«Είναι μεγάλη τιμή! Ανυπομονώ να...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Τζένης Μελιτά για την παρουσίαση της Eurovision 2023

«Θα δουλέψω σαν το σκυλί και νομίζω θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι μεγάλη τιμή! Ανυπομονώ να...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Τζένης Μελιτά για την παρουσίαση της Eurovision 2023

Την παρουσίαση της Eurovision 2023 θα αναλάβει Τζένη Μελιτά, μαζί με την Μαρία Κοζάκου, παίρνοντας έτσι την θέση του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος ήδη από πέρσι είχε ανακοινώσει την επιθυμία του να σταματήσει -δείτε εδώ γιατί.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης 16/3, η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια επιβεβαίωσε την είδηση αυτή μέσα από την εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν, με την ίδια να φαίνεται αρκετά ενθουσιασμένη και ανυπόμονη.

Οι πρώτες δηλώσεις της Τζένης Μελιτά για την παρουσίαση της φετινής Eurovision

«Νομίζω ότι θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία. Ανυπομονώ. Ξέρω ότι είσαι πολύ χαρούμενος Φώτη. Όταν του το είπα, πέταγε από τη χαρά του όπως κι εγώ. Ανυπομονώ πάρα πολύ να πάω εκεί. Θα μεταφέρω όλο το ρεπορτάζ εδώ στην εκπομπή. Είναι μεγάλο δώρο και μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ πραγματικά.

Θα δουλέψω σαν το σκυλί και νομίζω θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία. Έτσι όπως μαζεύω κόσμο σπίτι μου και τους καλώ εκείνη τη μέρα και τρώμε, αυτό το κλίμα θέλω να περάσω και στον κόσμο. Θα είμαι μαζί με τη Μαρία Κοζάκου φυσικά. Θα μάθω πολλά. Ανυπομονώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζένη Μελιτά.

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στην Eurovision

Το video clip του τραγουδιού «What They Say» του Victor Vernicos, που θα ταξιδέψει στο Λίβερπουλ, στον 67ο Διαγωνισμό της Eurovision και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα κυκλοφόρησε το μεσημέρι της Κυριακής 12/3.

Το «What They Say» είναι μια φεστιβαλική και δυναμική ρυθμική μπαλάντα, που έγραψε ο Βίκτωρας στα 14 του, για να μοιραστεί ένα προσωπικό του βίωμα. Ο Βίκτωρας μας παροτρύνει ν’ «ακούμε» κάθε μας συναίσθημα, όσο δύσκολο κι αν είναι, να το εκφράζουμε και να το μοιραζόμαστε γιατί είναι απελευθερωτικό, κι έτσι μαζί να διεκδικούμε ένα πιο φωτεινό αύριο.

Σε σκηνοθεσία των Pickcodes, το video clip του «What They Say» ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη φωτογραφία, τη σύγχρονη αισθητική και τις σκηνές γεμάτες συναίσθημα με μοναδικό πρωταγωνιστή τον Βίκτωρα, που καταφέρνει ν’ αφήσει πίσω του ό,τι τον περιόριζε και να νιώσει την απελευθέρωση μέσα από τη μουσική (δείτε εδώ το τραγούδι της Κύπρου).