Τάνια Μπρεάζου - Γιώργος Αμούτζας: Τι απαντούν για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι;

«Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τάνια Μπρεάζου - Γιώργος Αμούτζας: Τι απαντούν για τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκαναν το πρωί του Σαββάτου 30/3, η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας. Οι δυο τους είναι ζευγάρι στο Just the 2 of us, ωστόσο πολλές είναι οι φήμες που τους θέλουν μαζί και στην ζωή! Μάλιστα πρόσαφατα έκαναν και ένα ταξίδι τους στην Ρουμανία,

Η τραγουδίστρια σε δηλώσεις της πριν από λίγες ημέρες, είχε αναφέρει σχετικά με τα σενάρια που ακούγονται:«Εγώ δεν θα απαντήσω αν έχουμε παραπάνω από φιλία. Περνάμε πολύ καλά, υπάρχει σεβασμός και στο παιχνίδι και γενικά σαν άνθρωποι περνάμε ωραία. Όταν υπάρχει χημεία μεταξύ δυο ανθρώπων βγαίνει και στη δουλειά. Δεν ασχολούμαι με όσα λένε οι άλλοι. Δεν θα απαντήσω αν διαψεύδω...»

Οι δηλώσεις της Τάνιας Μπρεάζου

«Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί με τον παρτενέρ μου. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα δείξει πως θα πάει», είπε αρχικά η Τάνια Μπρεάζου.

Σχετικά με τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι, ο Γιώργος Αμούτζας ανέφερε: «Συνεχώς μας ρωτούν αν είμαστε ζευγάρι οπότε στην σκηνή κάνουμε αυτό που πρέπει χωρίς να μας ενδιαφέρουν όσα λέγονται»

Οι δηλώσεις της Τραϊάνας Ανανία για Μπρεάζου-Αμούτζα

Η Τραϊάνα Ανανία, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Fay's time και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φημολογούμενη σχέση..

«Α, ναι; Δεν γνωρίζω κάτι. Είναι όντως ζευγάρι; Άμα είναι όντως, να είναι ευτυχισμένα τα παιδιά και να μην τα ματιάξετε. Νομίζω δεν θα έκαναν κάτι μπροστά μας, αλλά δεν παρακολουθώ κιόλας. Δεν με νοιάζει και πολύ τι κάνουν οι άλλοι. Επίσης, μια μέρα μπορεί να φλερτάρεις με κάποιον, δεν το λέω για την Τάνια, το λέω και για μένα, και την επόμενη να μη σημαίνει απολύτως τίποτα, να φλερτάρεις με άλλον. Εμένα μου έχει τύχει», είπε η Τραϊάνα Ανανία.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή, η Τραϊάνα Ανανία δήλωσε: «Αν ήταν κάτι καθαρά επάνω μου, και θα έκρινα τι θα πω, ναι. Τώρα το να μου γράφει κάποιος τι θα πω, με τον χαρακτήρα που έχω, δύσκολα. Θα μπορούσα να κάνω κάτι μάλλον μετά τις 12».

Δείτε το στιγμιότυπο από το 5ο λεπτό και μετά: