Εκτός εκπομπής η Τζένη Μελιτά - Η ανακοίνωση του Φώτη Σεργουλόπουλου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Εκτός εκπομπής η Τζένη Μελιτά - Η ανακοίνωση του Φώτη Σεργουλόπουλου

Το μεσημέρι της Πέμπτης (23/3) στην έναρξη της ψυχαγωγικής εκπομπής στην ΕΡΤ, «πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεκίνησε την εκπομπή μόνος του, χωρίς την συμπαρουσιάστρια του Τζένη Μελιτά.

Οι λόγοι σύμφωνα με τον παρουσιαστή της ΕΡΤ είναι προσωπικοί και η Τζένη Μελιτά δεν κατάφερε να παραστεί στην σημερινή προγραμματισμένη εκπομπή της ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης: «Είναι μεγάλη τιμή! Ανυπομονώ να...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Τζένης Μελιτά για την παρουσίαση της Eurovision 2023

Η ανακοίνωση του Σεργουλόπουλου για την Μελιτά και την απουσία της

«Μόνος μου μπήκα. Αυτή η μοναξιά θα με φάει σήμερα, δεν ξέρω γιατί. Η Τζένη μας δεν θα είναι στην σημερινή εκπομπή για προσωπικούς της λόγους. Όμως εμείς εδώ θα είμαστε, θα κάνουμε παρεΐτσα» είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Καλά είστε; Αναρωτιέστε… Θα πάμε κανονικά, μην αναρωτιέστε καθόλου».

Να υπενθυμίσουμε ότι το μεσημέρι της Δευτέρας (20/2) μετά από την ολιγοήμερη απουσία του από τον αέρα του «πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», ο Φώτης Σεργουλόπουλος επέστρεψε πιο ανανεωμένος από ποτέ. Ο λόγος φυσικά της απουσίας του ήταν πως είχε βρεθεί θετικός στο κορονοϊό και έπρεπε να μείνει εκτός για μερικές μέρες.

Φυσικά, η παραγωγή της ΕΡΤ, δεν μπορούσε να μείνει έτσι, τον αντικατέστησαν προσωρινά μετά από ανακοίνωση της Τζένη Μελιτά (δείτε εδώ πως το είπε) η Ζωή Κρονάκη ήταν εκεί για να ακλύψει έστω και για λίγο την κενή θέση του παρουσιαστή.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επέστρεψε κανονικά στην εκπομπή και ανέφερε σχετικά με την υγεία του:

«Αναστήθηκα που λένε. Μου λείψατε. Μπράβο σας όμως, κάνετε πολύ ωραία εκπομπή και χωρίς εμένα. Το πόσο στεναχωρήθηκα που δεν ήμουν με αυτούς τους καλεσμένους. Καλά είναι η υγεία μου ευτυχώς. Πέρασε πολύ τσακ μπαμ»