"Μοίρασε" εγκεφαλικά η Τζούλια Νόβα - Αρετουσάριστη φωτογραφία 6 μήνες μετά τη γέννα

Είναι άκρως εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Τζούλια Νόβα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, η ίδια βιώνει την απόλυτη ευτυχία καθώς πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο. (Δείτε εδώ την κορούλα τους)

Έτσι λοιπόν, με αφορμή την άνοδο της θερμοκρασίας μιας και η ζέστη τις τελευταίες ημέρες είναι αρκετά αισθητή αποφάσισε να μοιραστεί την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για φέτος το καλοκαίρι.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η Τζούλια Νόβα διαθέτει ένα άκρως καλλίγραμμο σώμα 6 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της. Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλό καλοκαίρι είπαμε ; Ε λοιπόν καλό καλοκαίρι σε όλους».

Η ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα

Ανάρτηση Τζούλιας Νόβα

Έχει βρει τον τρόπο - Με αυτό το γεύμα κατάφερε να ''στεγνώσει'' η Νόβα μετά την εγκυμοσύνη της

Η Τζούλια Νόβα έχει χωρίς αμφιβολία το σώμα, που έχει κάθε μοντέλο και σε πολλούς έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο γρήγορα επανήλθε μετά τη γέννα. Δε της πήρε πολύ να βρει τους ρυθμούς που ακολουθούσε πριν κάνει το πρώτο της παιδάκι και το μυστικό, που ακολουθεί καθημερινά στην διατροφή της σας το έχουμε βρει.

Μάλιστα το πόσο στρατιώτης είναι και το πόσο προσπαθεί να μην ξεφεύγει από το πλάνο της αποδείχθηκε μέσα από το story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δείχνοντας σε όλους τους φίλους της πως δεν κοροϊδεύει. Ένα πιάτο με λίγο ψάρι και σαλάτα ήταν αυτό, που διάλεξε το μοντέλο να φάει και έτσι δίνει κουράγιο σε πολλούς και πολλές, πως με θέληση όλα γίνονται.

Το υγιεινό γεύμα της Τζούλιας Νόβα

Τζούλια Νόβα