Νέος έρωτας για την Κατερίνα Καινούργιου; Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Το πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Κατερίνα Καινούργιου, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Η εκπομπή της Super Κατερίνα στον ALPHA έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού και βρίσκεται πρώτη στους δέκτες τηλεθέασης.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει ποτέ την θέλησή της να συνυπάρξει με έναν άνθρωπο στην προσωπική της ζωή και τώρα είναι έτοιμη να ζήσει τον μεγάλο έρωτα.

Σε σχέση η Κατερίνα Καινούργιου;

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, η Κατερίνα Καινούργιου θέλει να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και έχοντας αφήσει πίσω της όσα την πλήγωσαν, έχει πλέον λόγους να χρωματίζει με αισιόδοξα χρώματα το μέλλον της.

Από τους πιο σημαντικούς, είναι το νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή της, καθώς είναι συμβατό με τα ενδιαφέροντά της και η γνωριμία τους έχει την προοπτική να εξελιχθεί στη σχέση που ονειρεύεται.

Έπειτα από την μακροχρόνια σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει οριστικό τέλος ανάμεσά τους. Όμως κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή (δείτε εδώ την νέα του σύντροφο).

Σε σχέση η Κατερίνα Καινούργιου; 
NDP

Οι τελευταίες της δηλώσεις για την προσωπική της ζωή

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 2/5 η Κατερίνα Καινούργιου. Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε μια εξαίρεση και παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά, μιλώντας για όλους και για όλα.

Η ίδια μίλησε από το ξεκίνημα της τηλεοπτικής της πορείας, μέχρι και σήμερα ενώ εξέφρασε την επιθυμία της για να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή με κάποιον νέο έρωτα. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στους πρώην συντρόφους τη και στη δημοσιότητα που εξασφάλισαν.

«Έχω πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ για τις σχέσεις μου αλλά για το πώς τις χειρίζομαι εγώ, αυτό θα το λέω. Πάντα νιώθω λίγη στον άλλον δίπλα. Μειώνω τον εαυτό μου, γίνομαι λίγη, φτάνω εκεί κάτω και κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά…» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινιούργιου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την μεγάλη της επιθυμία να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

«Δεν με νοιάζει ο γάμος. Έχω τόση αγάπη μέσα μου. Θέλω να την δώσω σε έναν σύντροφο και σε παιδιά. Αυτό με νοιάζει. Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, φταίω κι εγώ που έχω κάνει τις λάθος επιλογές. Εννοείται ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου. Δε με νοιάζει ο γάμος.. Πολλές φορές όμως φαίνομαι σαν απελπισμένη. Ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να βλέπεις τον τοίχο και να μην έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου.

Ο ψυχίατρος μου έχει πει ότι όλη αυτή η ευαισθησία με έχει πάει μπροστά στα επαγγελματικά μου αλλά με έχει κρατήσει πίσω στην προσωπική μου ζωή», ανέφερε στην συνέχεια η παρουσιάστρια.