Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: \"Ο δολοφόνος έφυγε από...\" Η αποκάλυψη του ιδιωτικού ερευνητή που ανατρέπει τα δεδομένα! (βίντεο)

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: \

Η δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη εξακολουθεί να καλύπτεται από πυκνό πέπλο μυστηρίου.


Ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής, που έχει προσληφθεί από την οικογένεια της άτυχης 32χρονης, μίλησε στα "Αποκαλυπτικά", και αποκάλυψε όλα τα νέα στοιχεία-"φωτιά" που έχει συγκεντρώσει στο κυνήγι του δολοφόνου.

"Είμαι πεπεισμένος ότι δεν βγήκε από πουθενά αλλού, εκτός από την κεντρική είσοδο. Δεν θα ασχολούνταν κανείς μαζί του. Ψυχή δεν υπήρχε, θα τον έβλεπε κανείς; ήρθε και με βρήκε μια αυτόπτης μάρτυρας που μου έδωσε λεπτομέρειες. Είπε ότι την είδε πριν πέσει κάτω, την είδε που ξεψύχησε. Διαβάστε παρακάτω...

Iδιωτικός ντετέκτιβ αποκαλύπτει: Έτσι σκότωσαν τη Δώρα Ζέμπερη! Το μαχαίρι είναι στο Νεκροταφείο

Είπε υπάλληλος ότι μπαίνουν μέσα με πιστόλια και μας δένουν, και μας βρίσκουν το πρωί δεμένους, υπάρχει παραβατικότητα μέσα στο νεκροταφείο. Αποκλείω το συμβόλαιο θανάτου. Παραμένουν δύο περιπτώσεις: πάθος και μίσος, ή οποιαδήποτε άλλη διαφορά ή κλοπή. Δεν ήταν προμελετημένο το έγκλημα. Ο κλέφτης θα την χαράκωνε μέχρι να πάρει την τσάντα. Το μαχαίρι είναι μέσα στο νεκροταφείο. Δεν θα ρίσκαρε να κρατάει πάνω του το τεκμήριο του εγκλήματος!

Δραματική έκκληση της Αγγελικής Νικολούλη για τη Δώρα Ζέμπερη! Η αποκάλυψη για το πώς έφυγε ο δολοφόνος! (βίντεο)

Πρέπει να είναι άντρας λεπτός και αδύνατος, γυναίκα την αποκλείω, όπως και μεσήλικα και υπέρβαρο" είπε, μεταξύ άλλων, ο ιδιωτικός ερευνητής. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Προσοχή: Κλειστά πολλά σχολεία της χώρας αύριο, Δευτέρα 30 Οκτωβρίου! Δείτε ποια…