Survivor All Star spoiler 5/2: ΧΑΜΟΣ! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί διαρροή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 5/2: ΧΑΜΟΣ! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το Survivor All Star επιστρέφει απόψε 5/2 το βράδυ με το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Όλες τις ασυλίες τις περασμένης εβδομάδας κέρδισαν οι Κόκκινοι, με αποτέλεσμα οι Μπλε να θέλουν όσο τίποτα την σημερινή και όλες τις υπόλοιπες για να πάρουν την ρεβάνς.

Βέβαια, θα επικρατήσει χαμός στην παραλία τους, με τον Τάκη Καραγκούνια να τσακώνεται άσχημα με τον Ηλία Γκότση, ενώ στην όλη κατάσταση θα μπλεχτεί και ο Ηλίας Μπόγδανος. Οι τόνοι θα ανέβουν αρκετά και θα φτάσουν στα άκρα.

Στην συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού, για ακόμη μια φορά θα επικρατήσει χαμός. Μπλε και Κόκκινοι θα συγκρουστούν με τον Νίκο Μπάρτζη να είναι εκείνος που θα τα ξεκινήσει όλα όπως έγινε και στα προηγούμενα συμβούλια. Θα τσακωθεί μάλιστα με τον Τάκη - δείτε το trailer.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Σήμερα σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες τον αγώνα θα κερδίσει για ακόμη μια φορά η ομάδα των Διάσημων, με τους Μαχητές να πέφτουν και άλλο σε αυτοπεποίθηση, καθώς δεν μπορούν να σταυρώσουν νίκη εδώ και μεγάλο διάστημα!

Στο συμβούλιο του νησιού λοιπόν θα πάνε με το άγχος της ψηφοφορίας, καθώς θα αναγκαστούν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Για ακόμη μια βδομάδα θα έρθουν σε αυτή την δύσκολη θέση και σίγουρα θα επικρατήσει μεγάλη αναστάτωση, όπως άλλωστε προανέφερα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Youweekly.gr που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κρίς Σταμούλης, ο ένας από τους τρεις παίκτες των Μπλε που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις των στατιστικών.