκλήσεις. Οι σχέσεις σας θέλουν καθημερινά επιβεβαίωση και επαναπροσδιορισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι δυναμικές αποφάσεις, κυρίως στον οικονομικό τομέα, πρέπει να μπαίνουν γρήγορα σε εφαρμογή. Δεχθείτε να αλλάξετε κάποιες από τις θέσεις σας, προκειμένου να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

ΙΧΘΕΙΣ

Η διαρκής ανησυχία σας για τις απρόβλεπτες πλευρές της καθημερινής σας ζωής σας γεμίζει άγχος. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και ξεχάστε τους φόβους σας.

elle.gr

Ζώδια ημέρας

Τα 4 ζώδια που θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις την άνοιξη του 2024

Κριός

Κριέ μου, καλό θα είναι να κάνεις αυτό που ήδη ξέρεις καλύτερα: να βασιστείς απόλυτα στις δικές σου δυνάμεις και ταλέντα. Τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου τίθενται σε κρίση όσο ασχολείσαι με ενέργειες από τις οποίες το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τρίτους. Όπως καταλαβαίνεις ή άνοιξη σου φέρει ανατροπές από το εξωτερικό περιβάλλον, όπου ο Μάρτης σε αναγκάζει να αποχωριστείς μία συνεργασία ή έναν σημαντικό άνθρωπο, όμως ο Απρίλης θα σε αποζημιώσει με νέες ευκαιρίες.

Ζυγός

Κρατάς τον εαυτό σου πίσω όσο προσκολλάσαι σε ιδέες και ιδανικά που υποστήριζες μα πλέον δεν σε εξυπηρετούν. Η μοναξιά θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος, Ζυγέ μου, μέσα στην άνοιξη, ωθώντας σε προς αποχωρισμούς στα προσωπικά ή ακόμη και τα επαγγελματικά. Έχε πίστη, όμως, γιατί ο Απρίλης μέσα από κάποιες ανατροπές θα σου γνωρίσει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σε εμπνεύσουν και θα σε κινητοποιήσουν για να βγεις από τα όποια αδιέξοδα έχουν προκύψει.

Ζώδια προκλήσεις

Καρκίνος

Είναι πολύ λογικό να αισθάνεσαι ανασφάλεια και στρες, Καρκίνε, αφού αυτό που κατατάσσεις ως πιο σημαντικό στη ζωή σου, πλέον περνά τεράστια κρίση: οι βάσεις σου, το σπίτι και η οικογένεια. Τα περισσότερα εμπόδια είναι προϊόν της δικής σου προσκόλλησης σε συνήθειες και άτομα που σου είναι οικεία, όμως το σύμπαν σε προτρέπει να δοκιμάσεις κάτι νέο και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Η άνοιξη είναι μία ιδιαίτερα φιλόδοξη περίοδος που απαιτεί προσωπικές θυσίες και ριζικές αλλαγές.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, γνωρίζουμε όλοι ότι η καριέρα και η κοινωνική σου εικόνα είναι ζωτικής σημασίας για εσένα, όμως η άνοιξη σε καλεί να αφιερώσεις χρόνο κι ενέργεια στο σπίτι, την οικογένεια και τον εσωτερικό σου κόσμο. Αν οι βάσεις σου δεν είναι υγιής, πώς περιμένεις να κάνεις μία δυνατή καριέρα που θα την ευχαριστηθείς με όλο σου το είναι; Οι άνθρωποι γύρω σου είναι πρόθυμοι να σε υποστηρίξουν σε όποια εργασιακή ανατροπή εμφανιστεί. Μην ντραπείς να ζητήσεις υποστήριξη, αυτά συμβαίνουν σε όλους!

Πηγή: oroskopos.gr